Şimdi Ara

Motorola RAZR2 V8 CIKTI (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
1
Favori
55.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende de albüm kapakları bazen var bazen yok.neden bende bilmiyorum.

çokta umrumda değil zaten.satıyorum nasıl olsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: 10ur

nasıl yazılım yükseltebiliyoruz, güvenlimi garanti kapsamından çıkarmı?

birde değermi farklılıkları neler?

teşekkürler..

Ben bi fark göremedim.Garanti kapsamından da çıkıyor sanıyorum.Çünkü motorolanın sitesinde güncel yazılım yokken internette bir sürü çeşit çeşit bulabiliyoruz.Tema atmak farklılık ise tema atabiliyorsun.
  • Şu an ebay'den sipariş verdiğim micro usb >3,5mm kulaklık dönüştürücüm elimde.Taktım ve keyifle müzik dinliyorum.Basları kuvvetli imiş kulak içi kulaklık kullanmadığım halde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RYU1980 -- 16 Nisan 2008; 12:54:52 >
  • Hayırlı olsun, toplam kaç paraya mal oldu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Hayırlı olsun, toplam kaç paraya mal oldu ?

Sağol.Toplam 21 yada 22 ytl.18 dolar civarı idi.Dolar kuru düşüktü aldığım zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RYU1980 -- 16 Nisan 2008; 19:20:56 >
  • arkadaşlar ebay de "microusb headset adapter" olarak arattırın çıkıyo bu çevirici...şahsen almayı düşünüyorum,hatta yanında yedek pil de düşünüyorum çünkü fiyatlar gerçekten çok düşük...
  • RYU, Ben hiç ebay'den alışveriş yapmadım. Prosedür'den bahsedip biraz bilgilendirirmisin ?
  • heartless kardeş ebay den alışveriş ingilizcen varsa çok basit...bizim gittigidiyor gibi,sadece ödemeyi paypal aracılığı ile yapıyosun...üye olman yeterli yani...özellikle sormak istediğin birşey varsa yardımcı olurum

quote:

RYU, Ben hiç ebay'den alışveriş yapmadım. Prosedür'den bahsedip biraz bilgilendirirmisin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatugur -- 16 Nisan 2008; 20:00:29 >
  • İngilizcem iyi seviyede. Paypal'a kredi kartı numaramızı mı veriyoruz ? Yurtdışı olduğu için bankamızla irtibata geçmemiz gerekiyor mu ?
  • Zaten paypal seni yönlendiriyor neler yapman gerektiğine dair.Ben bu adaptör dahil 4. alışverişimi gerçekleştirdim.Birtek bunda biraz sancılı oldu.Satıcının iletişimi kötü idi.Sağlam satıcı seçilip sorunsuz alışveriş yapabilirsin.Tabi ebay.com dan alırken gözatman gereken şeyler var.(uluslararası gönderi yapıyormu?,yenimi? vb.)

Soruna gelince,
    Kredi kartı numaranı veriyorsun ve doğrulaman için ekstrene 1.95 dolar bir seferlik ücret yansıyor.Bankanla temasa geçmen kartın yurtdışı alışverişe veya internet alışverişine kapalı ise görüşmelisin tabiki.
    quote:

İngilizcem iyi seviyede. Paypal'a kredi kartı numaramızı mı veriyoruz ? Yurtdışı olduğu için bankamızla irtibata geçmemiz gerekiyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RYU1980 -- 16 Nisan 2008; 22:03:16 >
  • Bu telefon için önceki mesajlarımda dediğim kalitesi için bırakamadım demiştim.Ama kulaklıkla müzik dinlemeye başlayınca dahada güçlü bir bağ oluştu.Hatta bugün gidip Sennheiser CX55 Street kulaklık aldım.Kulaklığın kalitesi inanılmaz.

http://www.sennheiserusa.com/newsite/productdetail.asp?transid=500614

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RYU1980 -- 16 Nisan 2008; 22:14:23 >
  • Arkadaşlar telefonla günde 300 mesaj atarak ve ortalama 1 saat konuşacak şarjı ne kadar dayanır? Sabah şarjdan çekince gece 12'ye kadar yeter mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Arkadaşlar telefonla günde 300 mesaj atarak ve ortalama 1 saat konuşacak şarjı ne kadar dayanır? Sabah şarjdan çekince gece 12'ye kadar yeter mi?

ayıptır sorması ama bu kadar çok boş vakti kim bulabiliyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

quote:

Arkadaşlar telefonla günde 300 mesaj atarak ve ortalama 1 saat konuşacak şarjı ne kadar dayanır? Sabah şarjdan çekince gece 12'ye kadar yeter mi?

Dostum yapacak iş mi var? Okula gidiyoruz 3 saat ders var altı üste veya bilemedin en fazla 5 saat. Vize dönemleri hariç tamamen boşuz. O zamanlarda da 1 gece sabahlamak yetiyor zeki adamlarız allaha şükür.
  • quote:

Eğer parlaklığını makul yapar isen dayanır.Parlaklık 6 da iken bana tam 24 saat gitti(300 kadar mesaj çekmedim).Parlaklık 2 de iken 2 gün.0 iken 3 gün.
  • quote:

quote:

quote:

Dostum yapacak iş mi var? Okula gidiyoruz 3 saat ders var altı üste veya bilemedin en fazla 5 saat. Vize dönemleri hariç tamamen boşuz. O zamanlarda da 1 gece sabahlamak yetiyor zeki adamlarız allaha şükür.

Abi ozaman sana kolay gelsin
    bizde aynı yoldan geçiyoruz ama hiç bir zaman günde 300 mesaj attığıma şahit olmadım hatta son bir senede en fazla 300 mesaj atmışımdır :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Abi ozaman sana kolay gelsin
    bizde aynı yoldan geçiyoruz ama hiç bir zaman günde 300 mesaj attığıma şahit olmadım hatta son bir senede en fazla 300 mesaj atmışımdır :)

Kızlarla aran iyi değil heralde şu an..İşin içinde mutlaka kız vardır 300 sms atmak için.

• Lanet olsun avea 5000 sms'e anladınız siz onu.

Ekranı 6'da kullanırım ben daha doğrusu son kademe neyse onda umarım sabah şarjdan çekince akşamı görür. Yoksa gider telefoncuya veririm zararına. 1100 bile benim 2. telefon 1 hafta gdiiyor.
  • Güncel fiyat listesi (17.04.2008)

Ereyon.com: 551 YTL / 535 YTL (Havale ile)
    Genpatech.com: 653 YTL / 627 YTL (Havale ile)
    Hepsiburada.com: 590 YTL / 561 YTL (Havale ile)
  • e-bay'den alış veriş yaparken kargo ücreti durumu nasıl oluyo? Yurtdışı gönderi olduğu için çok mu pahalı kargo ücreti?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.