Şimdi Ara

Motorola Xoom Unboxing & Review - Ana Konu ve Paylaşım (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.991
Cevap
6
Favori
111.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkçe klavye programı arayanlara Smart Keyboard Pro tavsiye edilir.
  • klavyenin ingilizce olması yalnızca bazı akrabalarımın face'ye girmesini engelliyor cunku şifrelerinde türkçe karakterler var buda hosuma gıtmıyo deıl :D:D
  • Ben smart keyboard pro yu kurdum fakat default edemedim. Nasil olacak bu is
  • Sevgili Üstadlar acaba Türkiyeye 3.2 update ne zaman gelecek bilgisi olan varmı (USB okyabilmesini istiyorum)? ,whatsapp çalıştıramadım (rootsuz) bir yolu varmı? Real football oyununun xoom uyumlusu varmı?
  • ekim sonları gelir sanırım , whatsapp calısmıo sanırım tabletlerde , real footballın uyumu cıkmadı henuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerram

Sevgili Üstadlar acaba Türkiyeye 3.2 update ne zaman gelecek bilgisi olan varmı (USB okyabilmesini istiyorum)? ,whatsapp çalıştıramadım (rootsuz) bir yolu varmı? Real football oyununun xoom uyumlusu varmı?

whatsapp'ın rootsuz çalışması ile ilgili olarak farklı bir cihazda tanıtarak backup'unu alarak kullanılabiliniyor.. ama hatırladığım kadarıyla whatsapp çalışıyordu viber çalışmıyordu rootsuz.

Bugünün flas gelişmesi..

bozulan Xoom'un 3g + usb problemi giderildiğine dair teleservis Web sayfasından gördüm bunun üzerine Bugün almaya gittim ama ne göreyim. Cihaz hala bozuk tekrardan bıraktım. hala xoom'um yok :( bu gidişle samsung alacağım :) tabletsiz olmuyor 2.5 KG laptopu taşımaktan yoruldum.
  • Yok be abi ne samsungu :D :D 2 gün koyverdi diye hemen satıcan mı aleti :D ama 1200 e falan bulursan samsung :D bunu sat onu al .. bir gelişme daha soylıyeyım
    BUGUN TİVİBU ÜCRETSİZ'in son günüydü ama KASIM ayına kadar uzatılmıs :D :D ama hayla xoom üzerinden üye olunmuyor başkada android telefonum yada cihazım yok .. off üye olamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglet

Yok be abi ne samsungu :D :D 2 gün koyverdi diye hemen satıcan mı aleti :D ama 1200 e falan bulursan samsung :D bunu sat onu al .. bir gelişme daha soylıyeyım
    BUGUN TİVİBU ÜCRETSİZ'in son günüydü ama KASIM ayına kadar uzatılmıs :D :D ama hayla xoom üzerinden üye olunmuyor başkada android telefonum yada cihazım yok .. off üye olamıyorum

Xoom satacağım demedim. sadece Samsung alacağım dedim. Bizde teknolojik alet seven çok:) her topal'In kör bir alıcısı bulunur bizim malikanede :)
  • Peki o zmn. D.d hayirlisi olsun, ama ayni isletim sistemi ve donanima sahip 2 cihazi alma taraftari degilim
  • motorola xoom 1080 p youtube video oynatamiyor, hp touch pad oynatiyor. 720 p de xoom da ekran dalga dalga hp de berrak. Xoom kaba ve kalin, hp daha şık. Xoom da hoparlor kalitesi berbat, hp de ipad den de iyi. Xoom da arkaplandaki tab da video pasif hale geciyor, hp de arka planda youtube video oynarken web de gezinebiliyorsunuz. Xoom da klavyede turkce karakter yok, hp de turkce klavye tuslari oldugu gibi ipaddende daha fazla secenek klavyede elinizin altinda. Xoom da bazi wifi baglantilafi ile ciddi kliski problemleri var, hp de bir sikinti yok. Xoom da kamera 5 mpx mis ama kalite olarak ipadin gerisinde, hp de de kamera kotu. Xoom 1800 lira hp 600 lira. Hp de eksiklik 3g olmayisi. Su an ikiside elimin altinda xoom kullanicilari kizsin istemem bende xoom sahibiyim herkesden once iyi olmasini ben isterim ama kotu gercekten. Iyi yonlerde hdmi usb micto sd vs bulunmasi ve bt ile dosya transferi falan yapmasi. Kalitesiz bu zimbirtilar olacagina olmasin daha iyi bu acidan apple felsefesine yakinim. Birde android uygulama cokluguna gelirsek cogu ivir zivir bana gore. Web os da cok secenek yok gibi gorunsede en begendigim twitter , facebook uygulamalari web browser vs hp web os da. Standart hir kullanicinin her ihtiyacini gorur. Hp de agps dedigi var mi belli degil konum bulma cok boktan. Dun xoom ile ipad takas yaptim cok mantikli olmadi ama deneyim oldu. Birde playbook kullanmak istiyorum. Xoom ike takas etmek isteyen olursa mesaj atsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: yildiray35

