Şimdi Ara

Mount and Blade ile ilgili 2 soru(n)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba oyuna yeni başladım kale felan fethediyorum, ama bazen kale kuşatmalarında kaleler havada oluyor yada inşaa ettiğim kule havada oluyor bu hatayı nasıl düzeltebilirim acaba? ne kaleye çıkabiliyorum ne de kuleye, doğal olarak benim askerlerde aşşağıda kalıyor ve düşman okçuları kesiyor benim adamları, saldırı yapamayıp öyle bekledikleri için...

ikinci sorunum oyun içinde bazı dosyalar yok sanırım yani harita modunda sol alttaki bazı bildirimler kırmızıyla bulunamadı diyor(ingilizce şekilde) yada savaş modunda f1 hariç diğer f2,f3,f4 ü kullanamıyorum str not found diye yine kırmızı hata veriyor bunun çözümü varmı?(oyun kapanmıyor ama sadece sol alttaki bildirimler kırmızı)

oyunu arkadaşdan almışdım netten indirmiş türkçe olarak acaba bu sorunlar türkçesinden mi kaynaklanıyor?

son olarak oyunun sürümü 1.143 warband

ek bilgi: oyun arada sırada kapanıyor ama hata olarak mound and blade ateş ve kılıç bir hatayla karşılaşdı diyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grozny -- 23 Ekim 2011; 1:18:27 >

• Sen fire and sword indirip warband patchi yapmışsın. Mount and blade warband indir. ve 1.143 patch indirmelisin.
    Yada
    http://download.taleworlds.com/mb_warband_setup_1143.exe
    bunu indir ve biyerlerden kürek falan bul artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiwaly

Sen fire and sword indirip warband patchi yapmışsın. Mount and blade warband indir. ve 1.143 patch indirmelisin.
    Yada

dün gece bi türlü çözümünü bulamadığım için çıldırıp sildim o kadar memlüklü askerimde gittid&r den orj alıcam sanırım bıkdım patchından hatasından sorunundan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grozny -- 23 Ekim 2011; 12:46:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Grozny

quote:

Orijinalden alıntı: tiwaly

Sen fire and sword indirip warband patchi yapmışsın. Mount and blade warband indir. ve 1.143 patch indirmelisin.
    Yada

dün gece bi türlü çözümünü bulamadığım için çıldırıp sildim o kadar memlüklü askerimde gittid&r den orj alıcam sanırım bıkdım patchından hatasından sorunundan

Çok ucuz zaten,çok da kaliteli bir oyun...

• Bende almayı düşnüyorum ama multiplayer modunda hala çok oynayan var mı acaba onu merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: orachi

Bende almayı düşnüyorum ama multiplayer modunda hala çok oynayan var mı acaba onu merak ettim

çok oynayan varmı dersen. eh şöle böle die cevap verebilirim. sana cevap olarak 100 lerce realm arasından 200 kişilik bir oyun her halde yeter artar bazen hileciler çıkıp adamı sinir etselaerde 200 kişilik kale kuşatma savaşı gerçekten süper. yanında 50-100 kişiyle hücum anı harika. bu oyun bir başka tat, biraz yavaş bir oyun, saldırma anı felan çok önemli tabi bağlantı hızı yani ping sayında önemli. ben zamanında ateş ve kılıç ı 20 tl ye almıştım d&r da 10 tl ye düştüğü zamanlar oluyor. oyunun online olmayan bölümünü oynamadım tabi bu kısım oyunda tam bir zevk meselesi. bu oyunu mutlaka almalısnız diyemem ama oyun çok kötü almayında diyemem. tam ortada bir oyun.

--->http://c1110.hizliresim.com/q/r/3t66.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Che-Guevara -- 23 Ekim 2011; 20:47:31 >

• oyun çok zevklidir yani bi crysis gibi görüntüsüne ölmezsiniz ama bağladığında sağlam bağlıyor konusu vede yapabildiklerinden dolayı her türkün hayali kendi imparatorluğu :D:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.