Şimdi Ara

Mouse 180 derece sorunu. Yardım edebilir misiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mouse Pad:http://www.hepsiburada.com/addison-rampage-300268-400x320x4mm-kirmizi-dikisli-gaming-mouse-pad-p-BS600751
    CS:GO dayken örneğin arkamda bi adam var ya da sağ tarafta hızlıca dönmek istediğimde mouse saçmalıyor. Direk aşağı bakıyorum. Yani ne yaptıysam çözemedim. Lütfen oynadığım oyunu çok etkiliyor. Çözmeme yardım ederseniz çok mutlu olurum. Şimdiden Teşekkürler.

Örnek Videomda bu:https://t.co/ueEDEZB4QO

• eğer ürünü sıfır aldıysanız ve garantisi varsa logitech ile iletişime geçin.ürün kaydı yapın onlar sizden video falan istecektir.sensör problemi var büyük ihtimal birde driverını güncellerseniz olabilir.
  • Mouse ivmelenmesini kapatmalısın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kerem- kullanıcısına yanıt
    kapalı zaten :/
  • Mousepad sıkıntısı olabilir mi acaba? Ürünü internetten aldıysanız bir cafede vs. başka sistem ve mousepad ile deneyin. Sistem kaynaklı da olabilir.
  • Sorun mouse driveri kaynaklı bana kalırsa. Benzer bir sorunu bende yaşamıştım. Driverı komple silip, yeniden yükleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kusura bakmayın yeni gördüm cevabınızı. Driver kaldırıp denemiştim daha öncesinde. Mousepad kaldırıp yaptığımda yine aynı tepkiyi almaktayım. Bende bilmiyorum ne yapacağımı. Bir türlü çözüme ulaştıramadım. Ne zaman sağa hızlı çekmeye kalksam yere bakıyorum direk. hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim cevaplar için.

Güncelleme:

Önceden kullandığım logitech g300s in driverı sanırım engel oluyormuş. tüm mouse driverlarını silip tekrar kurdum düzeldi şuan. Tekrar teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guzelindir -- 20 Ekim 2017; 5:49:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.