Bildirim
motorola k1....
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
v3i ler 100 msj saklayabiliyorlardı.ee k1 de v3i den daha gelişmiş bi tel olduğuna göre en az 100 olur diye tahmin ediyorum.kusura bakma net cevap veremiyorum k1 kullanmadım.v3i kullandım.ama şu sıralar k1 gold çok hoşuma gidiyor. -
v3i kullanıcıların açtığı forumdada okudum ztn 100msj sakladıını hatta v3i alacaktım ama arada sadece50ytl gibi ufak bi rakam oynadıı için k1 almak istiyorum tek sorunumda msj sayısı bende bide samsung d600 var o tlf hafızasında 200msj saklıo o bile yetmıo... -
anlıyorum...ama zaten k1 varken v3i alınmaz.haa bu arada v3i nin msj kapasitesi flash ile fln sınırsız yapılabiliniyordu.belki k1de de bu tür modlamalar fln vardır. -
flash derken???? bide k1de bu msj alım sayısını artırmayı falan nasıl yapabiliriz??? bilen arkdşlar bi yardımcı olursa sevinirim...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- eski telefonun imei numarasını yeni telefona aktarma
- samsung tuşlu telefon kilidi nasıl açılır
- whatsapp rehber senkronizasyonu
- engellenen çağrı ne demek
- çok fazla hatalı kilit açma denemesi
- reeder samsun
- sararmış telefon kılıfı nasıl temizlenir
- reklam virüsü nasıl temizlenir
- samsung ekran görüntüsü alma
- samsung s22 ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X