motorola xoom 1080 p youtube video oynatamiyor, hp touch pad oynatiyor. 720 p de xoom da ekran dalga dalga hp de berrak. Xoom kaba ve kalin, hp daha şık. Xoom da hoparlor kalitesi berbat, hp de ipad den de iyi. Xoom da arkaplandaki tab da video pasif hale geciyor, hp de arka planda youtube video oynarken web de gezinebiliyorsunuz. Xoom da klavyede turkce karakter yok, hp de turkce klavye tuslari oldugu gibi ipaddende daha fazla secenek klavyede elinizin altinda. Xoom da bazi wifi baglantilafi ile ciddi kliski problemleri var, hp de bir sikinti yok. Xoom da kamera 5 mpx mis ama kalite olarak ipadin gerisinde, hp de de kamera kotu. Xoom 1800 lira hp 600 lira. Hp de eksiklik 3g olmayisi. Su an ikiside elimin altinda xoom kullanicilari kizsin istemem bende xoom sahibiyim herkesden once iyi olmasini ben isterim ama kotu gercekten. Iyi yonlerde hdmi usb micto sd vs bulunmasi ve bt ile dosya transferi falan yapmasi. Kalitesiz bu zimbirtilar olacagina olmasin daha iyi bu acidan apple felsefesine yakinim. Birde android uygulama cokluguna gelirsek cogu ivir zivir bana gore. Web os da cok secenek yok gibi gorunsede en begendigim twitter , facebook uygulamalari web browser vs hp web os da. Standart hir kullanicinin her ihtiyacini gorur. Hp de agps dedigi var mi belli degil konum bulma cok boktan. Dun xoom ile ipad takas yaptim cok mantikli olmadi ama deneyim oldu. Birde playbook kullanmak istiyorum. Xoom ike takas etmek isteyen olursa mesaj atsin.

Biraz abartmışsın bence.Xoom'un tasarımı okadar kötü değil malzeme kalitesi oldukça iyi.Xoom'un kamerasına laf yok gerçekten güzel çekim yapıyor.

• yanlıs yazmıssın bıraz , xoom hoparlor cok ıyı , klavyede haklı sayılabilirsin ama yalnızca ingilizce dilinde olması kötü tasarımı iyi, ayrıca bunların hepsini ilk tegra 2 li , andorid 3.xli tablet olmasına göre mükemmel , en azından yeterli :)
  • Arkadaşlar acil yardım edin , tivibunun 2.1 sürümünü indirdim üye olmayı denemek için ve oldumda :) sonrada 3.0da actım ve calıstı ama ben karısıklık olmasın dıye PC üyeliğimin isim ve şifresi ile aynı yaptım ikisinide şimdi tabletten acınca PC , pc'Den acınca tablet kapanıyor .. Bunun sebebi ikiside aynı internet sözlesmesi üzerine ya bu yüzden mi id'ler aynı oldgundan mı ? bunu nası duzeltıcem yada üyelik nasıl iptal olur biliyor musunuz
  • karsilastirmami yaparken 3 cihazada sahip olarak yaptim. Hic birinin fanatigi degilim. Xoom dediginiz cihaz neredeyse benim acer netbook kalinliginda. Takoz olarak cem yilmazin kafasina vurulur ancak bu cihazla. Ses dediginiz mp3 ise 10 gramlik 10 dolarlik cihazlar caliyor. Ben 720 p hd video oynatirken seslerini kiyasladim. Cok inandirici gelmediyse birliktede deneyebiliriz.
  • Oha kalınlığını gerçekten abartıyorsun.
  • Bizim köyde, çoook eskilerde bi bakkal amca varmışş...ve terazisi yokmuş...bi eline demir kilolukları koyar diğer eline de alınan ürünü koyarak terazi gibi ağırlıklar denk olduğunda meydana gelen küçük in çıkları yaparak "aahhaaaa eşitt oldu" deyerek satarmış....sizinde hp ve xoom karşılaştırmanız biraz öyle olmuş...eeee nede olsa ikisi de elinizin altındaaa ve bizim xoomu demir kilo yapmışsın... bize laf düşmezz artıkkk...elhak doğrudur teraziniz ve buyurduklarınız
  • sehven aynı mesaj iki kere foruma aktarıldığından ikincisi silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkardiyalog -- 2 Ekim 2011; 21:56:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildiray35

