Şimdi Ara

Motorola E398-Vxxx Skin & Java & Flash & Flex & Edit by darkspell (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
0
Favori
66.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • yaaaa bana yardım eden yokmu lütfen cıldıracam su telefonu xp sp2 ye birtürlü tanıtamıyorum internet kafeden yapıyorum diye mi olmuyor acaba arkadaslar lütfen yardım edin
  • yaw sercan kardeşwin xp sp 2 ise vede herşeyi doru dürüst yaptıysan ve telefonu bilgisayar tanımadıysa o zaman telefonunu tamirciye götür.bilgisayarın sp2 olduna eminmisin.bende bu işi int. cafede yapyorum oluyor.telefonu bilgisayar tanıyınca p2kmanın içindeki driver dosyasını gösterdinmi?daha sonra p2kmanı açıp balan dediğinde birkaçtane daha donanım buldumu?onları gine drivers klasöründen yukledin mi?sorununu daha ayrıntılı anlat ki yardımcı olalım.ilk yapışımda bende yapamadım haftalarca int. cafeye gittim.
  • BENİM TELEFON BOZULMUŞTU YA ARKADAŞLAR.GECE ŞARJA TAKTIM AMA SABAH ÇIKARDIĞIMDA GENE BATT LOW DİYOR NE YAPAYI.BAŞKA ŞARJ ETCEK TELEFONDA YOK.NOKİA5210 BATARYASI TAKTIM ÇALIŞTI GENE TAMİR EDEMEDİM.
  • sagolun arkadaslar artık telefonu tanıyor bilgisayar ama bir sorun var hafıza kartına midi yüklüyorum ama telefonda görülmüyor telefon hafızasına nasıl midi yüklerim acaba birde bu e398 oyunlar javalar vs bunları hangi siteden indirebilirim acaba lüt fen yardımcı olurmusunuz
  • sercan kardeş forumda bir sürü site belirtilmiş durumda oyun java vb. şeyler için forum'u oku bulursun midi olayına gelince hafiza kartına attığın parçaların üzerine gelip 0'a bas sonra menü tuşuna bas oradan kopyala yada taşı seçeneğine bas telefon'u seç istediğin şey telin hafızasına geçer. aynı olayı yapıp bluetooth'u seçersen başka bir tele yollarsın

Orjinalden alıntı: ilkerone

BENİM TELEFON BOZULMUŞTU YA ARKADAŞLAR.GECE ŞARJA TAKTIM AMA SABAH ÇIKARDIĞIMDA GENE BATT LOW DİYOR NE YAPAYI.BAŞKA ŞARJ ETCEK TELEFONDA YOK.NOKİA5210 BATARYASI TAKTIM ÇALIŞTI GENE TAMİR EDEMEDİM.

sen istersen bir telefoncuya git orada pili şarj ettir.
    v3 flash'ının olduğu siteden bende indirdim ama benim tele birşey olmadı sen flash flex olayında tecrübelisin ama yine de emin misin doğru flash attığına

alpla sendeki Türkçe dil paketini bana bir yollayıver bendeki hep error veriyor
  • peki usta biz bu telefonu bilgisayara nasıl tanıtacagız senın msn varmı benımkı nakahab@hotmail.com soracak cok sorum var ben teli bılgısayara takıyorum dın don dıye ses gelıyo telefonun hafızasına alıyorum hıc bır sey goremıyorum sonra verdıklerı cd yıde yukledım mobıle tools onda dosyalarım gozukmuyor yardım edersen sevınırım

• nakahab pm'ine bak
    Su sesi,Para sesi,Fan sesi
  • usta pm ne ben fazla anlamıyorum bu ısten yawas yawas ogrenmek ıstıyorum tabı yardımlarınızla
  • merhaba kadaslar herseyi yaptım ama su telefona java ve oyun bir türlü yükleyemiyorum midway programını kullanıyorum ama olmuyor dosyayı telefona göndeririyor indir dedigim zaman yükleme basarısız diyor bu jad dosyası kücük bir dosya jar dosyası olmadan yüklermi acaba ondan mı oluyor ben rehberde öyle okudum ama olmuyor jar dosyasınıda direk gönderemiyorum bu neden acaba yardımcı olurmusunuz lütfen

Orjinalden alıntı: sercandirim

merhaba kadaslar herseyi yaptım ama su telefona java ve oyun bir türlü yükleyemiyorum midway programını kullanıyorum ama olmuyor dosyayı telefona göndeririyor indir dedigim zaman yükleme basarısız diyor bu jad dosyası kücük bir dosya jar dosyası olmadan yüklermi acaba ondan mı oluyor ben rehberde öyle okudum ama olmuyor jar dosyasınıda direk gönderemiyorum bu neden acaba yardımcı olurmusunuz lütfen

java ayarlarından java yükleyiciyi başlat yap sonra kabloyu çıkar tak link aktif diyince yolla o zaman kesin olur.......
  • ama olmuyor java uygulama yükleyiciyi calıstırıyorum dosyayı midway programından gönderiyor telefondan indir tusuna bastıgım zaman yükleme basarısız diyor kabloyu cıkartıp takıyorum ama olmuyor benim anlamadıgım bu jad dosyası mesala 122 byte bu nasıl bir oyun indirir ki cok kücük bir dosya benim bildigim jar dosyasını gönderiliyor nokiada öyleydi ne yapacam bende bilmiyorum yaa bana tam olarak anlatacak kimse yok mu kablo tak cıkar işi yaaş onu hallettim ama su oyunu indirmiyor

Orjinalden alıntı: Aquilas

quote:

Orjinalden alıntı: darkspell

mail adresini ver sana küçük bir flash göndercem midlet uygulamsı sorunun çözülecek. aynnı şekilde başkalarınında aynı srunu varsa söylesiin halledelim...

Dostum email adresimi pm olarak attım. Yardımın için çok sağol.

Kardeş halen bekliyorum.
  • adresim iste yardımını bekliyorum bir bu flashı nasıl yükleyecegim acaba bu telefonu garanti dısı bırakır mı rehberde anlatılan gibi yoksa bir uygulama seklindemi yükleniyor sende emailini ver msn de görüselim su sorunu çözelim saat 09.00 gibi ben msn de olurum sercan_dirim@mynet.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serco_ecz -- 25 Mayıs 2005, 15:53:18 >
    BY SERCOO
  • http://motov398.tk/ olmasın sakın....
    ayrıcaftp://v398.newfreehost.com:motov398...A_MP_FULLv4.zip dilerseniz bideneyin....
    telefonuma 95r_a monster pack yükledim....
    ve memnunum....

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.