Şimdi Ara

Motorola RAZR M + 32gb microsd kart - 500TL!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaz sonunda almistim Amerikadan, beyaz, hep kilifinda ve ekran koruyuculu kullanildi, yaninda yedek kaliteli ekran koruyucu verecegim (1tl lik koruyuculardan degildir, 20tl). Yakinda Kitkat 4.4 Update'i de cikacak, hala guncellenen bir telefon, ben CM 10.1 yukledim, cok hizli calisiyor.

Pasaport kayiti yok, henuz Turkiyede acmadigimdan herseyiyle test edebilirsiniz kilitlenene kadar. Kayit olmadigi icin ve bu hafta ici paraya ihtiyacim oldugu icin 500tlye veriyorum, uzerine 150tlye kayit bulsaniz galaxy mini fiyatina geliyor; RAZR M daha ince, daha kucuk, ekrani cok daha buyuk ve yuksek cozunurluklu, islemcisi karsilastirilmayacak kadar hizli, ve pil omru de daha uzun, 8mp kamerasi var, 1080p video cekiyor, farkli siniflarda telefonlar.

Yaninda 32gb Sandisk Ultra orjinal microsd verecegim.
     Motorola RAZR M + 32gb microsd kart - 500TL!! Motorola RAZR M + 32gb microsd kart - 500TL!!
    Dual-core 1.5 GHz Krait
    NFC
    Boyutlar (Y x G x D) 122.5 x 60.9 x 8.3 mm
    Ağırlık 126 gr
    8MP Kamera
    Super AMOLED 4.3 inç Gorilla Glass Ekran
    2000 MAH pil

Arkasındakı küçük süs camında pek gözükmeyen minik bir çatlak var, zaten bir işe yarayan bir parça değil, ama isterseniz 10tlye falan değiştiriyorlar,
    Fotoğraflarhttps://www.dropbox.com/sh/sdtyy5hxagnf1mp/bpWW7S3yII
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.