Şimdi Ara

Mp3tag v3.34

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
3.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Albümlerin adlarını ve kime ait olduğunu düzenleyebileceğiniz kullanışlı ve Türkçe çok güzel bir program...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 18 Nisan 2026; 17:48:12 >

• Sevgili winamp arkadaşımız da artık son sürümlerinde bu tag
    bulma işini otomatik yapıyor ama onda tek tek, şarkıya sağ taklayıp falan yapmak lazım.

Bu program o açılardan işlevsel gibi gözükmekte, bakalım...
    Program için teşekkürler.....

Özellikle Databaselere bağlanıp ID'leri ve Coverları alması büyük kolaylık
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • Beyler, programı inceliyorum şu an da, bu albüm kapağını otomatik olarak bulma güzelliğinin yerini ben bulamadım???
    Daha Fazla Göster
  • Herkes'e tavsiye ederim

Orjinalden alıntı: fbahadir07

Herkes'e tavsiye ederim

Arkadaşa katılıyorum.
  • Bana bu programın nasıl kullanıldığını çok kısaca açıklar mısınız? Üst taraftaki düğmelere tıkladım, hiç değişiklik olmadı. Bir kaç denememde de herhangi bir ID3 bulamadı. Şarkı adı, sanatçı adı zaten mevcuttu. Geri kalan bilgileri doldurması çok zor olmasa gerek. Neden başarılı olamadım?

Bir de program, elimdeki ID3 bilgileri önceden girilmiş parçalara dokunmasın istiyorum. Yani sadece boş bulduğu şarkılara ait ID3 bilgilerini doldursun. Böyle bir özelliği var mı?
  • Çok detaylı açıklamışsın. Teşekkür ederim. Sanırım benim programdan beklentilerim biraz fazla olmuş. Ben her şeyi otomatik internetten indiriyor sanıyordum. Mesela sadece parça adı var, hop hemen diğer bilgileri veri tabanından bulup dolduruyor sanmıştım. Çünkü yukarılarda parça uzunluğuna göre buluyor gibi bişeyler geçmişti.

Orjinalden alıntı: Hüznün Hikâyesi

quote:

Orjinalden alıntı: caadas

Ben her şeyi otomatik internetten indiriyor sanıyordum. Mesela sadece parça adı var, hop hemen diğer bilgileri veri tabanından bulup dolduruyor sanmıştım.

O özellikde olması lazım, kurcalamak lazım programı...

Ben şimdilik temizlik için kullanıyorum sadece....

aynen kurduğumda yaptığım ilk iş pc deki bütün dosyaların tag bilgilerini sıfırladım yavaş yavaşta düzenlerim zaten genelde albüm olarak indiriyorum işim daha kolay

• Valla otomatik fonksiyonunu bulamadım ama kendim manuel düzenlemeye başladım. Çok kaliteli çıktı program gerçekten.
  • bu programda mp3 lerin kbps değerleriyle listeleme özelliği varmı?mesela mp3 arşivimde bazı müzikler 128,bazıları 160,bazıları 192 kbps.mesela sadece 192 kbps değerine sahip olanları görmek istesem ve klasörü olduğu gibi seçsem ve sadece bana istediğim özellikteki dosyaların listesini çıkarsa... bu gibi özelliği varmı bu programın?veya bahsettiğim işi yapan bir program varmı?

Orjinalden alıntı: caadas

Ben her şeyi otomatik internetten indiriyor sanıyordum. Mesela sadece parça adı var, hop hemen diğer bilgileri veri tabanından bulup dolduruyor sanmıştım.

Aynen..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.