Şimdi Ara

Motorola Xoom Unboxing & Review - Ana Konu ve Paylaşım (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.991
Cevap
6
Favori
110.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Unlock ile cihazı sadece boot kilittinden kurtarmış oldun artık CWM yükleyerek rootlayabilir, yedekleyebilirsin. Ama o kadar gerekli değil. yapmak istediğin nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

Unlock ile cihazı sadece boot kilittinden kurtarmış oldun artık CWM yükleyerek rootlayabilir, yedekleyebilirsin. Ama o kadar gerekli değil. yapmak istediğin nedir?

Yapmak istediğim cihazı tam anlamıyla kullanmak, rootlamadan bazı programlar yüklenmiyor. Bunu gerçekleştirmek, ayrıca sadece unlock yapınca bahsettiğim programlar yükleniyor mu?
  • Tablet 4.0.4 yüklü ve rootlu olmasına rağmen neden hala usb belleği görmüyo?...bu konuda bilgiverecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler....bi meslektaşım Sony experia tablet almış usb yitakar takmaz görüyo Kafam karıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkardiyalog -- 5 Ekim 2012; 14:51:41 >
  • O zaman ilk önce CWM yükleyerek buradanhttp://goo.im/devs/solarnz/root/Xoom-Universal-Root.zip universal rootu cekerek CWM ile yükle cihazın rootlanmış olur;
  • Beyler makineye simcard taktigimda cep telefonundaki sim card devredisi kaliyor es sim card oldugundan. Acaba sim cardi devredisi birakabilecek ayar varmi, ben bulamadimda, istedigim zaman sim cardi aktive etmek istiyorum. Hotspot kullanarak 3g yi paylasmak yerine simcard aldim da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gidakontrol

Beyler makineye simcard taktigimda cep telefonundaki sim card devredisi kaliyor es sim card oldugundan. Acaba sim cardi devredisi birakabilecek ayar varmi, ben bulamadimda, istedigim zaman sim cardi aktive etmek istiyorum. Hotspot kullanarak 3g yi paylasmak yerine simcard aldim da.

sim kartı devre bırakırsan 3G bağlantısı gerçekleşmez sim kartı devre dışı bırakmak için uçak moduna al, wifi açarak WIFI'Yı kullanabilirsin.
  • @kkardiyalog

Marketten stickmount'u yükle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendimce -- 7 Ekim 2012; 10:28:39 >
  • Saolasin dostum. Bu arada codename 3.6 var mesajlasma sorunsuz. Stickmount ise yaramadi, bu sadece usb yi unmount ediyor bana sim card lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gidakontrol -- 6 Ekim 2012; 23:59:23 >
  • @gidakontrol

Stickmount senin soruna yanıt değildi; senin yapabileceğin sadece uçak moduna almak; uçak moduna aldığında mobil sebeke devre dışı kalacak diğer cihazın çalışır; tekrardan açtığında cihazdaki sim aktif olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendimce -- 7 Ekim 2012; 10:30:08 >
  • Dostum ucak modu wifiyide kapiyor, bana sadece simi deaktif edecek yol lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gidakontrol

Dostum ucak modu wifiyide kapiyor, bana sadece simi deaktif edecek yol lazim.

Ucak moduna aldiktan sonra wifi tekrardan acabiliyorsun

• quote:

O zaman ilk önce CWM yükleyerek buradanhttp://goo.im/devs/solarnz/root/Xoom-Universal-Root.zip universal rootu cekerek CWM ile yükle cihazın rootlanmış olur;

üstat o zaman ;

1. Unlock edeceğim (imzandaki sirayi takip)
    2. Cwm yukleyecegim
    3. Verdiğin adresten rom u cekip yukleyegim
    4. Cihazim sifirlanmis ve 4.0.4 yuklu bir halde acilak

Cokmu iyimser yaklastim :-)

• Up

• Beyler Hepsiburada da xoom 2 çekle 750 Ye geliyor, fiyatı nasıl? Bide bu alete flash bellek takamiyoruz değilmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: DreaM0707

quote:

O zaman ilk önce CWM yükleyerek buradanhttp://goo.im/devs/solarnz/root/Xoom-Universal-Root.zip universal rootu cekerek CWM ile yükle cihazın rootlanmış olur;

üstat o zaman ;

1. Unlock edeceğim (imzandaki sirayi takip)
    2. Cwm yukleyecegim
    3. Verdiğin adresten rom u cekip yukleyegim
    4. Cihazim sifirlanmis ve 4.0.4 yuklu bir halde acilak

Cokmu iyimser yaklastim :-)

Cevap yok mu arkadaşlar...

