Şimdi Ara

Motorola RAZR xt-910 -- HTC Desire X ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon 6 ay kadar kullanılacak. Aslında Galaxy Nexus alacaktım ama Mediamarkt'daki kampanya bitmiş.

Powervr sgx 540, mali-400 dolayısıyla adreno 203'den baya geride kalıyor doğal olarak razr eski telefon zaten. Ayrıca Desire X LCD panel kullanırken, Razr Pentile kullanıyor. Sırf pentile'i kötüledikleri için S3 mini'yi elemiştim. Hatta gidip saatlerce inceledim ekranı gerçekten etamin gibi. Razr'da da bu durum olur diye endişeleniyorum. Özellikle bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

Razr derseniz yarın vatandan almayı düşünüyorum, HTC için indirim bekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 2 Ocak 2013; 1:31:11 >

• S3 mini'de olabilir
  • up
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki telefondan birini seçecekseniz Desire X daha iyi bir telefon, S3 mini S3'ün çakması gibi duruyor açıkçası o yüzden de ben pek beğenmiyorum.
  • şimdi baktım razr 899 tl olmus bu telefonu cok begeniyordum bu fiyata kacmaz sizlerinde görüsünü almak isterim.
  • İkisi arasından dersen desire x s3 mini ise sanki bir programın kısıtlı sürümü gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lapacı35

şimdi baktım razr 899 tl olmus bu telefonu cok begeniyordum bu fiyata kacmaz sizlerinde görüsünü almak isterim.

Ics güncellemesi aldığı için tercih edilebilir. Ayrıca su geçirmemesi de ayrı güzellik. Alanlar çok memnun, fiyatı da gayet iyi.
  • Desire X alma arkadaşım aldıgım gunden beri forma takılıyorum herkezde ayrı ayrı sorunlar var.
  • Turkiye de motorolaya para verilmez bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

Turkiye de motorolaya para verilmez bence.

htc ye de verılırmı orası da tartısılır ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

quote:

orası da var ama motorola türkiyede yıllardır tutulamadı bozulduğu zaman parçasını bulamazdın yaptırması fln zor olurdu tabi o zamanlar nokia kraldı ama halen değişen bir şey olmadığını duşunuyorum nokia dişinda.
  • quote:

quote:

quote:

orası da var ama motorola türkiyede yıllardır tutulamadı bozulduğu zaman parçasını bulamazdın yaptırması fln zor olurdu tabi o zamanlar nokia kraldı ama halen değişen bir şey olmadığını duşunuyorum nokia dişinda.

desire x sayfasına da yazım.. telefonda muhtemelen ölü piksel var ve müşteri hızmetlerındeki ö....üz herif lafı cevırıp durdu.. samsungum vardı adamlar memnunıyet ıcın gerı donus yapıp arıyorlardı bu nasıl bır fırmaymıs boyle şaşırdım acıkcası

• quote:

quote:

quote:

quote:

desire x sayfasına da yazım.. telefonda muhtemelen ölü piksel var ve müşteri hızmetlerındeki ö....üz herif lafı cevırıp durdu.. samsungum vardı adamlar memnunıyet ıcın gerı donus yapıp arıyorlardı bu nasıl bır fırmaymıs boyle şaşırdım acıkcası

kendi eliniz ile servise götürün derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.