Şimdi Ara

<<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! ! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.336
Cevap
2
Favori
147.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alıştınmı kolay ya 3günde alışırsınız zaten inceliği yeter telefonun

ha bir de çok önemli bir ipucu verym:

ekran parlaklığını 3e getirin şarjı 1günden 2güne çıktı

tabi ben non stop msglaşıyorum o yüzden yine çok iyi yani
  • ya bunu yurt dısından alsak daha ucuza gelmez mi ama nerden alınır mesela???bi de burada genpa nın internet sitesinden alışveriş yapmış biri var mı guvenilir mi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikaru -- 29 Nisan 2006; 1:01:35 >
  • İsmi bilinen bütün şirketlerin internet siteleri güvenilirdir. Yeter ki formu doldururken başkası görmesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hikaru

ya bunu yurt dısından alsak daha ucuza gelmez mi ama nerden alınır mesela???bi de burada genpa nın internet sitesinden alışveriş yapmış biri var mı guvenilir mi???

yurtdışı alma 64mb kart çıkıyo iTunes olmuyo fln fln kılıf olmuyo hem garantisiz alma bence..
  • bgn aranıza katıldım :) pc suite ve i tunes olaylarında sorunlar yasanıyor pc suitte
    itunes i yüklüyorum acılıcakken asagıdaki hatayı alıyorum pc suitte ise yükledikten sonra tıklayınca bluetooth mu usb cablemi kızılötesimi diye 3 sıklı bir yer geliyo usb cabloyu tıklıyorum dolması gerekn bir bölüm cıkıyor ama ilerleme olmuyor :(

<<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! !
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

bgn aranıza katıldım :) pc suite ve i tunes olaylarında sorunlar yasanıyor pc suitte
    itunes i yüklüyorum acılıcakken asagıdaki hatayı alıyorum pc suitte ise yükledikten sonra tıklayınca bluetooth mu usb cablemi kızılötesimi diye 3 sıklı bir yer geliyo usb cabloyu tıklıyorum dolması gerekn bir bölüm cıkıyor ama ilerleme olmuyor :(

<<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! !

Aramıza hoşgeldin diyelim Sorun windows'dan kaynaklanıyor bence,işletim sistemin xp olması daha iyi olur senin nedir?belki format zamanı gelmiştir..

• say@ xp kullanıyorum ve güncel ayrıca pc,de stabil...
  • bağlantı ayarın data/fax mı yoksa hafıza kartımı seçili?

Başlangıç ayarlarından bir bak istersen?

www.itunes.com dan en son versiyonu indirmeyi dene bir de itunes için
  • say pm attım (:
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

say pm attım (:

cvpladım =)
  • ---''v3i 1gb kartı destekliyormu'' kullanan varsa

--ark 3gp dosyalarını telefon hafızasında izlerken karelenme meydana geliyor ama kartta iken daha net oluyor...X700den bahsediyorum...V3ide böyle bir olay varmı yani 3gp dosyaları net bir şekilde izlenebiliyormu???

---birde aranızda d600 kullanan varsa...yada d600'de 3gp video izleyen varsa görüntü kalitesini karşılaştırırmısınız.karelenme ve netliği kıyaslarsanız sevinirim

...........................................................................SAYGILAR.........................................................
  • quote:

Orjinalden alıntı: catik

---''v3i 1gb kartı destekliyormu'' kullanan varsa

--ark 3gp dosyalarını telefon hafızasında izlerken karelenme meydana geliyor ama kartta iken daha net oluyor...X700den bahsediyorum...V3ide böyle bir olay varmı yani 3gp dosyaları net bir şekilde izlenebiliyormu???

---birde aranızda d600 kullanan varsa...yada d600'de 3gp video izleyen varsa görüntü kalitesini karşılaştırırmısınız.karelenme ve netliği kıyaslarsanız sevinirim

...........................................................................SAYGILAR.........................................................

1GB kart desteklemiyo deseler de yabancı forumlarda sordum ve bazı kartları desteklediğini söylediler..Tabi takıp denemek lazımmış almadan önce kartın markasına göre değişiyomuş..

3gp kendi çektiği videolar telefondan bence güzel izleniyo karelenme çok yok gibi ama zoom fln yaparken oluyo sanırım ama her cep telde olduğu kadar bunda da çok iyi mükemmel olamaz ama yine de güzel bence

• beyler v3i topicler birleşse daha verimli olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 2 Mayıs 2006; 12:29:18 >
  • v3i de dosya yöneticisi varmı özellikler kısmında yazmıyoda ve istediğimiz klasöre filan şifre koyabiliyormuyuz(bildiğim kadarıyla samsungda gizli bi kodla bunu yapabiliyoruz ve klasöre girerken tel şifterisi nstiyo) ? samsung e-770 e baktım Picsel Viewer var v3i dede bunun bi türevi varmı?Telefon almayı düşünüyorum ve ikisi arasında kaldım
    teşekkürler
  • arkadaşlar ben de v3 alıcam ne dersiniz alayım mı
    v3 i alamam onu tavsiye etmeyin çünkü o kadar param yok
  • ya ben aldım(hayırlı olsun bana gule gule kullanayım inşallah) yalnız kullanım kılavuzunda şu kadar saat sarjda kalsın yazmadıgı için sarj bitti yazana kadar sarj ettim telefonu ,ama bi gun anca dayandı. bu normal değil sonucta di mi ?12 saat fln sarjda kalmalı mıydı yani, yoksa bu ilk sarj die mi böle oldu yani bi kaç sarjdan sonra duzelir mi???tesekkurler

bir de mesajlara ayrıca zil atanabilio mu mesela nokia daki gibi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikaru -- 4 Mayıs 2006; 1:29:12 >
  • evet düzelir zamanla merak etme

evet msg sesine mp3 atayabilirsin zil seslerinden gir , mp3leri zil sesi veya msg sesi yapmak istiosan eğer tel. hafızasına atmalısın..
  • merhaba arkadaşlar bende 2 gun önce v3i aldım gercekten cok gusel ... özellikle itunes olması bir ipod kullanıcısı olarak itunes umda hem ipod hemde telephone bölümleri cıktı istedigim gibi atıp siliyorum her ikisinede super !
    AMA bir sorunum var bilgisayardan bluetooth ile mp3 yolladım melodi amaçlı ama nereye attıgını bulamıyorum resim yolladım tekrar o resmi nereye attıgını yine bulamıyorum ... birde telefondan bluetooth ile bir şey yollayamıyorum :( yardımcı olursanız sevinirim
  • ya bi de bu ekrandan gelen bi cızırtı sesi var bilmiorum herkesde yokmus sanırım ama ne dersiniz bu bi sorun mu???yani servisini arayp sölemek lazım mı yoksa ekran çeşidinden mi kaynaklanıo??
  • arkadaslar bu telefon icin tema nerden bulabilirim? ve temaları nasıl atıyoruz tele. mobile phone tools programında öyle bi seçenek göremedim.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.