Şimdi Ara

Motorola’nın yeni amiral gemisi benchmark testlerinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Motorola’nın yeni amiral gemisi benchmark testlerinde


    Lenovo’nun çatısı altında başarılı çizgisini bozmadan devam eden Motorola, bu yıl için hazırlıklara başladı. Firmanın yeni amiral gemisi olacağı tahmin edilen akıllı telefonu internete sızdırıldı.


     


    Yine İddialı Bir Model Olacak


     


    Motorola XT 1650 kod adındaki akıllı telefonun Snapdragon 835 yonga seti kullandığı görülüyor. RAM tarafında 4GB kapasite tercih edilmiş. İşletim sistemi ise Android 7.1 olarak belirlenmiş.


     


    Motorola’nın henüz amiral gemisi için nasıl bir isim belirlediği bilinmiyor. Moto Z 2 şeklinde bir isimlendirme ihtimal dahilinde. Geçen yıl 1 milyon satış rakamı yakalayan Moto Z serisini firma bu yıl da devam ettirmek isteyebilir. Bununla birlikte Moto Z için yıl sonu daha akla yakın geliyor.


     


    Bazı kaynaklar ise Moto X serisinin geri döneceğini düşünüyor. Bilindiği üzere Moto X amiral gemisi büyük kısmı ABD içerisinde üretilen bir cihazdı ve pek çok dikkat çekici yeniliği mevcuttu. Bu bakımdan firma açısından da önemi büyüktü. Geçen yıl Moto Z serisi nedeniyle geri planda kalan Moto X tekrar sahneye çıkabilir.


     


    Ayrıca Bkz.Huawei’nin Android 7.0 yol haritası sızdırıldı

    Şimdilik yeni model ile ilgili bilinenler bu kadar. Ekran boyutu, depolama kapasitesi, batarya gibi detaylar henüz elimizde yok. Motorola’nın MWC 2017 etkinliğinde bir basın toplantısı düzenleyeceği açıklandı. Bu toplantıda yeni amiral gemisi de dahil bir kaç akıllı telefon modeli sahneye çıkabilir. 


     







  • Motorola, Huawei, Xiaomi, Oppo, Zte, oneplus. İmkanım olsa bu markaların her telefonunu teker teker denerim. Gerçekten ilginç şeyler yapıyorlar. LG, Samsung da her yıl yenilik getirmeye çalışıyor evet ama bu markalar nedense farklı geliyor bana her yıl.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

    Motorola, Huawei, Xiaomi, Oppo, Zte, oneplus. İmkanım olsa bu markaların her telefonunu teker teker denerim. Gerçekten ilginç şeyler yapıyorlar. LG, Samsung da her yıl yenilik getirmeye çalışıyor evet ama bu markalar nedense farklı geliyor bana her yıl.

    Xiaomi mi 5 kullanıyorum gerçekten farklı ve güzel bir cihaz , telefon alacaksanız tavsiye ederim...
  • Mümkünse onceki telefonu gibi özürlü bir tasarımla gelmesin yine. Telefonun kendi kalınlığı kadar kamera çıkıntısi vardı, üstüne bir de kulaklık çıkışını da kaldırmıştılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bataryası dirayetli 5" bi moto g5 bana yeterli fazlasını istemem
  • Sp 835 li en fazla 4.5 inc e kadar bir android telefon yapsin birisi artik yahu. Cokmu sey istiyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bilgi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merabamoto
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.