Şimdi Ara

MP4 mü yoksa oto teybi mi (mp3 player)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • audio cd çalabilen ototeybimi (kaste çalar kısmı yok) mp3 player ile değiştirmek istiyorum.

ancak;

taşınabilir olan mp4 alma konusunda da kararsızım.

mp4 ün dışarı ses verme özelliği hem arabada hem de başka ortamlarda cazip geliyor.

ancak mp4 ün ses kalitesi konusunda tereddütlerim var.

özellikle piranha model mp4 player (http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=84474&productid=bd61361 ) ilgi alanımda.

bu mp4 player ile hem arabada hem de dışarıda harici sesle yeterli verim alabilir miyim ?

yoksa arabaya mp3 player mı alayım ?

• Rica edersek Mobil Araçlar Dünyası'na taşıyabilirler.
    Orada umarım yanıt alabilirsiniz.

Selam ile.
  • Güncel.
  • Linkteki modelin çakma Sony olanını kullanmıştım.Mp4 player olarak seni tatmin edebilir ama dahili hoparlorle araç içinde dinleme konusunda biraz sıkıntı olur.Bence arac teybinin arka kısmında bi AUX girişi olup olmadığını araştır.Varsa mp4 çaların kulaklık girişinden teybin AUX una bağlantı ile araç hoparlorlerindende ses alabilirsin.(((Ayrıce Piranha nın İ-pod çakması bi modelini kullanıyorum ve ekranı gerçektende çok kalitesiz....Almadan önce mutlaka çalıştır ve ekranını vss incele )))
  • Ben de benzer bir video player kullanıyorum,
    -Aracın konsoluna estetik bir şekilde tutturmak çok zor, kullanışlı olması için tak-çıkar yapabileceğin bir sistem kurmalısın.
    -Pil bitme problemini hesaba katmalısın, araç şarjı varsa cihazı tutturduğun bölgeye kadar kablosunu çekip buradan kabloyu çıkarıp fişi cihaza takılı tutarak aracı kullanırsan sorun olmaz.
    -Kabloları kamufle etmek zordur.
    -Uzaktan kumanda ile kontrol edemiyeceksin (oysaki alacağın MP3lü teyp kumandalı olacak)

Ben çok emek harcayıp problemlerin çoğunu aştım, sen de bunu göze alıyorsan (ve işçiliğine güveniyorsan) araçta video player kullanmak güzel birşey...
  • bence arabana yeni bir radyo al hem cd/mp3/wma/track çalan hem aux girişi olanlardan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DİVX PLAYERDE WMA ÖNEMLİ Mİ?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.