Şimdi Ara

mouse yapımında yardım!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu mouse un nasıl çalıştığını çok merak ediyorum.Bunun için de bir mause yapmaya karar verdim.Ancak şuanki bilgilerim bu iş için fazla yeterli değil.Bana bu konuda yardım edebilirmisiniz.kafama takılan bazı şeyler var. Bana bir mouse un nasıl pc ile veri alışverişi yaptığını detaylı anlatan dökümanlar lazım.Bunları okuyarak mouse yapacağım yolu belirleyecem.Google dan araştırdım ancak elle tutulur bişey bulamadım. belki de ben yanlış tarattım bana bu bilgileri bulabileceğim adresler ya da dökümanlar verbilirmisiniz.şimdiden teşekkürler

• Hiç uğraşma...
  • Neden hiç uğraşmayacamışım ki!!!!
    Uğraşacağım
    Bana yardım etmek isteyenlerin yardımını bekliyorum
  • ne tür bir fare yapmayı düşünüyorsun kardeş,optikmi ?
  • toplu bir mouse yapmayı düşünüyorum kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightwing

Hiç uğraşma...

Niye uğraşmasın bakalım, elin oğlu üniv. öğrencisiyken ram yapımında çalışıyor ve başarıyorlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PoTemKiN_02

quote:

Orjinalden alıntı: nightwing

Hiç uğraşma...

Niye uğraşmasın bakalım, elin oğlu üniv. öğrencisiyken ram yapımında çalışıyor ve başarıyorlar..

Yazdıklarımı başka yöne çekmeyin, ben millet olarak "başaramayız" demedim. Mouse'u yapmak isteyen arkadaşın bu konuda pek bir bilgisi yokmuş, yazdıklarını okumadınız mı? Anlık hayaller güzel gelir insana, ama hayal etmek başka, hayata geçirmek başka. Ama yine de söyleyeyim, inşallah arkadaş istediği mouse'u yapar ve beni yanıltır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kangaxx -- 29 Kasım 2006; 3:10:02 >
  • PIC leri incele
  • arkadaşlar biraz pic lere baktım da.bana frekansı yüksek(veri lışverişini hızlı yapabilmek için) bi pic lazım.16f628 işimi görebilir diye düşünüyorum ne dersiniz.ya da önerebileceğiniz daha yüksek frekanslı bi pic????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.