Şimdi Ara

Mousedan Anlayanlar Yardım Edin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Mousemu böyle modifiye etmek istiyorum ama iç yapısını bilmediğim için sizden yardım istiyorum...

Sağ tuşa basılı tuttuğumda çok seri sağ tuş yapmasını istiyorum mousun, veya resimdeki gibi bir anahtarla, y

yardım ederseniz çok sevinirim

Edit: Başlıktaki acil yazısı silindi..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

•  Mousedan Anlayanlar Yardım Edin!

...
  • arkadaşım bunun nesi acil??
    elektronikçiye gidersin alırsın bu anahtarlardan.. ismi mandallı anahtar diye geçer genelde..
    kullanışlı olmayacağını garanti ederim sana..
    seri kısmına gelice ekstra elektronik devreye ihtiyacın var square puls generator(kare dalga üreteci) olarak araştırabilirsen bulduğun devreyi mause una ekleyebilirsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: necoinside

arkadaşım bunun nesi acil??
    elektronikçiye gidersin alırsın bu anahtarlardan.. ismi mandallı anahtar diye geçer genelde..
    kullanışlı olmayacağını garanti ederim sana..
    seri kısmına gelice ekstra elektronik devreye ihtiyacın var square puls generator(kare dalga üreteci) olarak araştırabilirsen bulduğun devreyi mause una ekleyebilirsin..

Kardeş, yarın sabaha lazım onun için acil demiştim ve dediklerinden bişey anlamadım, ben bu işlerle

uğraşmıyorum. Ben o dediğin aletleri alınca nasıl yapacam, anlatır mısın ?
  • arkadaşım kalp ilacı değil ki.. bu istediği kadar yarın sabaha acil lazım olsun bu saatte nerde nasıl malzeme bulacaksın.?.
    öncelikle alet iş yaparken kullandıklarındır pense yankeski..
    senin yapacağın devre ve eleman yerleştirme..
    mause üzerine koyacağın o tuş bi kere mause kullanımını zehir eder oraya kadar parmak aralığı olan biri anca kullanabilir ki yine rahatsız edici olur..
    eğer daha önce elektronikle hiç alakan yoksa çok da kolay bi iş değil senin için bunu yapmak.. baştan bir elektronik devre çıkarma ve ona kart hazırlayıp monteleme gerektirir..
    kare dalga üretici, mesela bi sinyal lambasını yakıp söndüren elektronik devredir.. transistör denen elektronik eleman, elektronik olarak bir tuşa basmaya yarar.. o elemana bu kare dalga üretiyi bağlarsan ve bi ayar düğmesiyle hızını ayarlarsa sürekli o hızda tuşa basar.. ona göre enerjsini kesecek de tuşu olur istediğin hızda basmasını sağlarsın..

• quote:

arkadaşım kalp ilacı değil ki.. bu istediği kadar yarın sabaha acil lazım olsun bu saatte nerde nasıl malzeme bulacaksın.?.
    öncelikle alet iş yaparken kullandıklarındır pense yankeski..
    senin yapacağın devre ve eleman yerleştirme..
    mause üzerine koyacağın o tuş bi kere mause kullanımını zehir eder oraya kadar parmak aralığı olan biri anca kullanabilir ki yine rahatsız edici olur..
    eğer daha önce elektronikle hiç alakan yoksa çok da kolay bi iş değil senin için bunu yapmak.. baştan bir elektronik devre çıkarma ve ona kart hazırlayıp monteleme gerektirir..
    kare dalga üretici, mesela bi sinyal lambasını yakıp söndüren elektronik devredir.. transistör denen elektronik eleman, elektronik olarak bir tuşa basmaya yarar.. o elemana bu kare dalga üretiyi bağlarsan ve bi ayar düğmesiyle hızını ayarlarsa sürekli o hızda tuşa basar.. ona göre enerjsini kesecek de tuşu olur istediğin hızda basmasını sağlarsın..

Yine bişey anlamadım desem :(. Şimdi sana durumumu açıklayayım, şuan pc de 2 mouse takılı birisi usb diğeri normal mouse girişinden, birini yere koydum mousun sinyal lambasına pecete tıkadım ayağımla sağ tuşa basıyorum diğeri elimde. onun için kullanım rahatlığı gerekmiyo benim için çok seri sağ tuş yapması lazım ve bu alet bana bi oyun için lazım.
    ben mouse u kapsam nereye götürsem bana istediğim şeyi yapabilirler ? ben yapamam heralde bunu zor gibi...

• falla bununla anca benim gibi manyaklar yapıyor.. yani öğrenci adam bulacaksın.. elektronikçi anlamaz programcı anlamaz.. dijital devre tasarlayan kişileri bulman gerekir ki genelde fabrikalarda iş yaparlar onlar da.. dediğim gibi dijital elektronik eğitimi alan öğrenci bulursan işini görür..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım edin!!!
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uf :S, daha kolay anlatabilcek varsa anlatsın lütfen :d
  • kolay bişey olsa...
    sen en iyisi sadece 2. bi paralel tuş koy hemen yanına çift parmak çalışırsan belki daha seri olur..
  • quote:

kolay bişey olsa...
    sen en iyisi sadece 2. bi paralel tuş koy hemen yanına çift parmak çalışırsan belki daha seri olur..

Bir mouse elimde diğeri ayağımda zaten 3. kafa karıştırır
  • o zaman ben sana direk devreyi hazır olarak yapıp vereyim aynı zamanda burada şema felan paylaşırız belki başka ihtiyacı olanlar olur..
  • quote:

o zaman ben sana direk devreyi hazır olarak yapıp vereyim aynı zamanda burada şema felan paylaşırız belki başka ihtiyacı olanlar olur..

Olur
  • Boşver yav sen bunu.Kullanışsız olur.Mouse için de zorluk oluşturur.Sen git bi coyistik al.Oyun indirip oyna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara -- 17 Ağustos 2008; 21:37:33 >
  • arkadaşım tekrar uyarı alacaksın okumadan cevap yazma lütfen..
    arkadaş bi tuşa hızlıca sürekli basacak bişey yapmaya çalışıyor sen kırmızı bi düğmeyi joistiğe benzetiyorsun..
  • kardesım sen bunu ne için istıyorsun :D Online oyunmu oynuyorsun
  • quote:

arkadaşım tekrar uyarı alacaksın okumadan cevap yazma lütfen..
    arkadaş bi tuşa hızlıca sürekli basacak bişey yapmaya çalışıyor sen kırmızı bi düğmeyi joistiğe benzetiyorsun..

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmişti.. Ancak _Puratu_ gururunun kırılmasına izin vermedi ve mesajı kendine uygun olarak düzeltti. >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara -- 17 Ağustos 2008; 21:39:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bmurat07

kardesım sen bunu ne için istıyorsun :D Online oyunmu oynuyorsun

minor combo mouse benzeri bişey ama onun için değil başka bişey için kullanıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.