Şimdi Ara

Mozilla Firefox'ta yer imleri nerede barınıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
26.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar firefox tarayıcı kullanıyorum. Tarayıcıda yer imleri kısmında çok çok önemli linkler vardı. Söylemek gerekirse parayla satın aldığım dropshipping sitelerinin linkleri vardı. Fakat bilgisayarda oluşan bi sorun nedeniyle format atmak zorunda kaldık. dolayısıyla linkler uçtu. Gerçekten çok önemliydi bunlar. Biliyorum çok zor ama bi yol ya da yazılım var mı bunları kurtarmak için? yardımlarınızı bekliyorum .

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARGENPRICE -- 4 Aralık 2008; 11:37:48 >

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • Kurtarma programı kullanmak için önce verinin nerede tutulduğunu bilmek gerek. Arkadaşlar mozilla da yer imleri nin nerede saklandığını biliormusunuz?
  • _____________________________
    DH Fosil Grubu: 2001 - 2006
    "Birini suçlamak üzere ileri uzattığın elinin üç parmağının seni gösterdiğini unutma..." F.Nietzsche
  • arkadaşlar sorunu yanlış anlattım sanırım. benim sorunum o dosyaların nerde saklandığını bulmak zaten bunu bilince hepsi bi şekilde kurtarıyor. Lütfen bu konuda yardımcı olun teşekkürler.
  • eğer yedek aldıysan nereye aldıysan ordadır (ff'nin için yedek al diye kısım var) eğer almadıysan program files klasörünün daha doğrusu nereye yüklediysen onun içinde bookmarks.html diye kaydeder.
    İlk bunlara bak olmassa firefox'tayken ctrl+shift+b yap çıkan pencerede üst kısımda yedek al diye bölüm vardır. kolay gelsin
    Chrome yer işaretleri silindi.
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kurtarma programından eski firefox dosyalarına ulaştım aynen şimdikinin üstüne kopyaladım yine olmadı. Ayrıca şunu farkettim firefoxu silsem tekrar yüklesemde yer imleri gözüküyor. yani firefox dosyalarının içinde değil başka biyerde saklanıyor olmalı ama nerde nerdee
  • bence başlığı değiştir başlığı okuyan seni veri kurtarma programlarıyla ilgili konulara yönlendirip link verir,öneride bulunur. başlık şöyle olabilir "Mozilla Firefox'ta yer imleri nerede barınıyor" sorununa daha çabuk yanıt alabilirsin.bir Opera'cı olarak elimden bu gelir

bir de bunları buldumhttp://forum.donanimhaber.com/m_24047182/mpage_1/key_firefox%2Cyer%2Cimleri//tm.htm#24051325

http://forum.donanimhaber.com/m_21865783/mpage_1/key_firefox%2Cyer%2Cimleri//tm.htm#21867490

arama yaparsan sen de bulabilirsin

• C:\Document and Settings\Kullanıcı Adı\Applicition Data\Firefox\Profile\ klasörüne bakmanızı tavsiye ederim.

1st Galactic Empire
    Imperial IT Officer
  • C:\Documents and Settings\Kullanıcı\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\b9qxpiu3.default\bookmarkbackups\yer-imleri-2008-12-05.json

Bendeki böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tan -- 5 Aralık 2008; 18:10:08 >
  • firefox da yer imlerinizi yedeklemek için foxmarks eklentisini kullanın. sizin yerinize sürekli güncel şekilde yer imleriniz veya isterseniz şifreleriniz yedeklenir. formattan sonra bıraktığınız şekilde geri gelir. ya da başka bir bilgisayara aynı şekilde aktarabilirsiniz.

Burada foxmarks'ın resimli anlatımı var. Umarım faydalı olur.

Orijinalden alıntı: 5kursun

eğer yedek aldıysan nereye aldıysan ordadır (ff'nin için yedek al diye kısım var) eğer almadıysan program files klasörünün daha doğrusu nereye yüklediysen onun içinde bookmarks.html diye kaydeder.
    İlk bunlara bak olmassa firefox'tayken ctrl+shift+b yap çıkan pencerede üst kısımda yedek al diye bölüm vardır. kolay gelsin

adamın aradığı değil bence ama benim işimi gördü. çok sağol :D

Orijinalden alıntı: ullu

quote:

Orijinalden alıntı: 5kursun

eğer yedek aldıysan nereye aldıysan ordadır (ff'nin için yedek al diye kısım var) eğer almadıysan program files klasörünün daha doğrusu nereye yüklediysen onun içinde bookmarks.html diye kaydeder.

adamın aradığı değil bence ama benim işimi gördü. çok sağol :D

Baya eski bir konuymuş işine yaramasına sevindim

• Arkadaşlar, konu eski ama hala işe yarıyor, benden de tavsiye tüm yer imlerini koruyabilmek için bu eklentiyi kullanmanızdır, linki budur buradan indirebilirsiniz. Firefox, IE, Chrome (ve daha fazlası) gibi Popüler tarayıcılar ile çalışıyor ben şahsen çok memnunum. Bu link Firefox içindir buradan diğer tarayıcılar için indirme linklerine ulaşabilirsiniz..... http://download.xmarks.com/download
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.