Bildirim
MOTOSİKLETİNİZDE BÖYLE BİRŞEY OLSA ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Motorsikletten atlardım -
quote:
Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)
Motorsikletten atlardım
Yılana atlarsın sen .. -
Saatte 250 km hızla gitmek nedir bir kaza olsa %99 ölür
-
quote:
Orijinalden alıntı: hachiko
quote:
Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)
Motorsikletten atlardım
Yılana atlarsın sen ..
nede olsa zz kadrosunda elden geçirmediği kalmadı ama yılana yapmaz daha -
yılanı mılanı boşverinde herif motorun hakkını veriyor -
adamın üstünde motor kıyafeti var. çekiçle arkadan patlatsan yine birşey olmaz panik yapmasını gerektirecek durum yok yani
-
quote:
Orijinalden alıntı: nmesiz_
adamın üstünde motor kıyafeti var. çekiçle arkadan patlatsan yine birşey olmazpanik yapmasını gerektirecek durum yok yani
Eldivenin arasından veya kaskın altından girebilir,ki o zam resmen kaza sebebi olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: anilxx92
quote:
adamın üstünde motor kıyafeti var. çekiçle arkadan patlatsan yine birşey olmazpanik yapmasını gerektirecek durum yok yani
Eldivenin arasından veya kaskın altından girebilir,ki o zam resmen kaza sebebi olur.
oralarda yılanın girebileceği açık olması imkansız. düşün 250 - 300 km hız yapıyorsun o motorla ve aşırı bi hava akımıyla karşı karşıya kalıyorsun.
o hava o delikten içine girerse aşırı derecede üşürsün. adamlarda çekiçle vurduğunda bile hissettirmeyecek bi kıyafet yapmışlar işte.motor sürerken herşeyi düşünmek gerekiyor.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: anilxx92
quote:
Eldivenin arasından veya kaskın altından girebilir,ki o zam resmen kaza sebebi olur.
oralarda yılanın girebileceği açık olması imkansız. düşün 250 - 300 km hız yapıyorsun o motorla ve aşırı bi hava akımıyla karşı karşıya kalıyorsun.
o hava o delikten içine girerse aşırı derecede üşürsün. adamlarda çekiçle vurduğunda bile hissettirmeyecek bi kıyafet yapmışlar işte.motor sürerken herşeyi düşünmek gerekiyor.
İmkansız değil,bende faal olarak motor kullanıyorum,kaskın alt kısmının plastik aparatı taılmamışsa koca bir boşluk olur ve o boşluktan rahatlıkla girebilir.
Ayrıca tulum değilde mont giyorsa montun altındanda girebilir veya pantolunun paçasından da girebilir.
Girebileceği bir çok tam kapalı olmayan yer var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X