Şimdi Ara

Mr. Bean Tatilde (Mr Beans Holiday) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim de mizah anlayışıma hiç hitab etmiyor.

Anca arkadaş ortamında izlersek belki ben kendim gülecek birşeyler çıkartırım öyle zevkli olur.
  • film güzel olmuş. fransız kız çok hoşuma gitti ya. ne french kiss yapar biliyon mu sen?

işte emma de caunes;

Mr. Bean Tatilde (Mr Beans Holiday)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robin Hood Theory -- 21 Mayıs 2007; 21:40:42 >
  • gülmeyenler ve de nasıl gülüyor diyenler için söyleyelim.Bu adam ingilizlerin şabanı resmen.Adam dünya çapında çok saygın birisi ve de son derece komik birisi.ama nedense Türkiye de fazla seveni yok.Ben çok seviyorum kendisini.Holiday filminde kesinlikle çok komik sahneler var.sinemada izlenir mi bilmem ama benim evimde zaten kendi yaptığım projeksiyon+ses sistemi var,ordan da sinema keyfini alıyorum.yani sinemada izlenirmi derseniz kesin bir şey diyemem.ama şuan evde hergün,belli bölümlerini tekrar tekrar izliyorum.Gülmemek imkansız.Epey kasmanız lazım yada nefret etmeniz lazım yani.

Buarada arkadaş adam bayağı salak demiş(Heralde filmde salak rolünde demek istemiştir,zaten neredeyse tüm filmlerinde,skeçlerinde salak,sakar rolünde.Aksi taktirde-->)ama heralde R.Atkinson ın Oxford mezunu bir mühendis olduğunu bilmiyor.

"ingilterede oxford üniversitesini gezerken , blackadder 2 deki kıyafetleriyle çekilmiş kocamaaan bir resmini oxfordun duvarlarında görüp , bu adamın burda ne işi var dediğimde , oxfordu bitirmesi bile garip gelecekken ,oxfordun gurur tablolarından biri olduğunu öğrendiğim namı diğer edmund blackadder. akşamında da bbcde blackadder 2 serisinin son bölümünü izleyince , neden adamların gurur duyduklarını anlamamam zor olmadı. ingilterenin , hatta dünyanın bence en büyük komedyenini zaten severdik , şimdi tapar olduk dedik içimizden ... zuko"ekşi sözlükten alıntıdır...

• quote:

Orjinalden alıntı: j.r.duke

gülmeyenler ve de nasıl gülüyor diyenler için söyleyelim.Bu adam ingilizlerin şabanı resmen.Adam dünya çapında çok saygın birisi ve de son derece komik birisi.ama nedense Türkiye de fazla seveni yok.Ben çok seviyorum kendisini.Holiday filminde kesinlikle çok komik sahneler var.sinemada izlenir mi bilmem ama benim evimde zaten kendi yaptığım projeksiyon+ses sistemi var,ordan da sinema keyfini alıyorum.yani sinemada izlenirmi derseniz kesin bir şey diyemem.ama şuan evde hergün,belli bölümlerini tekrar tekrar izliyorum.Gülmemek imkansız.Epey kasmanız lazım yada nefret etmeniz lazım yani.

Buarada arkadaş adam bayağı salak demiş(Heralde filmde salak rolünde demek istemiştir,zaten neredeyse tüm filmlerinde,skeçlerinde salak,sakar rolünde.Aksi taktirde-->)ama heralde R.Atkinson ın Oxford mezunu bir mühendis olduğunu bilmiyor.

"ingilterede oxford üniversitesini gezerken , blackadder 2 deki kıyafetleriyle çekilmiş kocamaaan bir resmini oxfordun duvarlarında görüp , bu adamın burda ne işi var dediğimde , oxfordu bitirmesi bile garip gelecekken ,oxfordun gurur tablolarından biri olduğunu öğrendiğim namı diğer edmund blackadder. akşamında da bbcde blackadder 2 serisinin son bölümünü izleyince , neden adamların gurur duyduklarını anlamamam zor olmadı. ingilterenin , hatta dünyanın bence en büyük komedyenini zaten severdik , şimdi tapar olduk dedik içimizden ... zuko"ekşi sözlükten alıntıdır...

