Şimdi Ara

MPV mi SUV mu ? Araç tavsiyesi ( Fiat 500L buldum bir bakın ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
6.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mpv dediğinizde belirttiğiniz araçlar ön plana cıkmakta.Aileler için biçilmiş kaftan Grand picasso kullanıcısıydım yakın zamana kadar.

Anlatmak zor işte yaşamadan yorum yapan bir toplum olduğumuz sürece bu böyle uzar gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500l konforlu,geniş güzel bir araç rockstar modeli daha da güzel çift renk kombinasyonu ile ilgi çekici oluyor.Performans istiyorsan 1,6mjet al, 1,3 seni performans konusunda çok yükseklere taşımaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: QralCess

500l konforlu,geniş güzel bir araç rockstar modeli daha da güzel çift renk kombinasyonu ile ilgi çekici oluyor.Performans istiyorsan 1,6mjet al, 1,3 seni performans konusunda çok yükseklere taşımaz.

500L kusura bakmayında neresi geniş ufacık b sınıfı çakma mpv bir araçtır hayatınız da hiç mpv'ye binmemişsiniz zira burda 500L yazmanızı yadırgıyorum. Hayatım boyunca mpv türü araçlara sahip olan bir vatandaş olarak yazıyorum....

• EmreGLC kullanıcısına yanıt
    Ne diyorsun?

Satış temsilcisimisin?

Önüne gelene cevap yazmak için yazma.Evet geniş hemde rakiplerinden daha geniş binmisligimde var.

Segmentinin en çok satan aracı da yaninda çileği...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QralCess -- 8 Haziran 2017; 17:41:10 >
  • QralCess Q kullanıcısına yanıt
    segmentinin en çok satan aracı demişsin de şu an b mpv de satışta olan 2 araç var. Biri 500L diğeri b max. Geçmiş yıllarda note ve meriva vardı. 500L nin en büyük artısi dizel otomatik seçeneğinin olması. Yoksa rakipleri gibi sadece benzinli otomatik seçeneği olsaydı diğerlerinden satış adedi olarak pek farki olmazdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QralCess Q kullanıcısına yanıt
    ilahi sende yahu zaten o segmente 2 araç var b max ticari gibi kapisi olan dizel otomatik seceneği olmayan eksik bir araç oldugundan satmiyor.

Mayis 2017
    B Segmenti MPV

Fiat 500L : 61

Ford B-Max : 6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 8 Haziran 2017; 18:21:57 >
  • Hocam 500L dizel/otomatik gayet ideal bir araç. Özellikle de eşiniz kullanacaksa. Forumda ben konusunu açmıştım hatta, bulabilirseniz konuyu incelemenizi öneririm.
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Ford la görüştüm B max sanırım tarih oluyormuş artık gelmeyecek dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: xnoname

Ford la görüştüm B max sanırım tarih oluyormuş artık gelmeyecek dedi

olabilir. Zaten satış adetlerine bakarsak pek tercih edilmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Dünya genelinde diyorum..2 modelde yok bu arada..

• Konuda ağzı olan konuşmuş, hayatınızda kaç kere 500l kullandınız yada içine oturdunuz mu ?

2 senedir Fiat 500l sahibiyim 35.000 kmdir kullanıyorum Fiat 500l "B" segmenti mpv'dir segmentinin en iyi aracı, yol tutuşu olarak segmentindeki tüm arabalardan çok daha iyi hatta bir mpv ye göre çok iyi, yakıt için konuşursak m-jet ll 1.3 alırsanız çok az yakar vegi avantajıda var, konfor olarak "B" segmenti mpvnin gereği kadar konforu var, beats audio ses sistemli alırsanız tatmin edecek ses kalitesi var ama audi deki bang&olufsen kalitesi beklemeyin, mokka için birşey diyemem kullanmadım sadece showroomda bindim güzel araba ama biraz dar.

BOŞYOZ L OLMO GOT GOROND POCOSSO OL, C-MOX OL diyenler neye dayanarak diyor onuda çözemedim adam sizlerden iki arabanın karşılaştırmasını istemiş başka araba önerisi istememiş

• quote:

Orijinalden alıntı: QralCess

Ne diyorsun?

Satış temsilcisimisin?

Önüne gelene cevap yazmak için yazma.Evet geniş hemde rakiplerinden daha geniş binmisligimde var.

Segmentinin en çok satan aracı da yaninda çileği...

