Şimdi Ara

<<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! ! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
2
Favori
146.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yardımcı olan cıkmadı..V3 lerde bluetooth sorunuyla karşılaşan var mı??millet benim teli görebilio ama ben onlarınkini göremiom.yani alet çalışıyo ama bi sorun var..acaba bi yerlerde bi yanlışlık mı yapıyorm??
  • arkadaşlar v3i nin fotoğraf kalitesi nasıldır?çok iyi olmadığını biliyorum kullananlar nokianın hangi modeliyle benzerlik gösterdiğini yazabilirmi...
  • şunu söyliyeyim nokia 7610 gibi diyebiliriz
  • Şimdi fiyatı kaç civarında ben takip edemedim

İlk çıktığında 550 YTL civarındaydı en son hatırladığımda 650 YTL olmuştu?
  • şu an en uygunu grey benim gördüğüm 625 ytl
  • Desene daha bekleyeceğiz almak için
  • arkadaşlar bu telefona kulaklık takılıyor mu?
  • ewt bencede ya black yada pink
  • ya ikinci el v3i alsm sorn yasrmıym?
  • bişe daa 625 ytl ye nrde bldn???
  • geçen hafta vatan bilgisayarda kampanya vardı. cep telefonları için kuru sabitlemişlerdi. euro--1.80 dolar--1.400 den.. artı ceptellerine %15 indirim hala devam ediyor.. geçen hafta alsaydın 568 milyona alıyodun... artık 640 milyona satıyolar.www.vatanbilgisayar.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: opel509

V3İ DEN ÇEKİLMİŞ RESİMLERİ OLAN VARMI

AL ARKADASIM BODRUMDA ÖZHAN CANAYDIN I GORMUSTUM RESMİNİ CEKTİM KALİTESİNİ BURDAN ANLAYABİLİRSİNİZ...
     <<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! !
  • quote:

Orjinalden alıntı: Daywalkerr

geçen hafta vatan bilgisayarda kampanya vardı. cep telefonları için kuru sabitlemişlerdi. euro--1.80 dolar--1.400 den.. artı ceptellerine %15 indirim hala devam ediyor.. geçen hafta alsaydın 568 milyona alıyodun... artık 640 milyona satıyolar.www.vatanbilgisayar.com

elazığda bir genpa bayiisinde
  • ARKADAŞLAR TELEFONUM BU GÜN GELDİ İÇERİSİNDE MODEM VAR USB MODEM OLARAK GÖRÜYO MERAK ETMEYİN....
  • BEYLER YURT DIŞINDADA V3İ VAR BENCE TÜRKİYEDEN ALMAYINWWW.EBAY.COM DA VAR TAM 230$ ARTI GÜMRÜK FİYATI(ORADA YAZAR ZATEN)EN FAZLA 60$ OLUYO...BENCE ORADAN GETİRTTİRİN YTL YE GÖRE GÜMRÜĞÜDE EKLERSEK 320 YTL GİBİ BİŞEY YAPIYO BENDEN DOST TAVSİYESİ TEMMUZ UN 1 İNDE BEN GETİRTİCEM HADİ HAYIRLI GÜNLER HERKEZE....
  • beyler herkese selam ben bu p2kdan kulaklık sesini yükseltmeyi denedim ama öyle aman aman bi sonuç alamadım , kamera da ztn digicam kullanıyorum , bir ipod nano alırsam tmm olacak , telefonun şekli ve cepte duruşu güzel ince bu yeter bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: matrixx_hakan

BEYLER YURT DIŞINDADA V3İ VAR BENCE TÜRKİYEDEN ALMAYINWWW.EBAY.COM DA VAR TAM 230$ ARTI GÜMRÜK FİYATI(ORADA YAZAR ZATEN)EN FAZLA 60$ OLUYO...BENCE ORADAN GETİRTTİRİN YTL YE GÖRE GÜMRÜĞÜDE EKLERSEK 320 YTL GİBİ BİŞEY YAPIYO BENDEN DOST TAVSİYESİ TEMMUZ UN 1 İNDE BEN GETİRTİCEM HADİ HAYIRLI GÜNLER HERKEZE....

burda kullanamazsın paranda çöpe gider
  • 2 ay içinde tıpaları (ekranın tuşlara değmesini önleyen plastikler) kendiliğinden attı ... yetkili servise götürdüm ; bunun tıpaları şişmiş (nasıl oluyorsa) oturmuyor ; yeni tıpalar da 1 aya gelir dedi ... bu bana şunu öğretti ki eğer Türkiye'de iseniz Motorola almayın ; alanla da konuşmayın ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HYMN -- 14 Haziran 2006; 21:23:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: say

beyler herkese selam ben bu p2kdan kulaklık sesini yükseltmeyi denedim ama öyle aman aman bi sonuç alamadım , kamera da ztn digicam kullanıyorum , bir ipod nano alırsam tmm olacak , telefonun şekli ve cepte duruşu güzel ince bu yeter bence

bunu nasıl yaptın yardımcı olurmusun acaba ?
  • ya bişi daha sorucam CALAN TELEFONU NASIL MESGULE ALABİLİYORUZ ?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.