• Arkadaşlar geçenlerde benim xoom un şarji bitt kapandi.i eve geldim şarja taktim açilmadi.biraz sonra tekrar denedim yine açilmadi. Şarj lambasi yeşile dönmesine rağmen açilmadi. Teleservice götürdüm 15gündür haber yok. Nedir bu teleservice eziyeti, ir üst serviste diyip duruyorlar.
  • Servis ile görüşün derim.

Beyler bana Xoom için güzel program ve oyun apkleri verebilirseniz çok iyi olur. Aylardır adam akıllı kullanmadık aleti
  • @gidakontrol
    Mobil ağlarda veri etkin deki çentiği kaldirinca kapaniyordu. Yurtdişina çiktiğimda ben öyle yapmiştim. Tablet tamirde olduğundan bakamiyorum.( gerçi o zamanlar tablet 3.2 di.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dancingman -- 12 Ekim 2012; 15:41:00 >
  • Arkadaşlar yardı edecek kimse var mı?
    2 gün önce aldım cihazı xoom 3g mz601
    Fakat cihaza unroot yapamıyorum bir türlü şu an farklı rom yüklü..

orjinal roma dönüp yeniden ıcs update yapmak istiyorum ama unroot için gerekli herşeyi kurdum orjinal romu indirdim android sdk yı kurdum java yı kurdum ama bir türlü olmadı başlayamadım okuduğum yazılarda hep aynısı yazıyor aşağıdaki gibi ama fastboot oem unlock komutunu veremedim nasıl vericez o komutu yardımcı olursanız çok sevinirim...

''Bilgisayar ile bağlantısını kesin ve tableti kapatın.Açarken Vol Down ( Ses kısma ) tuşu ile açma tuşuna birlikte açarak Motorolanın log ekranın fastmode yazısını görüyoruz.

Cmd ile dos ekranı açın
    fastboot oem unlock komutunu verin.

image

Dos ekranında “it will say waiting for device” görünce

cihazı bilgisayara bağlayın ve tablet’inizin ekranındaki vol down / vol up ile onaylayın

Bu adım bir karşık. Cihazınız restart ettikten sonra
    Cihaz motorola dual core ekranında kalacak. Vol Up ile Power tuşuna basın cihaz kapanır kapanmaz hemen Vol down ile power tuşuna basın ve cihazı tekrardan Fastmode ekranına alın
    Unroot klasöründe sırası altaki komutları verin en son komuttu verdikten sonra cihaz ekranındakileri takip ettip onaylayın ve tablet tekrardan Boot edecek ve Fabrika çıkışlı imaj yüklenmiş olacak
    fastboot flash boot boot.img
    fastboot flash system system.img
    fastboot flash recovery recovery.img
    fastboot flash userdata userdata.img
    fastboot erase cache
    fastboot oem lock ''

• quote:

Orijinalden alıntı: sadonanım

Arkadaşlar yardı edecek kimse var mı?
    2 gün önce aldım cihazı xoom 3g mz601
    Fakat cihaza unroot yapamıyorum bir türlü şu an farklı rom yüklü..

orjinal roma dönüp yeniden ıcs update yapmak istiyorum ama unroot için gerekli herşeyi kurdum orjinal romu indirdim android sdk yı kurdum java yı kurdum ama bir türlü olmadı başlayamadım okuduğum yazılarda hep aynısı yazıyor aşağıdaki gibi ama fastboot oem unlock komutunu veremedim nasıl vericez o komutu yardımcı olursanız çok sevinirim...

''Bilgisayar ile bağlantısını kesin ve tableti kapatın.Açarken Vol Down ( Ses kısma ) tuşu ile açma tuşuna birlikte açarak Motorolanın log ekranın fastmode yazısını görüyoruz.

Cmd ile dos ekranı açın
    fastboot oem unlock komutunu verin.

image

Dos ekranında “it will say waiting for device” görünce

cihazı bilgisayara bağlayın ve tablet’inizin ekranındaki vol down / vol up ile onaylayın

Bu adım bir karşık. Cihazınız restart ettikten sonra
    Cihaz motorola dual core ekranında kalacak. Vol Up ile Power tuşuna basın cihaz kapanır kapanmaz hemen Vol down ile power tuşuna basın ve cihazı tekrardan Fastmode ekranına alın
    Unroot klasöründe sırası altaki komutları verin en son komuttu verdikten sonra cihaz ekranındakileri takip ettip onaylayın ve tablet tekrardan Boot edecek ve Fabrika çıkışlı imaj yüklenmiş olacak
    fastboot flash boot boot.img
    fastboot flash system system.img
    fastboot flash recovery recovery.img
    fastboot flash userdata userdata.img
    fastboot erase cache
    fastboot oem lock ''

hallettim tamam...

• 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.