Şimdi Ara

Mouse Pad > Logitech G9x mw3 mouse'undan çıkan MW3 logolu Mouse Pad satılıktır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • G9x'in İçinden çıkan Mw3 logolu Mouse Pad Satııktır . Fiyatı 20 TL dir. Mouse Pad sıfırdır.

Mouse Pad  > Logitech G9x mw3 mouse'undan çıkan MW3 logolu Mouse  Pad satılıktır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 24 Mart 2013; 13:38:12 >

• aslında bu biraz ilgilimi çekerdi ama bursada olsaydın peki pad güzelmi sence kürşat
  • Bana çok narin göründü o yüzden kullanmadım , pad kalın ama büyük değil bende razer large alpha speed mouse pad olduğu için denemedim :)
  • ss atsana hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: king_adam

ss atsana hocam

kısa süre içersinde .

Sonraki kişinin mesajı oanya düşmüş

''alayım senden gittigidiyordan_?''

Diye bir cümle yazmışsın , sebebini anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

ss atsana hocam

kısa süre içersinde .

niye oyle bişey yazmış anlamadım da hocam ben ödemeyi adına ptt den yapsam da sen bana kargolasan olurmu tabi önce bi ss at

• quote:

quote:

quote:

ss atsana hocam

kısa süre içersinde .

niye oyle bişey yazmış anlamadım da hocam ben ödemeyi adına ptt den yapsam da sen bana kargolasan olurmu tabi önce bi ss at

Niye PTT hocam , Garanti bankasının ATM'sinden Vericeğim Misli.com hesabımın nosna yatırsanız hem havale ve bu tarz gereksiz ödemelerden kurtulurusunuz hemde ptt ile ugrasmamıs olurum

Mouse Pad  > Logitech G9x mw3 mouse'undan çıkan MW3 logolu Mouse  Pad satılıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 24 Mart 2013; 13:37:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Mouse Pad  > Logitech G9x mw3 mouse'undan çıkan MW3 logolu Mouse  Pad satılıktır.
  • quote:

gerçekten çok şık duruyor hocam hocam şimdi ödeme ve kargo işlemlerini pm den yapalım istersen

• quote:

quote:

gerçekten çok şık duruyor hocam hocam şimdi ödeme ve kargo işlemlerini pm den yapalım istersen

Hoca orda iki tane mouse pad var alttaki siyah yeşil olan değil bilginiz olsun.

Üstteki MW3 logolu kül grisi olan. Yanlış anlaşılma olmasın :)

• quote:

quote:

quote:

Hoca orda iki tane mouse pad var alttaki siyah yeşil olan değil bilginiz olsun.

Üstteki MW3 logolu kül grisi olan. Yanlış anlaşılma olmasın :)

zatn altakini almm hocm mw3 var onun için alcam ancak haftaiçi evde yokum kargo parasını nasıl vercem

• Evdekileri tembihlersiniz yada , kargocudan alırsınız illa eve değil nerdeyseniz oranın adresini verirsiniz yada nerdeyseniz size yakın olan kargo şirketinden elden alırsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.