Şimdi Ara

mp3 player tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mp3 player almayı düşünüyorum.
    -kendinden şarjlı olmalı.
    -hafıza kartı değiştirilerek hafıza yükseltilebilmeli.
    -radyolu olmalı.
    siz bu özelliklere göre hangi marka ve modeli önerirsiniz.

• mp3 player la ilgilenen yok sanırım.
  • hiç uğraşma 1gb lık sandisk al. küçük hafif ve ses kalitesi çok iyi.
  • pil derdiyle uğraşılmaz en azından adaptör girişi olmalı arabaya bağlayacam.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_2427245/tm.htm şu arkadaşın sattığı alet güzel ama kendinden şarjlı değil o kadar ama görünüm felam küsel...
  • creative bi tane çıkarmış walla teknosalarda war fm radyolu fln beyaz ufak bişey ekranlı bi bak derim ben de alıcam çok hoşuma gitti o 100 dolar fln aradıın özellikler war fiyat hele acaip uygun
  • mp3 player
    arkadaşlar buradaki ürünü incelermisiniz.
  • creative iyidir bluetooth olsa şekerden bal olur....
  • quote:

Orjinalden alıntı: veli07

mp3 player

bence süper hemen al derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: veli07

mp3 player

denemeden kesinlikle alma bu tarz 512 mb olan ama çok cüzzi bir fiyata satılan modellerin genellikle ses desibelleri çok kötü oluyor yani çok kötü ses veriyor...

Dene öyle al.
  • BENCE PHİLİPS TERCİH ET HELE DE YURTDİSİNDA TANİDİKLARİN VARSA YALNİZCA 120 EURO YA HARİKA BİSEY ALABİLİRSİN CİDDEN...
  • imzamdaki modeli oneririm ben 15 gundur kullanıyorum ses kalitesini ben ve kullanan baska arkadaslarım gercekten cok begeniyoruz. bencede ole cok özellikli gibi gorunup cok ucuz olan aletlerden alma, memnun kalmassın.
    imzamdan inceleyebilirsin, 15 gun sonunda elimden geldigi kadar enine boyuna yazdım oraya bildiklerimi..
  • Bence kesinlikle şarzlı bi model düşünme, pilli modeller her zaman daha avantajlı. Şarjlı playerlarda şarj bittiğinde ya usb den yada prizden şarz edebilirsin. E yoldaysan diyelim trende veya otobüste şarj bittiğinde ne yapacaksın. Tabi bir süre sonra şarj tutmamaya başlayacak. Ve 2 saat bile zor gidecek. Genelde içindeki pillerde piyasada bulunmuyor. Anlayacağın alet çöp olacak.
    Kısacası pilli bi model al. Birde şarj aleti al, şarjlı pil kullanırsın. Uzun süreli kullanımlarda ise bir pilde yedek alırsın olur biter
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan_arm

Bence kesinlikle şarzlı bi model düşünme, pilli modeller her zaman daha avantajlı. Şarjlı playerlarda şarj bittiğinde ya usb den yada prizden şarz edebilirsin. E yoldaysan diyelim trende veya otobüste şarj bittiğinde ne yapacaksın. Tabi bir süre sonra şarj tutmamaya başlayacak. Ve 2 saat bile zor gidecek. Genelde içindeki pillerde piyasada bulunmuyor. Anlayacağın alet çöp olacak.
    Kısacası pilli bi model al. Birde şarj aleti al, şarjlı pil kullanırsın. Uzun süreli kullanımlarda ise bir pilde yedek alırsın olur biter.

buna ekleyecek hiçbirşey yok, kesinlikle katılıyorum ve mp3player alacak herkese ustune basarak söylüyorum, şunu bilin lütfen: hangi marka hangi kalite olursa olsun her şarjlı pilin belirli bir dolum sayısıyla sınırlı bir ömrü vardır. bir zaman sonra her şarjlı pil kafayı yer..

playerların kendilerine zor ulaştıgımız bir ülkede, orjinal pillerine ulaşmanın imkansız oldugunu bilin, ona gore karar verin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.