Yok mu bu sorunla ilgili çözüm önerisi olan daha önce karşılaşmış Sinir sahibi oldum.
Aynı laptop'u kullanıyorum ve böyle bir problemim yok isterseniz müşteri hizmetlerini arayın ve sorununuzdan bahsedin
Laptopu servise gönderdim bip sesi duymadık deyip geri gönderdiler.
quote:
Orijinalden alıntı: Rajac
Laptopu servise gönderdim bip sesi duymadık deyip geri gönderdiler.
günlerce şu topicte monster in bitiğini ispatlamaya çalışıyoruz bu örnek kapak olmuş. geçmiş olsun kardeşim benim.
eğer gerçek bir teknik servis çözümü üretselerdi şu anakart problemlerinden 11 sesin ne anlama geldiğini bilirlerdi. ve sizin probleminiz işlemci veya anakart tan birisi ne yazıkki.
1. Sürekli Ses Güç kaynağı arızası 2. Birçok kısa bip Anakart arızası 3. 1 uzun Bellek tazelenmesinde hata 4. 1 uzun 1 kısa Anakart veya BIOS çipi arızası 5. 1 uzun 2 kısa Ekran kartı arızası 6. 1 uzun 3 kısa Ekran kartı arızası 7. 2 uzun 1 kısa Ekran kartı arızası 8. 2 kısa Bellek parity (eşlik) hatası 9. 3 kısa Belleğin ilk 64k’lık bölümünde hata 10. 4 kısa Timer hatası 11. 5 kısa İşlemci hatası 12. 6 kısa Klavye işlemcisi hatası 13. 7 kısa İşlemci hatası 14. 8 kısa Ekran kartı belleğinde okuma/yazma hatası 15. 9 kısa BIOS ROM hatası 16. 10 kısa CMOS okuma/yazma hatası 17. 11 kısa Tampon Bellek Hatası Çözüm yolları HATA
işlemcinizin düzgün bir şekilde takıldığından emin olun. Mümkünse başka bir işlemciyle denemelerde bulunun, sonuç alamazsanız özellikle 17 numaralı hata için anakartınızdan şüphelenin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme