Şimdi Ara

'Mozilla Firefox' u Hızlandırma !! Bir Püf Noktası .. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
2
Favori
139.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: codellnet

tşk
    TEŞEKKÜRLER

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

TEŞEKKÜRLER

Alıntıları Göster
    arkadaşlar süpersiniz hakikaten tak tak sayfaları açmaya başladı....

umarım böyle kalır arkdaşın söylediği gibi bir hafta sonra eski hızına dönmez

Orijinalden alıntı: denizaslan

arkadaşlar süpersiniz hakikaten tak tak sayfaları açmaya başladı....

umarım böyle kalır arkdaşın söylediği gibi bir hafta sonra eski hızına dönmez

Alıntıları Göster
    Teşekkürler, süper ipuçları valla
    l Intel Core i7 860 2.80GHz l Asus P7P55D P55 DDR3 2200MHz LGA1156 l Team Xtreem 2x2GB DDR3 1600MHz CL7 Dual Kit 7-7-7-21 l Saphhire HD 5850 1GB GDDR5 l 2xWestern Digital 500GB 32MB SATA2 7200rpm Raid0 l
    l CoolerMaster RC 1000 Cosmos Kasa l OCZ 600W StealthXStream PSU l Samsung T240 l
  • quote:

Orijinalden alıntı: kcin

Teşekkürler, süper ipuçları valla

Alıntıları Göster
    tesekkurler baya iyi oldu

Orijinalden alıntı: bacardi_mojito

Alıntıları Göster
    deniycez umarım işe yarar

Orijinalden alıntı: Patrone

deniycez umarım işe yarar

Alıntıları Göster
    arkadaslar denedim bu olayi ancak yanlis birsey yaptim belli ki hata vermeye basladi firefox hata ise su;
    firefox u her açtigimda programin altinda bir bar olusuyor kirmizi buyuk bir yazi yaziyor. yazinin tamami görünmüyor. görünen kismi ise su sekilde:

_________________^ <key key="&link-context-selected-tab.key;" modifiers="&linky-context-selected-tab.modifiers;" comm...... diye devam ediyor ancak ben göremiyorum. yardimci olursaniz sevinirim... (tekrar kurdugunda sorun degismiyor. regeditte var galiba birsey..)

• quote:

Orijinalden alıntı: its2up

arkadaslar denedim bu olayi ancak yanlis birsey yaptim belli ki hata vermeye basladi firefox hata ise su;
    firefox u her açtigimda programin altinda bir bar olusuyor kirmizi buyuk bir yazi yaziyor. yazinin tamami görünmüyor. görünen kismi ise su sekilde:

_________________^ <key key="&link-context-selected-tab.key;" modifiers="&linky-context-selected-tab.modifiers;" comm...... diye devam ediyor ancak ben göremiyorum. yardimci olursaniz sevinirim... (tekrar kurdugunda sorun degismiyor. regeditte var galiba birsey..)

Alıntıları Göster
    hımm enteresan..işlemleri tekrar yapmayı denedin mi? olmuyo mu yine de?
    l Intel Core i7 860 2.80GHz l Asus P7P55D P55 DDR3 2200MHz LGA1156 l Team Xtreem 2x2GB DDR3 1600MHz CL7 Dual Kit 7-7-7-21 l Saphhire HD 5850 1GB GDDR5 l 2xWestern Digital 500GB 32MB SATA2 7200rpm Raid0 l
    l CoolerMaster RC 1000 Cosmos Kasa l OCZ 600W StealthXStream PSU l Samsung T240 l

• quote:

Orijinalden alıntı: kcin

hımm enteresan..işlemleri tekrar yapmayı denedin mi? olmuyo mu yine de?

Alıntıları Göster
    evet olmuyor. bir sey daha var firefoxu actigimda butonlar saga kaymis gibi sanki.. ve adres cubuguna yazamiyorsun birsey kitlenmis gibi ayni. kapatip actiginda ise (3 defa yaparsam oluyor) yazabiliyorum adres..

evet olmuyor. bir sey daha var firefoxu actigimda butonlar saga kaymis gibi sanki.. ve adres cubuguna yazamiyorsun birsey kitlenmis gibi ayni. kapatip actiginda ise (3 defa yaparsam oluyor) yazabiliyorum adres..

