Şimdi Ara

MP4 VİDEO NASIL YAPILIR (Resimli anlatım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
12.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 gündür çok uğraştım ama sonun da becerdim bişiler.

Çevirmek istediğiniz dosyayı siyah ekrana sürükleyin

Açılan pencereden ok la işaretli yere tıklayın

Ayarları yapmak için ok la işaretli yere tıklayın

Ses ayarlarını Auto / Auto / 44100 / 48 yazdıkdan sonra Video ayarlarına geçin

Video Ayarlarını mpeg4 / 15 / 150 yapın ve çözünürlük ayarlarına geçin.

Burda önemli olan sizin telefonunuzun video çözünürlüğü kaç sa onu seçin benim telefonum Samsung E 830 ve çözünürlüğü 176x144

Tamam a tıklayın ve ayarlardan çıkıp Çevir dediğimizde mp4 videonuz hazırdır.

3gp video nasıl yapılır öğrendiğimde onu da anlatmaya çalışacağım. Kimbilir belki biri benden önce davranır.

• Mazur görün, hangi programdır bu? Ben SE K750i kullanıyorum. Program Samsung'un PCsuit'i v.b. içinde midir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: e_cag

Mazur görün, hangi programdır bu? Ben SE K750i kullanıyorum. Program Samsung'un PCsuit'i v.b. içinde midir?

total video converter

güzel program tavsiye ederim...
  • Birinci resimde bastan 3. menu 3 gp secersen oyle yapar :)
  • arkadaş linki versen daha iyi olurdu
  • Güzel çalışma.Teşekkürler
  • güzel olmuş..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler
  • bu total video converter değil onun taklidi.
    gerçek total video converterde bu kadar uğraşmanıza gerek yok.sadece telefonun modelini seçiyosunuz.o kendisi en uygun ayarlarla encode yapıyor.
  • Ewt ya bu ne biçim bir program :(

Ben imtoo video converter kullaniyorum istediğim ayarlari kendim yapiyorum. Total video con. videonun kenarina rekla koyuyor diye biliyorum doğru mu?
  • arkadasım anlatım harikada programın adını,linkini vs. versen daha iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinanBest

bu total video converter değil onun taklidi.
    gerçek total video converterde bu kadar uğraşmanıza gerek yok.sadece telefonun modelini seçiyosunuz.o kendisi en uygun ayarlarla encode yapıyor.

Hayır bu total video converter. Bundada seçim yaparken Nokia Beta yı seçersen otomatik ayarlıyor. Fakat senin kullandığın sürüm daha yeniyse onda belki daha değişik modellerin ayarlarıda vardır. Bendekinde Nokia nın N90a kadar üretilmiş modelleri var. Yeni versiyon daha farklı olabilir.
    Bu arada resimdeki program warez sitesi tarafından ismi değiştirilmiş o yüzden öyle görünüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: veyselselcuk

Ewt ya bu ne biçim bir program :(

Ben imtoo video converter kullaniyorum istediğim ayarlari kendim yapiyorum. Total video con. videonun kenarina rekla koyuyor diye biliyorum doğru mu?

Full yapmazsan koyuyor. Ama ilacını içirince reklam filan olmuyor. Araştırırsan bulabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jaythewalker

total video converter

güzel program tavsiye ederim...

Çok teşekkür ederim. Winavi ile bir kaç dosya dönüştürdüm ama kalite bazılarında iyi, bazılarında o kadar değil. Ayrıca telefonun becerisini ihtiyacını arayıp bulmaktansa listeden seçivermek hem daha kolay olur, daha iyi sonuç verir gibi bir iyimserliğim de var:)

Programı indirmişim bir yerlerden, demo versiyonu görünce denemeden bıraktım herhal. Şimdi ilacını bulalım bakalım şunun...
  • Eveeet, denedim!..

Son sürüm 3.10'u denedim. Programın güzel yanı volume ayarı yapabilmek. Tekrar dönüştürücü araştırmamın başlıca nedeni buydu. İşe yaradığını söyleyebilirim. Kötü yanı ise aspect ratio'yu otomatik algılamaması. Programın SE K750i için default frame rate'i 12 fps ki biraz az oldu sanki.

Torrent'de her türlü ilaç bulunuyor...
  • Bir de şöyle güzellik olsun:

http://www.rapitshare.com/files/45026153/TVC.rar

(t'yi d yapınız)
  • Teşekkürler arkadaşlar
  • teşekür ederim ellerine saglık işime baya bi yaradıı...
  • Bişey diil arkadaşlar.:)
  • eline sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökhan_11 -- 6 Ağustos 2007; 19:52:48 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.