Öncelikle merhaba, format attıktan sonra mozillada ekran titremesi meydana geldi. Acaba ekran kartından dolayımı diye düşündüm ama değilmiş. Explorer ve Chrome'da olmuyo ama mozilla da sayfaları gezerken ekranda titreme meydana geliyo bunun sebebi nedir acaba?
Bu şekilde bir çözüm sunulmuş ama beceremedim anlayan varsa anlatabilir mi? Chromedan direk çeviri yaptığım için pek anlaşılır olmadı. http://kb.mozillazine.org/Window_shakes
beta sürümü yüklemiş olabilir misiniz?
Şu anda 15 beta sürümünü yükledim ama sorun hala aynı daha önceki normal sürümdü onda da vardı sorun.
firefox'un ekranın titremesini sağlayabilecek bir olayı yok. ya eklentilerden biriyle veya ekran kartının sürücüyle ilgili bi durum var gibi
aynı sey basıma geldi internet üzerinden arattığımda yer imleri ile alakalı olan bir yazı okudum uyguladım ama işe yaramadı.Mozillayı kaldırdım , dedimki eski sürümlerinden kurayım sorunu çözerim ama her eski sürümün kurulum dosyasında bilgisayarı yeniden başlatma komutu gönderdi.Sonradan baktımki ben kaldırsamda program files kalsöründe dosya duruyor onu sildim ve tekrar son sürüme yakın bir sürüm kullandım ve sorun çözüldü