Şimdi Ara

Motorola Moto Z | Z Force | Z Play | Moto Mods - Ana Konu (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.320
Cevap
42
Favori
192.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oreo güncellemesi güzel olmuş en beğendiğim saat oldu.degisik bi hava katmış bide fm radyo koysalarmış süper olurmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_s64

ayni sorundan ben gondersim direk iade aldim.

para iadesi icin kac yil kullandiginin bi onemi yok tamir edilemiyorsa iade degisim ve ust model bu 3 secenekten birisini yapmak zorundalar ben 900 liraya aldigim ikinci el moto z ye 2184 lira iade aldim mesela ama diger moto z cihazimida kardesim kullaniyor suanlik net bir sorun yok ondanl sadece bir kere kapanmis kendi kendine okadar ama onuda gondericem servise bu siralar

Alıntıları Göster
    Hocam servis süreciniz nasıl işledi iade için servise vermekten başka ekstra bişey yaptınız mı? Ben pazartesi günü servise verdim cihazı ertesi gün yedek parça bekleniyor diye durum güncellemişler yani bu tekrar tamir edilip geri gönderilecek demek mi oluyor? Benim 3. servisim oluyor bu o yüzden daha fazla uğraşmak istemiyorum para iadesi için ne yapmamı önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: captain1034

Hocam servis süreciniz nasıl işledi iade için servise vermekten başka ekstra bişey yaptınız mı? Ben pazartesi günü servise verdim cihazı ertesi gün yedek parça bekleniyor diye durum güncellemişler yani bu tekrar tamir edilip geri gönderilecek demek mi oluyor? Benim 3. servisim oluyor bu o yüzden daha fazla uğraşmak istemiyorum para iadesi için ne yapmamı önerirsiniz?

Alıntıları Göster
    herkeste aynı sey yazıyor geçmiş mesajlarıma bakarsanız bu konudaki süreç aynı şekilde işliyor herkesin tamir etmeye calısıyorlar önce ama tamir edilirken parça maliyeti yüksek cıkıyorsa degişim yapıyorlar dogal olarak belli bi maliyet oranı var o maliyet oranını geçirmez servisler pek.
    ama atıyorum x firamsı ile anlasmaları var ve o firma kesinlikle para iadesi istemiyor tamir edilicek diyorsa oda onların anlasması geregi tamir edilip yollanır burada o özel anlaşmalara kalıyor iş mesela türkcell garantililerde genellikle tamir edilip yollandıgını duydum vodafone da daha tamşr edilip yollanan bir tane cihaz gördüm genellikle hepsi para iadesi oldu ama para iadesi ugrastırıyor biraz toplam 2 ay süremi aldı benim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muratvarkan1967

Oreo güncellemesi güzel olmuş en beğendiğim saat oldu.degisik bi hava katmış bide fm radyo koysalarmış süper olurmuş.
    Size hangi tarihte geldi güncelleme. Bana hala güncelleme gelmedi. Bakalim ne zaman gelecek.

• Ayın 16,da başladı dağıtılmaya moto Z.

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    bana da (moto z için) henüz gelmedi, beklemedeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seglopsi -- 19 Nisan 2018; 16:4:8 >
  • Merhaba, Moto Z'ye oreo güncellemesinden sonra root etmek için bootloader kilidini açtım ve root etmeyi denedim yalnız beceremedim. Daha sonra telefon açılmadı ama fastboot moduna falan girebiliyordum. Daha sonra stock 7.1.1 firmware (GRIFFIN_NPL26.118-20-5_cid50_subsidy-DEFAULT_regulatory-DEFAULT_CFC.xml) bunu flashladım. Telefon açıldı ve OTA güncellemerini yapmaya başladım. İlk güncellemeyi yaptım sonra 2. güncellemeyi yaperken telefon açılmadı. Şuan hiçbir tepki vermiyor. Bilen birileri varsa yardımcı olabilir mi?
  • interestedintech33 kullanıcısına yanıt
    eğer kablosuz sarj ı önemsemezsen 100 tl ye alalı 3 ay olmuş bir offgridi verebilirim. cihaz para iadesi olunca boşa çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 19 Nisan 2018; 16:33:25 >
  • Moto z,de bi tık, iyileştirme olmuş pilde pil grafikleri iyi olmuş,en azından arkada planda uygulamalar ne kadar pil harcıyor kapatıp acabiliyoruz, kulaklık sesi de bi tık iyi olmuş PC radyo diye bi uygulama indirdim bas ve tiz ayarları da var, telefon süper oldu Oreo,