Kesinlikle adamın gerçek hayatta zekasından ya da aklından haberim yoktu.Sadece filmde adam çok ama çok salak rolünde demek istemiştim.Böyle olmasa hani sakarlığından olsa herşey belki biraz daha güzel olabilirdi.Bu arada ben kesinlikle mr. bean rolündeki R.Atkinson'a gıcık olan biri değilim.Eski bölüm bölüm kısa filmleri elimde hep var ve bunlarda gerçekten gülerim.Sinemaya da insan böyle bir beklentiyle gidince gerçekten pişman oluyor ama evde arkadaş ortamında gülerek izlenebilecek bir film olduğu kesin

• quote:

Orjinalden alıntı: Bekir__

hiç benim mizah anlayışıma hitab etmiyor. izlerken acayip sıkılıyorum bu adamı. buna gülenler de nasıl gülüyor diye düşünüyorum.

Ama zevkler ve renkler tabii ki.

Saygılar

+1

izlerken deli oluom snr edio beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: _vanilin_
    quote:

hiç benim mizah anlayışıma hitab etmiyor. izlerken acayip sıkılıyorum bu adamı. buna gülenler de nasıl gülüyor diye düşünüyorum.
    Saygılar

+1

Hadi ordan. Film güzel, senaryo güzel, oyunculardan biri güzel.. Daha ne olsun

quote:

Orjinalden alıntı: hieroglyphics
    http://www.cbo-boxoffice.com/full/p13286.jpg

• quote:

quote:

Saygılar

+1

Eh be hocam,bende sizi anlamıyorum.madem izlerken deli oluyorsunuz,izlemeniz için size para falan mı veriyorlar ki?izlemeyin filmi. aaaa aaaaaaaa!!!

Filmi şöyle tekrar izliyorumda,yani bu filme komik değil demek,hakkaten karayip korsanlarına kötü demek gibi birşey(Yanlış anlamayın,yani herkes gülmeli yada herkes sevmeli demiyorum.Sonuçta zevkler tartışılmaz)Komik ama belki arkadaşların söylediği gibi,mizah anlayışlarına ters gelenler olabilir.onlar için komik olmaz fakat diğer kişiler için komik bir film.Sahnelere bakıyorumda,hepsinin screenshot alıp buraya koymak istedim.çok süper yerler var.yani filmi izleyin.Sinemada nasıl olur bilmem ama en azından evde izleyin.kesinlikle birşey kaybetmezsiniz...

• quote:

Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch

quote:

quote:

Saygılar

+1

Hadi ordan. Film güzel, senaryo güzel, oyunculardan biri güzel.. Daha ne olsun

ne dmk hadi ordan ya?? beenmek zorunda deilim bisi olmasina gerek yok
    ayrica kiz güzel diilmis

quote:

Orjinalden alıntı: j.r.duke

quote:

quote:

Saygılar

+1

Eh be hocam,bende sizi anlamıyorum.madem izlerken deli oluyorsunuz,izlemeniz için size para falan mı veriyorlar ki?izlemeyin filmi. aaaa aaaaaaaa!!!

izlemiorum zten aaaa

• filmin fragmanını izle zaten en komik bölümler orada gösteriliyor
  • nasıl kız güzel değil ya! Türk kızlarına on basar fransız kızları, bi kere french kiss yapamaz bizimkiler. daha çok şey var ooo. fransa anılarımı yazıcam bir gün buraya.

ayrıca mr. bean'in o adam neyse adı, komik bir filmi var. polis filan, her şeyi yüzüne gözüne bulaştırıyor. paraşütle yanlış gökdelene filan iniyor, adı neydi?
  • lanet olasıca sınavlarım bi bitsin gidicem bu adamın hastasıyım..
  • JOHNNY ENGLISH olabilir büyük ihitmalle ya fimleri o kadar iyi değil ama eski dizilerden parçaları hala gülerek izlerim özellik eli çayddanlığa gidince sıkıştığı anda yaptıkları. Bu adam gerçekten harika oyunculuğu kusursuz mimikleri mükemmler gerçekten çok değerli bir oyuncu. İngiltere bunun değerini iyi bilmeli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

JOHNNY ENGLISH olabilir büyük ihitmalle ya fimleri o kadar iyi değil ama eski dizilerden parçaları hala gülerek izlerim özellik eli çayddanlığa gidince sıkıştığı anda yaptıkları. Bu adam gerçekten harika oyunculuğu kusursuz mimikleri mükemmler gerçekten çok değerli bir oyuncu. İngiltere bunun değerini iyi bilmeli.

Güzel bir yaklaşım. Bu adamı nasıl sevmezler anlam veremiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.