Ares ile mp3 indiriyordum. Fakat ne olduysa mavi ekran geldi. Bir yıldızlı bir dosya idi ama aradığım şarkı idi. CD çıkarırken bu olay oldu. O sırada IPOD takılı idi. A-Squared ile tarattım zararlı cookie nesneleri dışında bir şey bulmadı. Ne oldu sizce? Online tarama ister mi? Yardımlarınız için teşekkürler....
p2p programları aradığınız şeyleri bulmanızı sağladığı gibi bol miktarda virüslü dosyayı da paylaşıma açar.şöle bişeyden bahsedebilirm size:elinizde program varsa virüsü mp3-resim dosyası yada aklınıza gelebilecek herşey ile birleştirmeniz mümkündür.siz mp3 diye alırsınız virüs de olabilir,o yüzden her yerde indirdiğiniz dosyaları virüs taramasından geçirmeden kullanamayın deniliyor.güncel bir antivirüs programı ile taratın birde spyware taraması(spysweeper,trend micro anti spyware gibi) yapın,virüsle ilgili bir problemse eğer büyük ihtimalle sorununuz çözülecektir.http://rapidshare.com/files/11285598/tmasv30-us.exe trend micro sınırlı kullanım ama işinize yarar.
mp3 ile virüs gelmezzzzz
trojan gelir
mp3 ile çalışan bir virüs yazılmadı daha
trojan ne güzel kardeşim leblebi tozu mu ben çok detaya girmeden anlattım,hepsi o...
bri solucan var, makinedeki *.mp3 dosyalarını siliyor
Peki online tarama yapsak? A-Squared ile tarattım bir truva atı algılamadı ve Ares'i sildim. Sizce yeterli mi bu yoksa tarama lazım mı?
quote:
Orjinalden alıntı: mr.sparkle
Selamlar,
Ares ile mp3 indiriyordum. Fakat ne olduysa mavi ekran geldi. Bir yıldızlı bir dosya idi ama aradığım şarkı idi. CD çıkarırken bu olay oldu. O sırada IPOD takılı idi. A-Squared ile tarattım zararlı cookie nesneleri dışında bir şey bulmadı. Ne oldu sizce? Online tarama ister mi? Yardımlarınız için teşekkürler....
Sorununuz mp3 teki virüs ya da trojanlardan olmayabilir. Sisteminizdeki bir hatadan dolayı mavi ekran hatası verebilir. Ram uyumsuzluğu, Hdd bozulması, Pc bileşenlerinin çakışması, sistem ısısının yüksekliği vb ...