Şimdi Ara

Mouse/ Mouse Pad - Klavye Alıcam Önerileriniz??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bundan önce ve hala kullanmakta oldugum emektarlarım 10 senelik bi microsoft klavye ve A4 Swop3 (bu da 6-7 senelik vardır herhalde) model bi farem var. Hem aletler iyi çıktı hem de ben onları yıllarca oldukça iyi kullandım ama artık değiştirme zamanının geldiğini düşünüyorum çünkü oyunlarda artık yeterli gelmiyorlar bana...

Sitede oldukça kapsamlı incelemeler var çoğunu okudum ama sanki daha fazla aklım karıştı, Kabataslak olarak ön plana 3-4 marka çıkıyor. Bunlardan razer, çok şık fakat pahalı modelleri var ayrıca her yerde kolayca da bulunmuyor. Keza logitech'in de fiyatları da (ki ben tiplerini de beğenmedim o meşhur g5 ve g9 un, performansları hakkında yorum yapmıyorum) oldukça uçuk, microsoft'un belli bi standardı var kaliteli ve fiyatları genelde uygun (gerçi bence bazı modelleri çok büyük görünüyor belki de resimler aldatıcıdır bilmiyorum, bu arada ellerim ufak değil offical boyutlarda ) , A4 e gelirsek kimisi beğenir kimisi beğenmez ben hep A4 kullandıgım için iyidir, süperdir diyemem ama Allah'ı var yarı yolda bırakmadı beni hiç, kendi çapında fena sayılmaz bence...

Sözün özü çok para verip klavye, fare ve pad'e yatırmak pek akıllıca gelmiyor ama çok farklı tipte (özellikle action, platform ve fps) oyunlar oynayan birisi olarak da iyi bi fare ve klavye alıp uzun yıllar kullanmak istiyorum. Alacagım klavye-fare set de olabilir olmayabilir de en başta dikkat ettiğim nokta laptop klavyesi gibi olmasın yani biraz yumuşak olsun ne de olsa en çok haşır neşir oldugumuz bileşen öyle değil mi bi de en sinir olduğum nokta hayvan gibi klavyede ufacık enter tuşu hangi akla hizmet öyle yaparlar anlamam enter tuşu büyük olmalı, klavyede 100 tane yardımcı tuşa da gerek yok az olsun öz olsun, bundan başka bi de klavye ile fare uyumlu olsun yeter bi de kablolu olmalı tabi..

Bütçeyi önerileriniz doğrultusunda belirliycem, yazı biraz uzun oldu kusura bakmayın, önerilerinizi bekliyorum herkese şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantomas -- 31 Mayıs 2009; 1:50:30 >

• A TECK lazerlileri çıktı maus olarak x 7 çok harika bir maus pişman olmassın ben kullanıyorum fiyatı 35 40 tl arası
  • quote:

Orjinalden alıntı: aragonReddevils

A TECK lazerlileri çıktı maus olarak x 7 çok harika bir maus pişman olmassın ben kullanıyorum fiyatı 35 40 tl arası

Dostum haberim var benimki de eski ama lazerli ayrıca bildiğim kadarıyla x7 çıkalı baya oldu.. gene de saol önerin için...
  •  Mouse/ Mouse Pad - Klavye Alıcam Önerileriniz??

Sana bu seti öneriyorum. Eğer çok profesyonel oynuyacaksan mousun dpi si az gelebilir ama dayanıklılık bakımından ikisininde üst seviyede olduğuna inanıyorum. Yanınada qck aldınmı tamamdır
  • Razer DeathAdder + Steelseries SP
  • Çok profesyonel takılma gibi bir niyetin yoksa, klavye olarak ben Logitech'in Internet Pro Desktop setini öneririm. Klavye-fare set. Fare, optik giriş seviye bir cihaz; ama rahat. Klavye ise çok iyi. Tuşlar gayet az ses çıkarıyor. Bilekliği var. Enter tuşu büyük. Medya tuşları var. Türkçe Q. Sen kırmadıkça da bozulmaz. Ben aynı klavyeden üç kez aldım. İlk ikisini kırmayı başardım da .

G5 ve G9'u beğenmiyorum diyorsun; ama fareyi kullanacak olan elin, gözün değil. Tamam fareler çirkin, hele G9 bayağı itici duruyor; ama çok ergonomik bir cihaz ayrıca performans konusunda lider, en azından G9x'e kadar öyleydi . Alırım param boşa gider diye tereddütteysen, hiç düşünme hemen al derim. Adı üstünde: "Çirkin Kral"

EDIT: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 31 Mayıs 2009; 23:10:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Trio

Sana bu seti öneriyorum. Eğer çok profesyonel oynuyacaksan mousun dpi si az gelebilir ama dayanıklılık bakımından ikisininde üst seviyede olduğuna inanıyorum. Yanınada qck aldınmı tamamdır

Bu seti ben de beğendim ama şu enter tuşu da bi büyük olsa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAMİNG MOUSE PAD ÖNERİSİ
    10 yıl önce açıldı
    Klavye + Mouse Önerisi?
    geçen yıl açıldı
    Klavye + Mouse önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mert AYAN

Razer DeathAdder + Steelseries SP

Hocam iyi hoş demişsin de ben nerden bulacam bu deathadder'ı? Öyle her yerde yok benim bildiğim.. Bi de merak ettiğim deathadder'ın click'i bana biraz fazla yüksek göründü , doğruluk payı var mı sence de??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantomas -- 1 Haziran 2009; 17:52:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: shruikan

Çok profesyonel takılma gibi bir niyetin yoksa, klavye olarak ben Logitech'in Internet Pro Desktop setini öneririm. Klavye-fare set. Fare, optik giriş seviye bir cihaz; ama rahat. Klavye ise çok iyi. Tuşlar gayet az ses çıkarıyor. Bilekliği var. Enter tuşu büyük. Medya tuşları var. Türkçe Q. Sen kırmadıkça da bozulmaz. Ben aynı klavyeden üç kez aldım. İlk ikisini kırmayı başardım da .

