Şimdi Ara

Motorola v980 ve motorola mobile phone tools

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende motorola v980 var. Telefonumu bilgisayara usb girişinden bağlıyorum ve pc telefonumu görmesine rağmen program ısrarla onu görmüyor.

sanırım telefonun modemini otamatik olarak düzgün yüklemiyor mobile phone tools. Yükleniyor gibi gösteriyor fakat en sonunda telefonunuz bulunamadı yazıyor. Bu telefonun modemini manual olarak nasıl yükleyebilirim arkadaşlar. Tahminimce bunu yapınca düzelecektir(programın updateini yaptım. Silip tekrar yüklemeyide denedim ama olmadı ) Kendim manual yüklemeyi denedim fakat resimdeki hatayı aldım.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Motorola v980 ve motorola mobile phone tools

• benim motorola e770 de de aynı sorun var ne mobile phone tools'a ne de p2k'ya telefonu tanıtamıyorum. bi arkadaş modemi tanıtmak ayrı bi program olduğunu ve onu yüklemeden diğer tanıtılmış modemleri silmem gerektiğini söylemişti ama detayları o da bilmiyordu ,bilen biri buraya açıklamalı yazarsa çok sevincem..
  • Arkadaşlar sorunu çözdüm Öncelikle bilgisayarda yüklü bütün modemleri kaldırdım ve telefon pcye bağlıyken birden yeni donanım bulundu dedi ve yükleme penceresi geldi. ben de yükledim daha sonra motorla phone tools tan detect phone u denedim gene görmedi fakat manual setup a bastım orda modem çeşitlerinden motorola usb modemi seçtim. daha sonra da modem yüklendi ve artık şarkı vs atabiliyorum ;
  • önce usb driver yüklemen gerekiyo.ondan sonra arkadaşın dediği gibi sorgu ekranından "ileri" ve kendisi buluyo(manuel mod seçilmiyecek)

neyse biraz karışık oldu ama böyle
  • BAK ARKADAŞIM SORUNUN ÇÖZÜMÜ :
    Motorola Modem Driver
    Motorola Mobile Phone Tools

DESTEKLEDİĞİ MODELLER :
    Motorola V3
    Motorola V150
    Motorola V180
    Motorola V220
    Bir kaç "V" seisi daha...

Motorola C250
    Motorola C350
    Motorola C385
    Motorola C450
    Motorola C550
    Motorola C650
    Bir kaç "C" Serisi daha...

BURDAN:http://rapidshare.de/files/20168632/Motorola_V220-V180-V150-C650-C550-C450-C385-C350-C250-V3_drivers_and_tools.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer.gurkan -- 11 Aralık 2006; 13:14:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.