Şimdi Ara

Mourinho önerdi, Fenerbahçe aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Paolo Orlandoni Fenerbahçe'ye transfer olduğunu, Inter Kulübü'nün resmi internet sitesinden duyurdu.

Mourinho önerdi, Fenerbahçe aldı

Fenerbahçe'nin yeni kaleci antrenörü Paolo Orlandoni oldu. Bir süredir Inter'de kaleci antrenörü olarak görev yapan Orlandoni, Türkiye'ye transferini duyurdu, bundan böyle sarı-lacivertlilerin başarısı için çalışacağını söyledi.

Inter Kulübü'nün televizyon kanalı Inter Channel'e konuşan 43 yaşındaki İtalyan çalıştırıcı, "Bir kaç günlük tatilin ardından Türkiye'ye gideceğim. Fenerbahçe'nin yeni kaleci antrenörü olacağım. Burada harika bir 10 yıl geçirdim ancak karşıma çıkan önemli fırsatı değerlendirmem gerekiyordu. Mavi-siyahlı forma hep içimde kalacak" dedi.

Vitor Pereira'nın Porto'dayken birlikte çalıştığı Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun, Paolo Orlandoni'yi vatandaşına öneren isim olduğu belirtildi. Mourinho Inter'i çalıştırdığı dönemde öğrencisi olan Orlandoni'yi, Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira'ya tavsiye ederken, Pereira da Chelsea hocasının bu önerisini geri çevirmedi.

Sneijder'in takım arkadaşı

Paolo Orlandoni aktif futbolculuk hayatını üç yıl önce sona erdirmişti. 2005-2012 yılları arasında Inter'in kalesini koruyan Orlandoni, şu an Galatasaray forması giyen Wesley Sneijder'in eski takım arkadaşı. İtalyan antrenörün yeni takımında çalıştıracağı kaleciler Süper Lig'de ayrıca, bir başka eski takım arkadaşı Samuel Eto'o'nun çektiği şutları da kurtarmaya çalışacaklar.

• Murat hoca zaten iyi bir antrenör neden böyle bir kara alındı ve neden Alman,İngiliz değil?

Sanki İnter çok iyi durumda.Bu karar hoşuma gitmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behzat Amirim

Murat hoca zaten iyi bir antrenör neden böyle bir kara alındı ve neden Alman,İngiliz değil?

Fm serilerinde bir tek murat hoca kalırdı ekibimde
    Belki ekibi genişletiyorlardır.

• terro dayı köylüsünü getirmiş kesin. ordu fatsa
  • Murat hoca altyapı gruplarına geçmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizyoterapi

quote:

Orijinalden alıntı: Behzat Amirim

Murat hoca zaten iyi bir antrenör neden böyle bir kara alındı ve neden Alman,İngiliz değil?

Fm serilerinde bir tek murat hoca kalırdı ekibimde
    Belki ekibi genişletiyorlardır.

Aynen benim ekipte de bir o kalır HaberTürk'te istifa etti gibi bir şey okudum ama başka bir yerde çıkmadı haberi

• Yalnız adamın kariyeri inanılmaz kötüymüş şaka gibi bir kariyeri var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu adamı Inter'de oynadığı yıllarda FIFA'da olsun FM'de olsun direk yollardım. Yanlış hatırlamıyorsam 3.kaleciydi.

• Pereria maçları izlerken volkanın felaket performansını gördüğü için böyle bir karar almış olabilir.Gerçi Volkanı yollamak varken neden kaleci çalıştırıcı yollanır ki
  • Her yerde yeniliğe gitmekte fayda var.Bırakın değişsin.
  • Inter'in 3. Kalecisiydi, ancak kötü bir kaleci değildi kalecilik zamanlarında. Antrenörlüğü nedir bilmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.