Şimdi Ara

Mouse Önerisi ve Klavye Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar iki sorunum var birincisi:

a4tech g800mu model klavyem var ve tuşlar kendi kendilerine görev atadı resmen, forumda biraz araştırdım ve tuşlardan birinin basılı kalmış olabileceğini düşündüm ve tüm klavyedeki tuşları söküp, klavyeyi temizleyip tuşları geri taktım 1 saat boyunca ve hiçbir düzelme olmadı. Sorun shift tuşu ile kullanılan kombinasyonlar ve sağdaki multimedya tuşlarında. Örneğin shift+p yaptığımda laptoplarda projeksiyona görüntü vermeye yarayan alt tab penceresi gibi bir pencere açılıyor görüntü çıkışlarıyla ilgili ve multimedya tuşlarından pause-resume a bastığımda hem sayfayı yeniliyor hem şarkıyı değiştiriyor sadece şarkıyı durdurması gerekirken. 8 ve 9un üstündeki parantezleri ve kesme işaretini de yapamıyorum metinden anladığınız gibi, bir çözümünü bilen varsa lütfen yardım etsin 3 gündür düzeltemedim.

İkincisi:

a4tech op-50d mouse um var ve eskimeye başladığını hissettim. dpi ayarları olsun skatezlerin zor kayması vs olsun artık bana yetmemeye başladı. Bana 95tl bütçe ile uzun yıllar kullanacağım bi oyuncu mouse u ve skatezlere çok zarar vermeyecek kaliteli bir mouse pad önerir misiniz? Dediğim gibi uzun yıllar kullanmak ve dpi [min 2500] kriterlerim.

Şimdiden teşekkürler yardım olan arkadaşlara

• UP
    2 yıl önce açıldı
    Klavye + Mouse önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.