Şimdi Ara

Motorola Xoom Unboxing & Review - Ana Konu ve Paylaşım (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.991
Cevap
6
Favori
110.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ailemin izni olmadan yapamayacagim icin boyle birsey , cihaz paslanana kadar benimle .d.d.d..'birde temiz kullanirsam ilerde bir bende var derim , satarim belki 100 dolara falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

quote:

Orijinalden alıntı: gidakontrol

Team Eos kullandım uzun süre ama bıraktım, codename kullanıyorum, 3aydir tık demedi, en ufacık sorunu yok, tavsiye ederim.

Hepsini az çok kullandım; ama en stabil ve hızlı güncellen sürümler herzaman teamEos'un olmuştur; Tek sorunları takımlarında MZ601 kullanan kimse yok; zaten bir kaç ay sonra XOOM kullanıcısı kalmayacak yurtdışında :) full hd cihazlara yönlenirler.

samsung s note uygulamasının apksini bulabilir miyiz acaba ? ben bi tane buldum bi yerlerden ama yüklerken tablete , çubuk dönüyor dönüyor dönüyor en sonunda kurulamadı diyor..

• çalışmaz diye düşünüyorum; Müsait olduğumda bir bakayım.
  • quote:

çalışmaz diye düşünüyorum; Müsait olduğumda bir bakayım.

Tamam teşekkürler , ipaddede UPAD diye bir uygulama var , o da süper , androidde yok öyle birşey , bi s note var .. evernote falan kullanışlı değil , yazmalı çizmeli bişey olaydı iyiydi..
  • senin cihaz rootlu değil ki; rootlu olsa

http://www.youtube.com/watch?v=dGDOGdfWbkY şunu önerirdim sana :)
  • quote:

senin cihaz rootlu değil ki; rootlu olsa

http://www.youtube.com/watch?v=dGDOGdfWbkY şunu önerirdim sana :)

ROOT VE BU PROGRAM İÇİN LİNK VARSA ALABİLİR MİYİM?
    GÜZEL OLUR KURALIM BU PROGRAMI.. :)
  • CWM ile yüklenmesi gereken uygulama

http://d-h.st/G3d adresi;

pardon root değilde sadece CWM yeterli.
  • CWM yüklemek için de root yapmak gerekmiyor mu?
  • CWM yüklemek için cihazı sadece unlock etmek gerekir; Unlock esnasında cihazda tüm bilgiler silinir.
    CVWM yükledikten sonra ister sadece CWM kullanılabilir; veya CWM ile root yüklenir; CWM için root gerekmez.
  • Selamlar,

Bu aralar bu tabletin web performansına kafayı takmış durumdayım.

Özellikle custom rom kullananlar, İpad mini, İpad 4 ve diğer türde tabletleri olanlar, şu alta linkini vereceğim yerdeki testleri yapabilirseniz, beni çok mutlu edersiniz. Özellikle İOS & Andrid sistemlerinin javascript ve webgl performanslarını merak ediyorum. Bu standartlar artık web en önemli standartlarının başında geliyor.

Testleri özellikle Opera kullanırsanız iyi olur. En iyi performansı ben ondan aldım. Özellikle javascript performansı chrome ve firefox'dan çok daha iyi. Chrome(android sürümü) webgl'i desteklemiyor haberiniz olsun.

"JavaScript nedir?" diye soranlar http://www.w3schools.com/js/js_intro.asp tıklasın,
    "WebGL de yahu?" diyenler ise http://www.khronos.org/webgl/ tıklasın..

Özet geçeyim: WebGL PC'nin OpenGL'si veya DirectX'i gibidir. Amaç ise standart bir web tarayıcısıyla Crysis gibi bir oyunu, bir web sitelere erişir gibi ulaşmaktır. Bir web API'sidir. Örnek:http://www.youtube.com/watch?v=AJg_BmY9-8o

JavaScript ise webin neredeyse temelidir. O olmazsa web bu kadar çanlı, hızlı, ve etkileşimli olmazdı. Ve onun performansı webi çok etkiler.

