Şimdi Ara

Motorola telefon seçimi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • motorola ve sony telefonları çok beğeniyorum. geçen gün motorola'nın sitesine girdim ve cennetteyim sandım. tüm telefonları harika. 3300 veya 3500 mah bataryalı telefonu da var, harika tasarımlara sahip telefonu da var. bir de su geçirmez vardı sanırım.

son zamanlarda aklımı wp8 kurcalıyor ancak 720 ve 820 yetersiz geldi 920 gerekecek. fiyatı da 1300-1400 civarı. o fiyata z alır su geçirmez telefonum olur diyorum ancak motorola'ya da aşık oldum resmen.

0 bulabileceğim pil ömrüyle göz kamaştıran donanımı da yeterli olan fiyatı 1500 civarlarında telefon önerilerinizi bekliyorum. şu su geçirmez motorola gerçekse o konuda da bi aydınlatırsanız sevinirim.

(motorola'ya karşı z veya honami mini var)

• Motorola nın su geçirmez telefonu yok. O baktığın modellerde tr ye gelirmi gelmez bilemeyiz. Gelse gözüm kapalı droid maxx modelini alırım. Wp düşünüyorsan 925 incelemeni öneririm. Eğer ki elindeki telefon seni 5-6 ay idare edebilirse bekle derim. Şuan piyasa hem pahalı hem karışık durumda. Birçok yeni telefon var ve karar vermekte zorlanıyoruz. Belki moto x veya diğer droid serileri tr ye gelir. Google inşallah böyle bir kıyak yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaPeChaRacTeR

Motorola nın su geçirmez telefonu yok. O baktığın modellerde tr ye gelirmi gelmez bilemeyiz. Gelse gözüm kapalı droid maxx modelini alırım. Wp düşünüyorsan 925 incelemeni öneririm. Eğer ki elindeki telefon seni 5-6 ay idare edebilirse bekle derim. Şuan piyasa hem pahalı hem karışık durumda. Birçok yeni telefon var ve karar vermekte zorlanıyoruz. Belki moto x veya diğer droid serileri tr ye gelir. Google inşallah böyle bir kıyak yapar.

editlemeyi unutmuşum. türkiyeden desteğini çekeceği için ve su geçirmez telefonu olmadığı için (sadece sıçramalara dayanıklıymış) vazgeçtim motoroladan.

zaten alsaydım güney kıbrıs veya fransa'dan alacaktım.
  • Moto X'i bekle derim ama malesef sadece ABD'de satılıyor. Belki Developers Edition gelebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motorola türkiye pazarına pek fazla telefon sokmuyor atrixi bile zahmetle bulmuştuk
  • İlla suya dayanikli telefon ariyosan xperia z ve s4 active ikisi arasinda secim yapmalisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • plastik telefonlarla işim olmaz. büyük ihtimal honami alacağım. motorola'dan vazgeçmek üzereyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY TELEFON ÖNERİSİ
    8 yıl önce açıldı
    Ev telefonu hakkında yardım?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Farklı olsun, kaliteli olusun, üstün olsun diyosan DROID mini al bence..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.