Şimdi Ara

Motorola L9 Aldım. İsteyenlerin sorunu cevaplayabilirim.ÇEkilen Resimler içerde (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
1
Favori
60.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RSA motorolanın kullanıcılar cihaz yazılımında bi değişiklik yapamaması (modifiye) için telefon yazılımlarına eklediği bi koruma kalkanıdır.Yazılım rsa tarafından korınduğu müddetçe fw lerde yapacağınız değişiklik fw(firmware) yi kullanılamaz hale getirir.Motorolanın RSA korumasınıda bu konuyu kendine görev bilmiş rus yazılım uzmanları kırmakta.bu koruma kalktığında istediğiniz ama yapamadığınız bi çok şeyi yapabileceğinize inanıyorum.Sizin için özgürlük günü geldiğinde (RSA nız kırıldığında) monsterpack yükleme, seem editing gibi konularda bilgili olmak için forumdaki mod rehberlerini incelemenizi tavsiye ederim
  • selam arkadaşlar!

ben de bu hafta sonu L9 aldım. genel özellikleriyle telefondan memnun kaldım. kafamı kurcalayan dah doğrusu beni şaşırtan şöyle bir olay var.

Telefon rehberinden birine bir "zil sesi" atadığım zaman o kişi SMS atınca da başlıyor telefon arama gibi çalmaya seçtiğim SMS tonunu çalmıyor.

Bunun ayarlandığı bir yer varda eski bir Nokia kullanıcısı olarak ben mi bulamadım acep.

Bir de ilk şarjı yok opera mini'ydi yok bluetooth yok camera video derken 2 gün gitti bu normal midir?
  • şarz konusunda cumartesi full şarj yaptırdım bugun itibari ile 3 kademe olan çizgi 2ye düştü ama bluetoothtu video kamera idi elimden düşmedi tabi eş dostta kurcaladı bence şarj olayı iyi tabi bitmesini gözetliyecegim yazarım buradan. sevmedigim kısmı notlar bölümü yok mecburen mesajlardan taslaklara kaydet yapıpp o şekilde not tutuyorum. ha bu arada şarj olarak 2 saat not girdim tele onuda ekleyelim :)onun haricinde gerçekten güzel cihaz herkeze tavsiye ederim
  • arkafaşlar bu sitede l9 oyunları war girin indirin

www.unigenclik.biz
  • ha bu arada telde ışık sensörü var gün ışıgında yanmıyor karanlık ortama girince yanıyor tuş takımı
  • ben bu telefondan almayı düşünüyorum ve ses kalitesi benim için çok önemli.

L9 un dışa verdiği mp3 sesi w810 la kıyaslanabilirmi

kulaklık sesi tatmin edicimi

hafıza kartını tamamen doldurursam telefonda yavaşlamalar kasılmalar olurmu.

gelen ve giden mesajları 6630 daki gibi direk hafıza kartına alabiliyormu.

uygulamalara falan kilit koyulabiliyormu.

bazı üretim hataları varmı 5310 daki gibi müzik dinlerken kendini resetliyomu.

kutusundan usb kablosunun çıkmadııını duyduum.aslı varmı bu söylentinin.

kapak değiştirme gibi bi durum varmı.ekranın içi tozlanırsa noolcak?

biraz fazla oldu ama bu sorularıma cewap verirseniz gerçekten çok sevinirim.
    bana çok yardımcı olmuş olursunuz.

şimdiden teşekkürler.
  • 1-dışarı verdigi ses güzel ne çok ne az ama çok net bana sorarsan yüksek kulaga göre değişir :)
    2-kullaklık sesi tatmin eder çok bangır bangır degil ama yolda dinlerken iyi radyodada mp3 tede videodada
    3-ben biraz yükledim farkeden bi şey yok ama tel biraz yavaş ama çok degil
    4-gelen mesaj derken mp3 dosya falan alırsan hafıza kartına atabiliyorsun normal smsleri olmuyor
    5-bazı kilit olayları var ama ben denemedim deneyenler var sorunsuz
    6-müzik dinlerken yada çalışırken resetleme falan yok çok stabil çalışıyor
    7-usb kablo çıkmıyor ama digital kamera kabloları oluyor 2 ytl bi şey yoksada alırsın
    8-kapak değiştirme yok sanmıyorum ama toz alacak gibide durmuyor ekran çok iyi yerleştriilmiş
    9-kamera iyi çekmiyor çokta kötü degil ama video güzel 352x288 15fps video çekiyor ben memnununm videodan
    10-ışık sensörü var gün ışıgında yada ışıgın fazla olugu yerlerde tuşlar yanmıyor
    11-progam falan yüklemek bu telde zor yada yok gibi bi şey ama bu stabiletiyi koruyor sorunsuz çalışıyor.