• quote:

Orijinalden alıntı: tekin30

Merhaba, Moto Z'ye oreo güncellemesinden sonra root etmek için bootloader kilidini açtım ve root etmeyi denedim yalnız beceremedim. Daha sonra telefon açılmadı ama fastboot moduna falan girebiliyordum. Daha sonra stock 7.1.1 firmware (GRIFFIN_NPL26.118-20-5_cid50_subsidy-DEFAULT_regulatory-DEFAULT_CFC.xml) bunu flashladım. Telefon açıldı ve OTA güncellemerini yapmaya başladım. İlk güncellemeyi yaptım sonra 2. güncellemeyi yaperken telefon açılmadı. Şuan hiçbir tepki vermiyor. Bilen birileri varsa yardımcı olabilir mi?
    Aynı yöntemle direkt oreo rom deneyebilirsin.
  • Arkadaşlar Moto Z için aylardır beklediğimiz Oreo güncellemesi geldi. Bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinokkyo

Arkadaşlar Moto Z için aylardır beklediğimiz Oreo güncellemesi geldi. Bilginiz olsun.
    Aynen

• MOTO Z Android 8.0 geldi, yükleyin 1,5GB yükleme bitti çıkana kadar ellemeyin teli, piliniz en az %60 olsun.
    Telefon açılsa bile arka planda yüklüyor, bitti yazmdana kurcalamayın. 30dk
  • Selamlar, telefonu sessiz e alabileceğimiz bir tuş vs. Var mı? Sesi kısarak mı alıyoruz sadece, başka yolu var mıdır?

• Oreo bir hata sanırım, ekran koruyucu saat çıkıyor ekran kapalıyken.

Ekran koruyucu kapattım
    Moto el hareketi algılama kapalı
    Moto saat içinden kapattım. Ama yine çıkıyor bu saat..
  • mkoyak M kullanıcısına yanıt
    Telefon hiç bir şekilde açılmıyor. O yüzden fastboot moduna da giremiyorum. Hard brick olmuş telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .i.

Oreo bir hata sanırım, ekran koruyucu saat çıkıyor ekran kapalıyken.

Ekran koruyucu kapattım
    Moto el hareketi algılama kapalı
    Moto saat içinden kapattım. Ama yine çıkıyor bu saat..
    Bende de var aynı olay ama düzeltirler

Beğendim genel olarak simgeleri kucukltmusler yeni pil yüzdesi uygulama menüsü ilk gözüme carpanlar

İlk defa bir telefonu bozulana kadar kullanacağım sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 21 Nisan 2018; 14:12:0 >
  • quote:

Telefon hiç bir şekilde açılmıyor. O yüzden fastboot moduna da giremiyorum. Hard brick olmuş telefon.
    o zaman şunu yapmalısın

https://forum.xda-developers.com/moto-z/how-to/guide-how-to-unbrick-moto-z-hardbricked-t3590133
  • quote:

https://forum.xda-developers.com/moto-z/how-to/guide-how-to-unbrick-moto-z-hardbricked-t3590133

Xda da dolasirken Boyle bir konu gormustum. Hic denemedim ama isine yarar bence.

• Oreo da farkettiğim bir diğer hata: Gmail senkronize oluyor diye 5 dk da bir perdenin orda 3 saniyelik bildirim geliyor

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.