G5 ve G9'u beğenmiyorum diyorsun; ama fareyi kullanacak olan elin, gözün değil. Tamam fareler çirkin, hele G9 bayağı itici duruyor; ama çok ergonomik bir cihaz ayrıca performans konusunda lider, en azından G9x'e kadar öyleydi . Alırım param boşa gider diye tereddütteysen, hiç düşünme hemen al derim. Adı üstünde: "Çirkin Kral"

EDIT: imla

Öncelikle cevabın ve önerin için teşekkür ederim yanlız netteki resimlerde bi yanlışlık var herhalde çünkü Logitech klavyenin enter'ı ufak görünüyor resimlerde... Ben klavyeye falan arada sinirlendim mi vururum falan ama kırmayı başaramadım henüz

Fareye gelirsek evet dediklerinde haklısın ama işte o parayı verince performanstan başka estetik de bekliyor insan

• quote:

Orjinalden alıntı: fantomas

quote:

Enter tuşu ufak değil diye biliyorum. Zaten şimdi baktım bütün klavyelerin enterlatını küçük olandan koymuşlar fakat Türkiye'de böyle bi durum yok çoğu büyük. Teknosaya yada herangi bir elektronik mağzaya gidip bizzat kendin almalısın.

• bu Microsoft setini alalı yaklaşık 1.5 yıl oldu klavyesini beğeniyorum mouse oyunlarda beni idare etmedi ama klavyesi iyi :P
    Enter tuşu büyük bu arada ya
  • quote:

quote:

Hocam iyi hoş demişsin de ben nerden bulacam bu deathadder'ı? Öyle her yerde yok benim bildiğim.. Bi de merak ettiğim deathadder'ın click'i bana biraz fazla yüksek göründü , doğruluk payı var mı sence de??

DeathAdder kusursuz bir faredir kusuru yoktur. Buradan bulabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

Enter tuşu ufak değil diye biliyorum. Zaten şimdi baktım bütün klavyelerin enterlatını küçük olandan koymuşlar fakat Türkiye'de böyle bi durum yok çoğu büyük. Teknosaya yada herangi bir elektronik mağzaya gidip bizzat kendin almalısın.

Uyarını dikkate alıcam teşekkürler, yanlız benim bilgisayar masasının sürgülü kısmında klavye için 50 cm'den fazla yer yok sana zahmet onun boyutunu yazarmısın buraya? Bi de bu setin kodu ya da ismi nedir onu da belirtirmisin??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantomas -- 1 Haziran 2009; 23:03:05 >

• Microsoft Black Value Pack olarak geçiyor. Boyutu hakkında pek bişey bulamadım ama klavye normal klavyelere göre geniş tabiki. Dediğim gibi eğer profesyonel anlamda oynuyacaksan yüksek çözünürlükle oynacağın oyunlara pek uygun değil. Buna sen karar ver
  • Tamam teşekkürler dostum
  • quote:

quote:

aynı seti kullanıyorum hatta şu an o klavyeden yazıyorum enter tuşu resimdeki gibi değil büyük sette iyi ben memnunum.

• quote:

İkisi nerden baksan 200 tl yi geçer ve kesinlike önermem o paraya bu dönemde bu 2 liye değmez..

Benim önerim Logitech G5(Vatanda 80 tl) - Logitech İnternet Pro Keyboard - 3$ a satılan kalın dayanıklı kumaş pad. Benim 3 lu saydım sana. Bi kere veriyorsun para ama kaliteyi al. Mousepad e çok para saymanı tavsiye etmem sonuçda herşey mousede biter. Çokda markalı bir mousepad istiyorsan Steelseries QCK işini görür. Mouse ye gelince DeathAdder güzel mouse ama G5 kadar sağlam olabileceğini düşünmüyorum geçmişte Razer kullanan birisi olarak..
  • bence mouse pad alma gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tlg.RBTR

bence mouse pad alma gerek yok

100 Tl lik bir mause alırsa kesinlikle var
  • quote:

Orjinalden alıntı: mascherano*

quote:

İkisi nerden baksan 200 tl yi geçer ve kesinlike önermem o paraya bu dönemde bu 2 liye değmez..

Benim önerim Logitech G5(Vatanda 80 tl) - Logitech İnternet Pro Keyboard - 3$ a satılan kalın dayanıklı kumaş pad. Benim 3 lu saydım sana. Bi kere veriyorsun para ama kaliteyi al. Mousepad e çok para saymanı tavsiye etmem sonuçda herşey mousede biter. Çokda markalı bir mousepad istiyorsan Steelseries QCK işini görür. Mouse ye gelince DeathAdder güzel mouse ama G5 kadar sağlam olabileceğini düşünmüyorum geçmişte Razer kullanan birisi olarak..

İnsanları yanlıs bilgilendiriyorsunuz, anlamadan bilmeden yorum yapıyorsunuz, insanların parasını cöpe attırıyorsunuz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.