Bahsettiğim testin linki aşağıdadır. Orada testi nasıl yapacağınıza dair bir açıklama yaptım. Çok fazla zamanınızı almayacak.

http://forum.donanimhaber.com/m_70416785/tm.htm

Sonuçları merakla bekliyorum

• Arkadaşlar satan var mı cihazını aramızda? Kaç lira ediyor?
  • değeri bayağ düşmüş ya HEPSİBURADA VE GİTTİDİYORDA 350-550 arası görmüştüm ben ama şimdi tekrar baktım hiç satılmıyor bu iki sitede
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreaM0707

Arkadaşlar satan var mı cihazını aramızda? Kaç lira ediyor?

Ben satabilirim güzel fiyat verirsen
  • Xoom tableti pcye USB bağlatı kablosuyla bağlıyorum ve XP MZ600 driver bulmaya çalışıyor.Tabiki driver yok. Xp dirveri nerden bulurum.Pce bağlayıp dosya yüklemeyi deneyeceğim.Motorola Xoom sitesinde Motorola Device menager indirdim,bir işe yaramıyor, tıklıyorum çalışmıyor program.Ben tabletime navigason nerden yükleyebilirim.Navigasyon programı telefonculara götürsem yüklerlermi? simkartsız wifi li olarak kullandım hep tabletimi.simkartı takınca telefon gibi kullanılabiliyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playboy22

Xoom tableti pcye USB bağlatı kablosuyla bağlıyorum ve XP MZ600 driver bulmaya çalışıyor.Tabiki driver yok. Xp dirveri nerden bulurum.Pce bağlayıp dosya yüklemeyi deneyeceğim.Motorola Xoom sitesinde Motorola Device menager indirdim,bir işe yaramıyor, tıklıyorum çalışmıyor program.Ben tabletime navigason nerden yükleyebilirim.Navigasyon programı telefonculara götürsem yüklerlermi? simkartsız wifi li olarak kullandım hep tabletimi.simkartı takınca telefon gibi kullanılabiliyormu?

Media Player'ı güncelle ben böyle çözdüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stonewall

quote:

Xoom tableti pcye USB bağlatı kablosuyla bağlıyorum ve XP MZ600 driver bulmaya çalışıyor.Tabiki driver yok. Xp dirveri nerden bulurum.Pce bağlayıp dosya yüklemeyi deneyeceğim.Motorola Xoom sitesinde Motorola Device menager indirdim,bir işe yaramıyor, tıklıyorum çalışmıyor program.Ben tabletime navigason nerden yükleyebilirim.Navigasyon programı telefonculara götürsem yüklerlermi? simkartsız wifi li olarak kullandım hep tabletimi.simkartı takınca telefon gibi kullanılabiliyormu?

Hangi mediaplayeri PC dekinimi,tablettekimi? güncelleme linki varmı sizde? Bu tabletle birlikte küçük bir driver cdsi varmıydı yokmuydu,sanki vardıda ben kaybettim.

• quote:

quote:

quote:

Hangi mediaplayeri PC dekinimi,tablettekimi? güncelleme linki varmı sizde? Bu tabletle birlikte küçük bir driver cdsi varmıydı yokmuydu,sanki vardıda ben kaybettim.

CD falan çıkmadı bende. PC'deki tabii.

• quote:

quote:

quote:

quote:

CD falan çıkmadı bende. PC'deki tabii.

Mediaplayer9 var bende.Onu güncellemek istediğimde güncellemede tamamlanamıyor hata veriyor.

• Hocam bilemeyeceğim ozaman. Ben bu şekilde çözdüm.
  • xoomu navigasyon aleti gibi aktif bir şekilde kullanan varmı_hangi navigasyon programını yüklediniz nerden?
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.