Şimdi Ara

Movie hazırlarken kullandığınız programlar?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Demolardan movie hazırlarken her türlü efekt ve düzenleme için kullandığınız videolar neler?

Bir de ben fraps ile çekiyorum. Daha iyi çeken bir şey varmı kullandığınız?

• Fraps,Gamecam bunlar yaygın olanlar ancak çekim yapmak için.

Videoyu düzenlemek için de Windows Movie Maker'dan Adobe Premiere,Adobe AfterEffects,Sony Vegas'a kadar bi sürü program mevcut
  • fraps en iyisi dostum.
  • kardeş fraps kullanıyoruz zaten. Ben efekt için soruyorum.
  • Movie maker kullanmanı pek tavsiye etmiyorum çünkü görüntü kalitesi bozuluyor.Profesyonel programlar olsada Adobe AfterEffects ve Sony Vegas fazlasıyla tavsiye ediyorum.Daha amatör bir program olarak Video Edit Magic kullanabilirsin fakat kaydettikten sonra video kalitesi nasıl oluyor bilmiyorum hiç kullanmadım.
  • photoshop ve sony vegas.

Bu arada istediğin kadar sağlam kullan programları, istediğin kadar efect indir kullan yinede videonda kurgu vs. yaratamazsan bi halta benzemiyor

Ne videolar dönüyor SK gaming'de bilmem ne prodiksiyon diye herif bangır bangır reklamını yapmış izliyosun klasik cs videosu işte yarısında kapatasın geliyor hatta.

Bir videonun etkili olması için bir konu yaratmalısın, akıcı ilerlemeli ve şarkıları iyi seçmelisin senkronizasyon çok iyi olmalı.

3. videomdan örnek vericek olursam programı herkesin bildiği seviyede biliyorum ama şarkılarla videonun uyumunu iyi tutturduğum için keyifli geliyor izleyenlere

• Haklısın vallahi ne diyeyim. Şu "The Movie Vault" un videosunu izledikten sonra diğerleri bir şeye benzemiyor artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenten-

photoshop ve sony vegas.

Bu arada istediğin kadar sağlam kullan programları, istediğin kadar efect indir kullan yinede videonda kurgu vs. yaratamazsan bi halta benzemiyor

Ne videolar dönüyor SK gaming'de bilmem ne prodiksiyon diye herif bangır bangır reklamını yapmış izliyosun klasik cs videosu işte yarısında kapatasın geliyor hatta.

Bir videonun etkili olması için bir konu yaratmalısın, akıcı ilerlemeli ve şarkıları iyi seçmelisin senkronizasyon çok iyi olmalı.

3. videomdan örnek vericek olursam programı herkesin bildiği seviyede biliyorum ama şarkılarla videonun uyumunu iyi tutturduğum için keyifli geliyor izleyenlere

Aynen senin gibi düşünüyorum.Yanlız photoshop ile videolara efekt verilmiyor,sadece görüntü üzerine değil mi?

• Sony vegası kullanmayı öğrenirsen çok iyi işler ortaya çıkarabilirsin.

Bu arada SK Gaming de lolipop mu ne öyle bir clanın videosu var izlemenizi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

quote:

Orijinalden alıntı: zenten-

photoshop ve sony vegas.

Aynen senin gibi düşünüyorum.Yanlız photoshop ile videolara efekt verilmiyor,sadece görüntü üzerine değil mi?

Evet videolara uygulamadım zaten photoshopta hazırladığım çalışmayı sony vegasa attım sony vegas'ın zoom özelliği ile oynamalar yaparak güzel şeyler çıkarttım. Bence vegas içindeki yazı efektlerinden daha şık ve akıcı ilerliyor bu yöntem. Bu benim görüşüm tabii

• Eğer adam gibi videolar yapmak istiyorsan Kendini adobe after effects ve Sony Vegas ustunde geliştirmelisin
  • Fraps değil -> startmovie 90, VideoMach
    Counter-Strike değil -> HLAE(Half-Life Advanced Effects)
    Windows movie maker değil -> After Effects ve Sony Vegas kombinasyonu
    Counter-Strike Campath kullanmak değil -> Blend veya C4D(Cinema4D) gibi bir program yardımıyla campathleri daha smooth hale getirmek

Birşey anlamayan olabilir programları araştırıp birşeyler öğrenmeye çalışabilirsiniz. En profesyonel videolar bu kombinasyonlarla yapılır bunların yanında tabi işi kişide yoksa uğraşılması boş hale getiren şey iyi işlemcili bir bilgisayar ve after effect, sony vegas gibi programları kullanmayı bilmektir.
  • Hocam bu adobe zaten süper fakat çok zor kullanması benim için.

Fraps'ın yerine önerdiklerini deneyeceğim.

Sony Vegas kullanıyorum zaten.

Gözen abi msn'den özel destek verebilir misin çok azıcık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiplayanPatates

Hocam bu adobe zaten süper fakat çok zor kullanması benim için.

Fraps'ın yerine önerdiklerini deneyeceğim.

Sony Vegas kullanıyorum zaten.

Gözen abi msn'den özel destek verebilir misin çok azıcık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.