Alıntıları Göster
    sağol hocam bayağı iyi olmuş ama zaten bende o ikisi true ymuş

• quote:

Alıntıları Göster
    Sanırım eksik kurulan eklentilerden olabilir. Bana da oldu böyle bişey.. Foxytunes un sürümünü yükseltince olmustu silip eski versiyonunu yükleyince(Firefoxun diil, foxytunes un) düzeldi sen de dene belki düzelir böyle. Olmazsa sil bütün eklentileri öyle bak.... Ama silip tekrar yükledim diyosun alla alaa bi de regeditden değerleri silmeye calıs anlıyorsan biraz(Regeditden sonra bilgisayarın calısmazsa sorumluluk bana ait diildir)

• quote:

Orijinalden alıntı: darkordek

Sanırım eksik kurulan eklentilerden olabilir. Bana da oldu böyle bişey.. Foxytunes un sürümünü yükseltince olmustu silip eski versiyonunu yükleyince(Firefoxun diil, foxytunes un) düzeldi sen de dene belki düzelir böyle. Olmazsa sil bütün eklentileri öyle bak.... Ama silip tekrar yükledim diyosun alla alaa bi de regeditden değerleri silmeye calıs anlıyorsan biraz(Regeditden sonra bilgisayarın calısmazsa sorumluluk bana ait diildir)

Alıntıları Göster
    update etmeye çalistigimde flashgot hata vermisti.. ondandir o zaman..

• quote:

update etmeye çalistigimde flashgot hata vermisti.. ondandir o zaman..

Alıntıları Göster
    yaptım arkadaşlar saolun...

yaptım arkadaşlar saolun...

Alıntıları Göster
    eline saglik
    Hayat bize mutlu olma şansı vermedi sevgili,biz kendimizden başka herkesin üzüntüsünü üzüntümüz acısını acımız yaptık çünkü.Dünyanın öbür ucunda hiç tanımadığımız bir insanın göz yaşı bile içimizi parçaladı.
    Kedilere ağladık, kuşların yasını tuttuk...Yüreğimizin zayıflığı kimi zaman hayat karşısında bizi zayıf yaptı. Aslında ne güzel şeydir insanın insana yanması sevgili...
    Ne güzeldir bilmediğin birinin derdine üzülebilmek ve çare aramak. Ben bütün hayatımda hep üzüldüm, hep yandım.Yaşamak ne güzeldir be sevgili...Sevinerek, severek, sevilerek, düşünerek...Ve o vaz geçilmez sancılarını duyarak hayatın...
    Yılmaz Güney...
  • quote:

Orijinalden alıntı: granddevil

eline saglik

Alıntıları Göster
    ALLAH RAZI OLSUN

Orijinalden alıntı: BOSS_MSC

ALLAH RAZI OLSUN

Alıntıları Göster
    uçmayamı başladım yoksa bana mı öyle geliyo

Orijinalden alıntı: ByMeto

uçmayamı başladım yoksa bana mı öyle geliyo

Alıntıları Göster
    Disable Targets For Downloads 0.9
    DragToTab 0.1.2
    Super DragAndGo 0.2.4d1
    ne işe yaradılarını hatırlamıyorum ama bende bunlar yüklü ve 3ü de müthiş mutlaka yükleyin
    Bu memleket dünyanın beklemediği, asla umut etmediği ayrıcalıklı bir varoluşa sahne oldu. Bu sahne en az 7 bin senelik bir Türk beşiğidir. Beşik doğanın rüzgarıyla sallandı; beşiğin içindeki çocuk doğanın yağmurlarıyla yıkandı, o çocuk doğanın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela korkar gibi oldu sonra onlara alıştı; Onların oğlu oldu. Birgün o doğa çocuğu, Doğa oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu... Türk budur. YIldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bachree

Disable Targets For Downloads 0.9
    DragToTab 0.1.2
    Super DragAndGo 0.2.4d1
    ne işe yaradılarını hatırlamıyorum ama bende bunlar yüklü ve 3ü de müthiş mutlaka yükleyin

Alıntıları Göster
    denedim gercekten fark ediyor..

Orijinalden alıntı: asymmetric

denedim gercekten fark ediyor..

Alıntıları Göster
    Güvenlik konusunda ne diyeceksiniz?
    Mesela ben Kaspersky kullanıyorum Internet Explorer la açtığım sayfaları kaspersky kontrol ediyor ama Firefox da kaspersky çalışmıyor.

Orijinalden alıntı: asprin

Güvenlik konusunda ne diyeceksiniz?
    Mesela ben Kaspersky kullanıyorum Internet Explorer la açtığım sayfaları kaspersky kontrol ediyor ama Firefox da kaspersky çalışmıyor.

Alıntıları Göster
    Kaspersky son sürümü firefox 1.0.4 ile kullanıyorum ve aktif koruma sağlıyor.

Aslında genelde zaten tüm arama barları, spy lar ie için yapıldıgından, mozilla hiçbir türlü zararlı içeriklerden etkilenmiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Negative -- 20 Mayıs 2005, 20:31:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bacardi_mojito

Alıntıları Göster
    Teşekkürler beyler...
    hazırlayandan ALLAH razı olsun.

bilgiler paylaştıkça değer kazanır
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.