Bildirim
Mozilla Thunderbird Hakkında Bir Soru
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Merhaba;
Thunderbird'ten Microsoft Outlook 2007'ye geçiş yapmak istiyorum. Ancak Thunderbird'ün yedeklenmiş dosyalarını Microsoft tanıyamıyor.
Ya Tunderbird'den microsoft için uygun olan bir uzantı ile dosyaları kopyalamam lazım yada Thunderbird uzantılarını Microsoft'unkine sonradan dönüştürmem lazım sanırım.
Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. -
Bu konuda benimde yardıma ihtiyacım var ama internette bu konu ile ilgili hiçbir yardım bulamadım bir bilen yok mu acaba? -
Arkadaşlar bir sorunum daha var,
Thundebird de " gelen kutusu dolu hiçbir yerel mesaj kayıt edilemiyor, eski mailleriniz silip yer açın" şeklinde bir hata alıyorum ve hiçbir mail alamıyorum.
bu problemi nasıl çözeceğim? hiç böyle birşey görmedim sonuçta harddiskim kadar mail alabilmem gerekmez mi? outlook ta hiç böyle bir problem yaşamıyordum.
Teşekkürler... -
quote:
Orjinalden alıntı: maydanoz
Herkese öncelikle merhaba,
Ben Thunderbird ün simge durumuna düştükten sonra görev çubuğu üzerinde bulunmasını değilde sağ taraftaki internet ses vs. küçük ikonların olduğu yerde simge oalrak kalmasnı istiyorum bunu nasıl yapacağım ? Bilen arkadaşların yardımını bekliyorum.
TB-Tray adında bir programcıkla bunu sağlayabilirsiniz:
TB-Tray
Ya da, thunderbird'ün bir eklentisi ile de bunu yapabilirsiniz, ama bence TB-Tray daha hoş bir çözüm.
Eklenti için buradan.
-
quote:
Orjinalden alıntı: aRaNeL
Thundebird de " gelen kutusu dolu hiçbir yerel mesaj kayıt edilemiyor, eski mailleriniz silip yer açın" şeklinde bir hata alıyorum ve hiçbir mail alamıyorum.
bu problemi nasıl çözeceğim? hiç böyle birşey görmedim sonuçta harddiskim kadar mail alabilmem gerekmez mi? outlook ta hiç böyle bir problem yaşamıyordum.
Teşekkürler...
Arkadaşlar bu sorunu çözdüm belki birinin işine yarar;
Önce tüm gelen kutusundaki tüm mailleri taslaklara taşıyın, sonra gelen kutusunda dizini sıkışlaştır diyip taslaklardaki tüm mailleri gelen kutusuna geri taşıyın. -
quote:
Orijinalden alıntı: aRaNeL
Teşekkürler...
Bu problemi bizde yaşadık. Öncelikli olarak Thunderbird programında Yerel Dizinlerde(Local Folders) bir dizin oluşturun. Örnek : Gelen2010 diye. Daha sonra, Gelen kutusundaki bütün postaları bu dizine taşıyın. Daha sonra Application data altındaki Thunderbird klasörünü açın. Ordan profil klasörünüze girin. Girdikten sonra mail klasörünü görüceksiniz. Bu klasörün içine girin. Ordaki Inbox ve Inbox.msf dosyalarının bir yedeğini alın. Daha sonra da silin. Siz programı açtıktan sonra bu dosyaları sıfırdan oluşturucak. Bu şekilde kullanıma devam edebilirsiniz. Dizin sıklaştırma işlemini de mutlaka uygulayın.
-
Arkadaşlar Thunderbird hakkında tecrübe sahibi arkadaşlarımız varmı ?
-
Nasıl bir tecrübeden bahseiyoruz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mesela detay bu linkte mevcut
Thunderbird Mail Hakkında Uzman Arkadaşlardan Yardım Lütfen | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X