Şimdi Ara

'Mozilla Firefox' u Hızlandırma !! Bir Püf Noktası .. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
139.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar süpersiniz hakikaten tak tak sayfaları açmaya başladı....

umarım böyle kalır arkdaşın söylediği gibi bir hafta sonra eski hızına dönmez
  • Teşekkürler, süper ipuçları valla
  • tesekkurler baya iyi oldu
  • deniycez umarım işe yarar
  • arkadaslar denedim bu olayi ancak yanlis birsey yaptim belli ki hata vermeye basladi firefox hata ise su;
    firefox u her açtigimda programin altinda bir bar olusuyor kirmizi buyuk bir yazi yaziyor. yazinin tamami görünmüyor. görünen kismi ise su sekilde:

_________________^ <key key="&link-context-selected-tab.key;" modifiers="&linky-context-selected-tab.modifiers;" comm...... diye devam ediyor ancak ben göremiyorum. yardimci olursaniz sevinirim... (tekrar kurdugunda sorun degismiyor. regeditte var galiba birsey..)
  • hımm enteresan..işlemleri tekrar yapmayı denedin mi? olmuyo mu yine de?
  • evet olmuyor. bir sey daha var firefoxu actigimda butonlar saga kaymis gibi sanki.. ve adres cubuguna yazamiyorsun birsey kitlenmis gibi ayni. kapatip actiginda ise (3 defa yaparsam oluyor) yazabiliyorum adres..
  • sağol hocam bayağı iyi olmuş ama zaten bende o ikisi true ymuş
  • Sanırım eksik kurulan eklentilerden olabilir. Bana da oldu böyle bişey.. Foxytunes un sürümünü yükseltince olmustu silip eski versiyonunu yükleyince(Firefoxun diil, foxytunes un) düzeldi sen de dene belki düzelir böyle. Olmazsa sil bütün eklentileri öyle bak.... Ama silip tekrar yükledim diyosun alla alaa bi de regeditden değerleri silmeye calıs anlıyorsan biraz(Regeditden sonra bilgisayarın calısmazsa sorumluluk bana ait diildir)
  • update etmeye çalistigimde flashgot hata vermisti.. ondandir o zaman..
  • yaptım arkadaşlar saolun...
  • eline saglik
  • ALLAH RAZI OLSUN
  • uçmayamı başladım yoksa bana mı öyle geliyo
  • Disable Targets For Downloads 0.9
    DragToTab 0.1.2
    Super DragAndGo 0.2.4d1
    ne işe yaradılarını hatırlamıyorum ama bende bunlar yüklü ve 3ü de müthiş mutlaka yükleyin
  • denedim gercekten fark ediyor..
  • Güvenlik konusunda ne diyeceksiniz?
    Mesela ben Kaspersky kullanıyorum Internet Explorer la açtığım sayfaları kaspersky kontrol ediyor ama Firefox da kaspersky çalışmıyor.
  • Kaspersky son sürümü firefox 1.0.4 ile kullanıyorum ve aktif koruma sağlıyor.

Aslında genelde zaten tüm arama barları, spy lar ie için yapıldıgından, mozilla hiçbir türlü zararlı içeriklerden etkilenmiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Negative -- 20 Mayıs 2005, 20:31:04 >
  • Teşekkürler beyler...
    hazırlayandan ALLAH razı olsun.

bilgiler paylaştıkça değer kazanır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.