Şimdi Ara

Motorola Razr (Kargo ve orijinal 2 oyun hediye) 225 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mardin
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=82166174 konuda da göreceğiniz üzere 2 gece önce düşüp camını kırdığım telefonumu satıyorum. Virtua Tennis ve FIFA13'ü de hediye olarak veriyorum. Kargosunu da ben karşılıyorum. Telefonun çalışmayan bir özelliği yok. Referanslarım da mevcut. Ödemeyi bonus card'ıma ödeme YA DA eft olarak ya da PTT posta çeki hesabıma yapabilirsiniz. SanalPazar'da açabilirim.

Sevgiler.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• MİY1988 M kullanıcısına yanıt
    hayırlı satışlar kırılan kısmı ben tam olarak anlayamadım resimlerden lcd ekranıdamı kırık yoksa lcd ekran üzerindeki kısımmı kırık acaba şu halde dokunmatiği kısmen çalışıyomu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnyx

hayırlı satışlar kırılan kısmı ben tam olarak anlayamadım resimlerden lcd ekranıdamı kırık yoksa lcd ekran üzerindeki kısımmı kırık acaba şu halde dokunmatiği kısmen çalışıyomu acaba ?

Kısmen değil, her özelliği çalışıyor. Telefon ekranı çatladı. Özelliklerde hiçbir sorun yok. Arka kısım normal zaten. Anormallik bile yok. Tamamen estetik hasar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• anladım peki fiyatta bi indirim yapabilrimisiniz ?
  • quote:

anladım peki fiyatta bi indirim yapabilrimisiniz ?

Yaparım tabi ki. Cihazın daha 2 seneye yakın garantisi var. Kutusu, her şeyi yanında. 175 TL ve kargosu yine bana ait. Cuma günü göndereyim size. (Neden Cuma? Nexus 4 Cuma günü elime geçecek.)

• MİY1988 M kullanıcısına yanıt
    tamam ozaman haber bekliyorum sizden bende cumaya kadar para durumunu ayarlarım
  • quote:

tamam ozaman haber bekliyorum sizden bende cumaya kadar para durumunu ayarlarım

Onay vermeniz durumunda ilanı değiştirip satıldı olarak düzenleyeceğim. Tel sizindir, güvenli alışveriş için nickimin altında bulunan referansları okuyabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.