sonuç olarak kamera için alacaksan w810 al video içinse l9 al genel anlamda tel güzel ama w810 kullanmadıgımdan yorum yapamayacagım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enyz -- 11 Şubat 2008; 14:16:40 >

• sağol çok teşekkür ederim
  • bende L9 aldım. genel hatlarıyla fiyatına göre güzel bi telefon. fakat küçük boyutlu telefon severler için biraz boyutu büyük gelebilir. fakat benim için bi problem çıkarmıyor. telefon ince oluşu ayrı bir karizma katmış. radyosu olması ve 1 gb hafızası olması benim için bi artı. birde alırken siyah rengini tercih ederseniz daha iyi olur. daha karizmatik duruyor. kamera görüntüleri güzel. video çekimi sorunsuz. java uygulama ve oyunlar ekleyebiliyorsunuz. ses çıkışı hoparlörden iyi çıkıyor. çok yüksek bi şekilde değil ama yeterli. kulaktan ses çıkışı ise güzel. ve şarjı. şarjı baya gidiyor. o kadar kurcalamaya, oyun oynamaya ve mp3-radyo dinlemeye rağmen 4 gün şarj gitti. telefon elimden hiç düşmedi. şarjı güzel. bu konuda telefon iyi. alacaksanız tavsiye ederim.
  • Güncel fiyat listesi (13.02.2008)

Ereyon.com: 254 YTL / 252 YTL (Havale indirimi)
    Genpatech.com: 306 YTL / 294 YTL (Havale indirimi)
    Hepsiburada.com: 280 YTL / 272 YTL (Havale indirimi)
  • arkadaşlar bu telefonu educaturk fuarından bardaklarla düzenlenen yarışmada 4.18 sn ile birinci olduğum için l9 kazandım.(orda verilen en iyi hediye buydu)
    bu akşam baktım ama menü pek kullanışlı değil..telefonu götürdüm 250 milyona alıyomuş(gelişi) telefoncular ben de hiç açmadığım için hediyeyi direk 250 ye alıyodu.
    ben de nokia n73 alcaktım.ancak ona da 550-580 gibi bir fiyat söledi.ben de (altı mor renkli olduğu için) beğenmedim ve şu an şarj olmakta telefon.bütün yapışkanlarını kutularını açtım ''ne olursa olsun artık satmıyorum'' dedim..bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü yaptım ancak bu bana verilmiş bir hediyeydi..ve anı olarak kalsın dedim...(ve içinde herşeyi var= 1gb kingston+kulaklık+garanti belgeleri
    bu telefon nasıl sizce? yani ne özellikleri var..benim hoşuma gitmedi menüsü samsung d840 kadar aydınlık değil(babam kullanıyo)açıkçası bu beni tatmin etmedi....ama yine de belleş mal

• bu telefonun hafıza kartındaki telefon defteri bilgilerini pc'ye nasıl aktarırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdierdi -- 14 Şubat 2008; 23:55:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdierdi

bu telefonun hafıza kartındaki telefon defteri bilgilerini pc'ye nasıl aktarırım?

