bu telefonu yeni aldım kurcala kurcala bir şeyler öğrendik yalnız 6600 a göre yavaş ve onun yaptığından fazla bir şey yapıyormu bilemedim . neyse bu telefonun ekran kontrast ışık ayarlarını bulamadım yokmu yoksa varsa nasıl ayarlanacak cevap verirseniz sevinirm saygılar.
bu konuyla ilgili eşşek kadar bi forum var burda...bütün forumu okursan her sorununa çözüm bulabilirsin bence
bu forumu incelemeyecek kadar eşşek değiliz. telin bu özelliği için her hangi bir bilgiye rastlamadım.orada basit bir soru sordum sadece. bilmiyorsan bu makineyi kullanmıyorsan dallamalık yapma...
patesi arkadaş bence sen o eşşek kadar foruma bakmamışsın
şimdide müttefik dallama iş başında sizin işiniz gücünüz yokmu ya spam gibi mesajlarıma bulaşmayın. cevap veren verir verilmesse kalır.
ruffles.diğer yazdığın mesajlara bakılırsa bu forumda eşşeklikten başka yaptığın bir şey olmadığı anlaşılıyor bilginle değil gevezelikle geçirmişsin zamanını... pateside türkcell reklamı yapmaktan başka bişi yapmamış.yani insanlara yardım değil boardda kirlilik yapmış milletin mesajlarına böyle cevap yazmanız doğal... (it ürür kervan yürür)
yok o dediğin ayarlar
quote:
bu telefonu yeni aldım kurcala kurcala bir şeyler öğrendik yalnız 6600 a göre yavaş ve onun yaptığından fazla bir şey yapıyormu bilemedim
dersen adamda sana git mpx200 forumunu oku der tabii ... 6600 la arasında sıra dağlar var... bi daa oku bence forumu... üşendiğimden değil ... anlatmaya vaktim yetmez şimdi farkları Neden lazım oldu anlamadım ama ekranın ışık ve kontastını ayalarlaaybileceğin bir yer yok ama programla mümkün esasında ama kimseye lazım olmamış olacakki yapılmamış (yada ben rastlamadım)