Şimdi Ara

Motorsiklet, Bisiklet, Extreme Sporlar Yurtdışı Alışveriş Rehberi fc-moto.de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
1.928
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Türkiye deki fahiş fiyat ve model kısıtlamalarından dolayı alışverişlerimi genellikle yurt dışı üzerinden almaya gayret ediyorum.

Motorsiklet tutkunlarına rehber olması açısından da burada tecrübelerimizi aktarmak için bir konusunun olması faydalı olur diye düşündüm.

Kask siparişleri için belki biraz zor olur ancak tekstil ürünlerinde rahatlıkla alışveriş yapılabilir düşüncesindeyim.

fc-moto.de bu bağlamda oldukça iyi bir firma birçok kişi yıllardır alışverişlerini bu site üzerinden yapmaktalar.

Bende ilk tecrübemi ve gelişmeleri paylaşmak istedim.

fc-moto.de Türkiye'ye gönderim yapan bir firma zaman zaman indirim kodları yayınlıyorlar.

Eşim için bir mont arayışındayken fc-moto sipariş vermeye karar verdim. Aşağıdaki ürünü sipariş ettim. Türkiye de muadilleri min 500 TL civarından başlıyor. Ürün için kartımdan 248 TL çekildi.

Macna Violet Bayan Montu

FCMOTOWG15-5 %5 indirim kodu ile aldım.

Ürünler Almanya dan DHL kargo ile Türkiye ye gönderiliyor Türkiye de teslimleri PTT kargo yapmaktadır.

Avrupa ile gümrük birliği anlaşması olduğu için her hangi bir gümrük masrafı ödenmemektedir. Sadece siparişiniz 75 Euro üzerinde ise KDV ödemesi söz konusu olmaktadır.
    Bu kdv tutarını kargoyu size getiren kuryeye ödeyerek ürününüzü alabiliyorsunuz.

Siparişim ve kargo takip ekranlarını paylaşıyorum sormak istediğiniz konular olursa yardımcı olmaya çalışırım.
     Motorsiklet, Bisiklet, Extreme Sporlar Yurtdışı Alışveriş Rehberi fc-moto.de Motorsiklet, Bisiklet, Extreme Sporlar Yurtdışı Alışveriş Rehberi fc-moto.de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dronebey -- 2 Haziran 2015; 13:44:28 >

• Yararli bir paylasim olmus hocam ellerinize saglik :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. Bende ne zamandan beri bu şekilde siteler arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuRaK<

Yararli bir paylasim olmus hocam ellerinize saglik :)

rica ederim amaç bir birimize faydalı olabilmek
  • 27 Mayıs'ta verdiğim sipariş 29 Mayıs'ta kargoya teslim edilmişti. Bugün Türkiye'ye ulaşmış.

86,67 Euro sipariş toplamı için 39 TL vergi, 3 TL gümrüğe sunma ücreti ve 0,60 Krş damga vergisi olmak üzere toplam 42,6 TL vergi hesaplanmış.

Tutarı teslimata gelen kuryeye ödeyeceğim. Sanıyorum ürün yarın elimde olacak.

Motorsiklet, Bisiklet, Extreme Sporlar Yurtdışı Alışveriş Rehberi fc-moto.de

• konuyu takip eden arkadaşlar için yazıyorum. Ürün bugün elime ulaştı önce ki yazımda da belirttiğim gibi gümrük ücretini ürünü getiren kargo görevlisine ödedim.

75,55 Euroluk ürünün maliyeti bana kargo ve gümrük dahil 290 TL civarında oldu.
  • ürünün resimlerini de paylaşıyorum gelen ürün bu fiyata alınabilecek müthiş bir ürün eşinize, kız arkadaşınıza falan bakıyorsanız hiç düşünmeden alabilirsiniz.

Motorsiklet, Bisiklet, Extreme Sporlar Yurtdışı Alışveriş Rehberi fc-moto.de Motorsiklet, Bisiklet, Extreme Sporlar Yurtdışı Alışveriş Rehberi fc-moto.de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar, dün 310 euro olan bir kask bugün 445 euro'ya çıkmış. Ne olmuş olabilir? Savaş filan mı çıktı acaba? :D
  • Motoin.de çok ilgisiz geldi, ürün hazır mı kargoya verildi mi vs hiç bir bilgiye ulaşamıyorsunuz.FC-Moto nasıl?
  • gralcan kullanıcısına yanıt
    fcmoto da böyle bir sıkıntı yaşamadım hiç. ürünü kargolayınca otomatik mail geliyor ve takip kodu mail içerisinde gönderiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diegoforlan

fcmoto da böyle bir sıkıntı yaşamadım hiç. ürünü kargolayınca otomatik mail geliyor ve takip kodu mail içerisinde gönderiliyor.

Sizin siparişten kaç gün sonra kargoya verdiler hocam? Benim 1 hafta oldu ses seda yok.Bot ve eldiven aldım.
  • gralcan kullanıcısına yanıt
    siparişten 2 gün sonra kargolamışlardı. 27 mayısta sipariş vermiştim 4 haziranda teslim almıştım.
  • ucuz ürün yok heralde pek kaliteli ürün satıyolar
  • Yaklaşık 20 Euro kargo ücreti ekliyorlar, 75 euroyu geçerse de % 20 ürün fiyatı üzerinden vergi alıyorlar. Velhasıl ülke içindeki fiyatlara yaklaşıyor bazende geçiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.