contacts denen bir bölüm olması lazım ama ben nokia 6630 dan bahsediyom..
  • bende l9 aldım, bir hafta oldu. 280 ytl ye alınabilecek en iyi telefonlardan biri bence özelliklerine bakarak. şarjıda bana göre iyi geldi. 4 gün rahat gidiyor. şöyle bir durum var. * tuşundan genelde tuş kilidine alıyorum. bugün dikkat ettim çok kullandığımdan mı oldu o tuşu bilemiyorum ama o tuşun olduğu yer üstüne dokununca oynuyor yumaşadı biraz(sol alt köşe * tuşu). böyle bir durumla karşılaşan oldumu.
    ayrıca mpx200 üm vardı onun usb kablosunu denetim tele oldu, bilginiz olsun. yalnız şarj etmesini istemiyorum. bu usb bağlantısında kırmızı olan kablo mu şarj olayını gerçekleştiriyor. çünkü kırmızıyı kestim bağlantı sağlamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flash -- 15 Şubat 2008; 20:45:56 >
  • BU teli dün artdaşıma aldık ve okadar güzelki yakın ilgi alanıma girdi zengin olursam bende alıcam telefon çok şık çok keskin çok yıkıcı çok seksi şok edici karizma ilgi çekici zarif naif çığırtkan herbişi mevcut tasarımda 2gb. kadar microSD desteklio ses süper cam ı kötü değil çokta ii değil ekran renk kalitesi dahada ii olabilirde kullanımı gayet kolay pc kullanan bir kişi için alışıla gelmiş bişidir gayet basit ayrıca linux işletim sistemi var yanılmıyorsam işlemciside 380Mhz daha ne istiyon kardeşiiim bu fiyata bu tel bedavaaa ve asıl şooook etkisi yapan olay yazılım güncellemeri yapılırsa 4gb. kadar çıkıo microSD hafıza kaynağı daha ne istion kardeşiiim modu değiştir mp3 çalar mp4 oynatıcı olsun mod değiştir hem tel hem mp3 çalar mp4 oynatıcı olsun herşey sana bağlı ne açıdan baktığın önemli bu P4 3ghz işlemciler gibi 2 çekirdekli tüm işlemcilere kafa atıooo buda tüm nokia sony e samsung lara kafa atıooo bu fiyata bunca özellik popüler kültüre uyma markya değil kaliteye özelliğe sağlamlığa para ver ayrıca dünyanın ilk lerine imza atan motorola kalitesiyle birde ççekim kuvveti konuşma ses leri net daha iiside yok en iisi L9 bu kadar övdüm bende alıcam pc güncellemyi düşünüyodum vazgeçirdi beni bende alıcam bu teli 2002 model c450 motorla tel im var hala çalığı 6 sene oldu renkli polifonik wap 8mb hafısa filan çok lüks özellikleir var atmadığım insan kafası kalmadı fırlatmadığım kuş kedi kalmadı hala çalışıo sağlamlık gereksinimse MOTOROLA DAN ŞAŞMICAN YAHUDİ MALI NOKİA EZDİRMİCEN HERİFLER OKADAR İÇLENDİKİ BUNCA KALİTEYE BUNCA ÖZELLİĞE SAĞLAMLIĞA TASARIMA RAĞMEN PAZAR PAYINDAKİ KÜÇÜLMEYE PİYASADEN ÇEKİLME KARARI BİLE ALDILAR DAHA NE OLSUN HERİFLERDE İŞ AHLAKI VAR

• millet driver bulan var mı arıyorum yok usb güüüüüüüüüüm
    hata verio driver bulan olursa haberdar etsin ilgilenen arkadaşlar bulabilirseniz sevinirim şimdiden
    teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan2224

millet driver bulan var mı arıyorum yok usb güüüüüüüüüüm
    hata verio driver bulan olursa haberdar etsin ilgilenen arkadaşlar bulabilirseniz sevinirim şimdiden
    teşekkürler

ModMyMoto-Downloads

Buraya bir bak istersen ancak üyelik gerektiriyor..

• Arkadaşında dediği gibi ModMyMoto sitesinde geniş arşiv var...driver ve gerekli pek çok programı bu çatı altında bulabilirsin...
  • arkadaşlar bu l9 a skin veya tema tazı uygulamalar yükleniyormu ? eğer yükleniyorsa nerden bulabilirim
  • modmymoto'da hersey var kardesim. ancak ingilizce.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.