Şimdi Ara

Motorola Moto G alırsam pişman olurmuyum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabala arkadaşlar bundan 1 hafta önce felan s4 mini konusu açmıştım ama herkesden olumsuz cevap aldım telefon olarak.şimdi araştırmalarım sonucunda motorola g telefonunu düşünüyorum bütçeme en uygun telefonlardan birisi.bütçem ise 650 700 TL max 1 kuruş yukarı çıkamıyorum.s3 mini düşündüm ama özellik olarak çok düşük.ilk önce aradıgım özelliklerden bahsedeyim ondan sonra yardımcı olmanızı isteyecegim.

1.telefon kesinlikle kibar olacak yani note 2 gibi kaba olmayacak küçük olacak kısaca küçük derken çokta küçük olmayacak tabi.
    2.sarjı 1gün giderse çok iyi olur
    3.kamerası isterse vga olsun önemli degil kamerayı zaten kullanmayacagım
    4.hafızası en az 8gb olmalı.

şimdi bu özelliklerde dedigim bütçede en iyi telefon önerinize açıgım ayrıca motorola moto g hakkında bilgisi olanda yazarsa sevinirim.

• dediğiniz kriterlere uyuyor.işlemci olarak çok iyi performans olarakda güncelleme desteğide var.fakat biraz kalın sorun olur mu bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: monstershawn

dediğiniz kriterlere uyuyor.işlemci olarak çok iyi performans olarakda güncelleme desteğide var.fakat biraz kalın sorun olur mu bilmem

kalın olması sorun degil uzun olmasın yeter peki telefon internette dolaşırken felan sıkıntı yaratıyor mu ?
  • MissMacHoOo kullanıcısına yanıt
    İnternet yağ gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissMacHoOo

quote:

Orijinalden alıntı: monstershawn

dediğiniz kriterlere uyuyor.işlemci olarak çok iyi performans olarakda güncelleme desteğide var.fakat biraz kalın sorun olur mu bilmem

kalın olması sorun degil uzun olmasın yeter peki telefon internette dolaşırken felan sıkıntı yaratıyor mu ?

yaratmaz hocam
  • pişman olmazsın al gitsin, alternatifi discovery
  • Olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Xperia P Aldım Ama?
    12 yıl önce açıldı
    2.el lumia 925 aldım.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogolag90

Olursun

nedeniyle birlikte yazarsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

pişman olmazsın al gitsin, alternatifi discovery

discovery düşünmüyorum etrafımdaki herkesde var artık görmekten gına geldi ayrıca telefon biraz uzun geldi bana ince ama çok uzun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

İnternet yağ gibi.

benim için en önemli nokta.peki diyelim bir sorum olacak telefonu sabah saat 10 da çıkardık sarjdan ve sarjı full güç tasarrufunda kullanıyoruz ekran parklaklıgı felan kısık ve gün boyunca facebookta ve twitterda geziniyoruz bu telefon beni gece 12 ye kadar götürürmü acaba oyun felan oynamıyorum sadece internet ve facebook.
    Ekran açık bir vaziyette 9 saat web browsing yapılabildiği aşağıdaki testte belirtilmiş. Tabi bu testte ekran parlaklığının ne kadar olduğu belirtilmemiş, büyük ihtimalle otomatik parlaklıkta kapalı alanda test etmişlerdir. Sonuç olarak fiyat segmentinde, performansı ve pil ömrü daha iyi olan pek telefon yok. Orta yoğunlukta kullanımda günü rahat çıkartacağını söyleyebilirim.

İlgili pil testi linki:
    http://blog.gsmarena.com/motorola-moto-g-battery-life-endurance/

• quote:

Ekran açık bir vaziyette 9 saat web browsing yapılabildiği aşağıdaki testte belirtilmiş. Tabi bu testte ekran parlaklığının ne kadar olduğu belirtilmemiş, büyük ihtimalle otomatik parlaklıkta kapalı alanda test etmişlerdir. Sonuç olarak fiyat segmentinde, performansı ve pil ömrü daha iyi olan pek telefon yok. Orta yoğunlukta kullanımda günü rahat çıkartacağını söyleyebilirim.

İlgili pil testi linki:
    http://blog.gsmarena.com/motorola-moto-g-battery-life-endurance/

Link için teşekkür ederim.peki son sorum olacak elinizde general mobile discovery ve motorola moto g olsa siz hangisini tercih edersiniz ? nedeniyle birlikte yazarsanız sevinirim.

Tabiki Motorola MotoG tercih ederim. Nedeni daha performanslı çalışan arayüz, daha iyi çipset, daha iyi oyun performansı, güncelleme desteği, daha iyi ses performansı, daha iyi pil performansı, malzeme kalitesi. Kıyas kabul etmez bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 14 Haziran 2014; 14:51:59 >
  • quote:

Tabiki Motorola MotoG tercih ederim. Nedeni daha performanslı çalışan arayüz, daha iyi çipset, daha iyi oyun performansı, güncelleme desteği, daha iyi ses performansı, daha iyi pil performansı, malzeme kalitesi. Kıyas kabul etmez bence.

anladım kardeşim teşekkür ederim.fiyat olarak ucuz olmasının sebebi bence kamerası ama benim için fark yok vga bile olsa alırım
    Bu telefonun fiyatı düşük değil. Sınıfındaki diğer telefonların fiyatı yüksek. Kamerası da sosyal paylaşımlar için yeterli iş görüyor zaten. GMD'nin kamerası 8MP ancak bundan iyi çektiği söylenemez.
  • quote:

Bu telefonun fiyatı düşük değil. Sınıfındaki diğer telefonların fiyatı yüksek. Kamerası da sosyal paylaşımlar için yeterli iş görüyor zaten. GMD'nin kamerası 8MP ancak bundan iyi çektiği söylenemez.

katılıyorum ama gm discovery 720 tl civarında iken bu telefon 650 700 tl performans olarak daha iyi motorola g.
    Sadece performans değil, her açıdan iyi. Tek dezavantajı çıkartılamayan pil ve SD kart desteği olabilir. Marketteki bir çok oyunu aynı anda telefona yüklemiyorsan veya bütün müzik arşivini yanında taşımak istemiyorsan 16 GB dahili hafıza çok bile. Pil ömrü bitince de mecbur serviste değiştireceksin.
  • Moto g

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sadece performans değil, her açıdan iyi. Tek dezavantajı çıkartılamayan pil ve SD kart desteği olabilir. Marketteki bir çok oyunu aynı anda telefona yüklemiyorsan veya bütün müzik arşivini yanında taşımak istemiyorsan 16 GB dahili hafıza çok bile. Pil ömrü bitince de mecbur serviste değiştireceksin.

benim eski telefonumda 4gb lık hafıza kartı vardı telefon hafızasını kullanmıyordum müzikler resimlerle birlikte 2gblık kısmını doldurabiliyordum bana yeter diye düşünüyorum.bu arada yardımın için teşekkür ederim.
  • niye daha once almadım diye pişmanlık duyacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztalan -- 15 Haziran 2014; 2:15:08 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.