4. Mpv araca sahip olarak yazıyorum. Terbiyesizlik etme uslubunu bil rüzgar yapma...

• 5008 kadar olmasada (7 kişilik sonuçta 5008) son derece geniş ve ferah bir araçtır 500L, ikiside arkadaslarımda var hali saha macına giderken her hafta biniyorum. Öyle bir konuşulmuş ki 500L sanırsınız benim ibiza kadar.

• EmreGLC kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarımda herhangi bir terbiye seviyesini düşürecek sözcükler yok..Rüzgar falan filan bana sökmez o ayaklar ilk haddini bil..Çıtayı yükseltme bence..

• Arkadaşlar sakin yahu herkesin fikirlerini almak için açtım konuyu doğru bir tane değildir hepinizin fikri önemli benim için
  • Doblo ile 500 l aynı Platformu kullanıyor. Git doblo al aynı araba daha ucuz hem hem İkinci eli sağlam.

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

Bazı akıllı vatandaşlar 500 L önermekte ama cmax ve picasso,5008 kullansalar 500L nin bir daha adı geçmez burda iyi olanı tavsiye ederiz fanatikliğin hele fiat gibi bir markayı tavsiye etmenin mantığını anlayamadım.

Ne yapalım, sürekli yolda kalan, ne kliması çalışan ne de yol tutuşu olan dandik fransızların arabalarını mı önerelim

Sıfır olarak alınan, bakımları aksatılmadan yapılan bir Fiat'tan iyi yol arkadaşı yoktur. Her yıl tatilde yaklaşık 3 haftada 6-7 bin km yol yapan birisi olarak diyorum. Bu sadece keyfine yaptığım yol. Hafta sonu kaçamaklarını saymıyorum bile.

Öve öve bitiremediğiniz renolardan Ford'una, Ford'undan Opel'ine birçok araç ile uzun yol yaptım. Uzun yolda Fiat'tan başka araba tanımam. Ford bile bir Fiat'ın rahatlığını veremiyor.

Boşuna İtalyan tasarımı demiyoruz. Gözlüklerinizi çıkarın da bir İtalyana binip neler kaçırdığınızı görün

• quote:

Orijinalden alıntı: doblocu_

quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

Bazı akıllı vatandaşlar 500 L önermekte ama cmax ve picasso,5008 kullansalar 500L nin bir daha adı geçmez burda iyi olanı tavsiye ederiz fanatikliğin hele fiat gibi bir markayı tavsiye etmenin mantığını anlayamadım.

Ne yapalım, sürekli yolda kalan, ne kliması çalışan ne de yol tutuşu olan dandik fransızların arabalarını mı önerelim

Sıfır olarak alınan, bakımları aksatılmadan yapılan bir Fiat'tan iyi yol arkadaşı yoktur. Her yıl tatilde yaklaşık 3 haftada 6-7 bin km yol yapan birisi olarak diyorum. Bu sadece keyfine yaptığım yol. Hafta sonu kaçamaklarını saymıyorum bile.

Öve öve bitiremediğiniz renolardan Ford'una, Ford'undan Opel'ine birçok araç ile uzun yol yaptım. Uzun yolda Fiat'tan başka araba tanımam. Ford bile bir Fiat'ın rahatlığını veremiyor.

Boşuna İtalyan tasarımı demiyoruz. Gözlüklerinizi çıkarın da bir İtalyana binip neler kaçırdığınızı görün

Bu söylediklerine sen bile kendin inanmışsın sana söyleceğim daha bir laf yok. Fiatın ürettiği 500 L ford cmax daha iyi yop tutuyormuş daha konforluymuş sorunsuzmuş bir allahın kulu sana itimat edipde kaale alıyor mu acaba seni? Fiat önce kopmayan emniyet kemeri, kırılmayan koltuk üretmeyi öğrensin onu geçtim d sınıfı aracı olmayan bir markayı kaale almam. Ford dediğin araç dünyada ilk otomobil üreten firmadır bilgine cmax bağımsız süspansiyona sahip olup sınıfında en iyi yol tutuşa sahiptir fiat benden uzak allaha yakın olsun turşunu kur.

2002 model doblo kullanan ne anlar mpvden...

• benim kafa alt üst oldu beyler
  • xnoname kullanıcısına yanıt
    Mevzu çok basit aslında boşuna kafan karşıyor C sınıfı MPV mi B sınıfı MpV mi alacaksın. Yani C-max veya c4 Picasso ile 500L aynı segmentin aracı bile değil .Bunu firmada kabul ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 9 Haziran 2017; 0:1:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.