motorola xoom 1080 p youtube video oynatamiyor, hp touch pad oynatiyor. 720 p de xoom da ekran dalga dalga hp de berrak. Xoom kaba ve kalin, hp daha şık. Xoom da hoparlor kalitesi berbat, hp de ipad den de iyi. Xoom da arkaplandaki tab da video pasif hale geciyor, hp de arka planda youtube video oynarken web de gezinebiliyorsunuz. Xoom da klavyede turkce karakter yok, hp de turkce klavye tuslari oldugu gibi ipaddende daha fazla secenek klavyede elinizin altinda. Xoom da bazi wifi baglantilafi ile ciddi kliski problemleri var, hp de bir sikinti yok. Xoom da kamera 5 mpx mis ama kalite olarak ipadin gerisinde, hp de de kamera kotu. Xoom 1800 lira hp 600 lira. Hp de eksiklik 3g olmayisi. Su an ikiside elimin altinda xoom kullanicilari kizsin istemem bende xoom sahibiyim herkesden once iyi olmasini ben isterim ama kotu gercekten. Iyi yonlerde hdmi usb micto sd vs bulunmasi ve bt ile dosya transferi falan yapmasi. Kalitesiz bu zimbirtilar olacagina olmasin daha iyi bu acidan apple felsefesine yakinim. Birde android uygulama cokluguna gelirsek cogu ivir zivir bana gore. Web os da cok secenek yok gibi gorunsede en begendigim twitter , facebook uygulamalari web browser vs hp web os da. Standart hir kullanicinin her ihtiyacini gorur. Hp de agps dedigi var mi belli degil konum bulma cok boktan. Dun xoom ile ipad takas yaptim cok mantikli olmadi ama deneyim oldu. Birde playbook kullanmak istiyorum. Xoom ike takas etmek isteyen olursa mesaj atsin.

Motorola Xoom:
    SIZE (H X W X D)
    249.1 x 167.8 x 12.9 mm

HP Touchpad:
    SIZE (H X W X D)
    240 x 190 x 13.7 mm

Görüldüğü gibi takoz olarak nitelediğiniz ürünün her ebadı HP Touchpaddan daha küçük.
    Değerler ilgili ürünlerin resmi web sitelerinden alınmıştır.
    Ses konusundaki iddialarınız doğru olabilir ama onun dışındakilere katılmıyorum.HP touchpad Xoom dan daha iyi bir ürün olsa daha ucuza satılmazdı.

• Ses kalitesi kötü demek hemen yanlış bence siz bir ekolayzer programını yükleyin üstüne de power amp programını yükleyin iyi ayar yapın bakın neler olacak.... denedinizmi? aletleri alet yapan programlar....! sadece diğeri orjinal haliyle daha iyi ses verebilir okadar... Bazen T10 gibi telefonlarda ne yaparsan yap iyi ses alınamaması da mümkün ama çok istisna :) eski DJ olarak sizi temin ederim...
  • selam eski dj olmaniz cok guzel ama bende biraz hifi ve audiophile meraki var. burada demek istedigim donanim zorlaninca videoda ses cuvalliyor.
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.