Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (613. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.464
Cevap
119
Favori
1.160.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 611612613614615
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [-ShaD-]

quote:

Orijinalden alıntı: mustafaysu

quote:

quote:

İyi günler
    Arkadaşlar atrix geçen hafta elime geçti, telefonun kutu içeriği çok güzel, uygulamalarda hız performans süper, kamerası bence anlatılanlar kdr kötü değil
    fakat galeriye girince resimlerde çok kasıyor, önceden böyle değildi
    2-3 gündür, galeriye girdiğim zaman resimlerin önizlemelerini yükleme de zorluk çekiyor, videolarda önizleme resmi yok
    sayfayı aşağı yukarı yaparken bile o kdr çok kasıyor ki resimlere bakamıyorum
    resimlerin önizlemesini bekliyorum, yüklüyor
    fakat sayfayı aşağı yukarı yaparken önizlemeler tkrar gidiyor sonra tkrar yüklemeye çalışıyor
    telefon galeriye girince tıkanıyor

Yardımlarınızı bekliyorum.

Ayni sorunu bende yasiyorum suan ben temizleme programi kullandiktan sonra oldu sen kullandin mi oyle bisey ?

evet kardes heralde ondan yaw, geçen temizleme programı yüklemiştim o yaptı heralde

Çok uyuz bişey walla yag gıbı akan galerı sımdı kasıla kasıla yukluyor sırf bu yuzden telefonu formatlıyacam walla

kardes nasıl format atıyoruz, oyunları, değerli şeyleri yedekleyip format atabiliyor muyuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• atrixi olan arkadaşlar bu telefonun güncelleme almaması haricinde hiç mi olumsuz yanı yok
  • mükembel bir rom 80 mb ram harcıyor..tema destegi süper..launcher gibi değil ayarlar kısmı batarya simgesi dahil herşeyi değiştiriyor tema..
    2.3.7

XDA Developers
    [ROM]MokeeOS -v1.10.436 (20/08/2012)
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1802306

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ►

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetxy -- 12 Kasım 2012; 0:03:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: seheryeli14

Arkadaşlar güzel bir konu açılmış.Yanlız çok mesaj var.Belki soracağım konuda cevap gelmiştir ama bulamadım.Oku oku bitmiyor.Sonunda bir yere yazayım dedim.Telefona bir mp3 müzik attım.Gelen arama zili yapamadım.Karıştırıp duruyorum bilen varsa yardım edrse çok memnun olurum.

Muzik calarin icine gir muzik dinlerken sol secim tusu ayarlar en alt zil sesi seci sec :D

• quote:

Orijinalden alıntı: servetxy

mükembel bir rom 80 mb ram harcıyor..tema destegi süper..launcher gibi değil ayarlar kısmı batarya simgesi dahil herşeyi değiştiriyor tema..
    2.3.7

Hocam herhangi bir sorunu var mı gördüğünüz kadarıyla ?
    Sanırım fingerprint bile çalışıyor . Birde flashladıktan sonra ramfix mi flaşladınız ?
    Teşekkürler

• Şimdi bir rom daha kurdum JB.

CM10 üzerine yapılmış Epinterin romu. Beğendim bu rom u henüz deniyorum.
    Parmak izi okuyucu yok bilindigi üzere video cektıgınıde sanmıyorum ve flash calısmıyor olması gerek.
    ben 720p açıyor mu acmıyor mu ona bakacağım 2.3.4 de actıgımı yazmıstım.

bir şeye daha baktım. Unlock işleminden sonra ramfix yapmak gerekiyordu unutmuştum ama ramim tamam.
    815mb Total ram var. sanırım yeni romlara artık entegre etmişler o olayı.

edit:

Evet bahsettiğim gibi videoları kendi video playerında açma olayı JB nin bir özelliğiymiş telefonada geldi.

Videoları kaç p de açtığımı bilemiyorum bu yüzden 720 seçemiyorum direk açıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazymania56 -- 12 Kasım 2012; 0:29:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mmmm10

quote:

mükembel bir rom 80 mb ram harcıyor..tema destegi süper..launcher gibi değil ayarlar kısmı batarya simgesi dahil herşeyi değiştiriyor tema..
    2.3.7

Sanırım fingerprint bile çalışıyor . Birde flashladıktan sonra ramfix mi flaşladınız ?
    Teşekkürler

herhangi bir sorunu yok.cm7 üzerine kurulmuş.

evet fingerprint çalışıyor

ramfix gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: seheryeli14

Arkadaşlar güzel bir konu açılmış.Yanlız çok mesaj var.Belki soracağım konuda cevap gelmiştir ama bulamadım.Oku oku bitmiyor.Sonunda bir yere yazayım dedim.Telefona bir mp3 müzik attım.Gelen arama zili yapamadım.Karıştırıp duruyorum bilen varsa yardım edrse çok memnun olurum.

Mesela ben müziği winamp'tan dinliyorum. Müzik çalarken en soldaki menü tuşuna basarsam zil sesi yapma seçeneği geliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mmmm10

quote:

2.3.7

XDA Developers
    [ROM]MokeeOS -v1.10.436 (20/08/2012)

Teşekkürler

herhangi bir sorunu yok.cm7 üzerine kurulmuş.

evet fingerprint çalışıyor

ramfix gerek yok

Bu rom aklımda saolun.

"Found it! For the normal Dolphin Browser that you can download from the playstore right now, the file that needs to be deleted is:

data/data/mobi.mgeek.TunnyBrowser/shared_prefs/mobi.mgeek.TunnyBrowser_preferences.xml

When I deleted this and restarted Dolphin Browser then it went from "Off" to "Always On"
    "

XDA-Fireplug dan alıntıdır. az önce JB de flash'ın çalışmadığını yazmıştım.
    Flash 11.1 apk yükleyip, dolphin browser indirip, bunu yapınca flash always on oldu denemeye gidiyorum editlerim.

kendi video playerına geçti amawww.haxball.com denedim ve çalıştı. yani bu yolla flash player etkinleştiriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazymania56 -- 12 Kasım 2012; 0:44:19 >

• Bir diğer yöntem:
    www.androidrootz.com
    How to Install Adobe Flash Player on All Jelly Bean Devices! [Universal]
    http://www.androidrootz.com/2012/08/how-to-install-adobe-flash-player-on.html

Jellybean kendi browserinde youtube'u olması gerektiği gibi gördüm :)

720p? çalışıyor! yalnız ses yok:/ sanırım telefonda ses yok ama ses açık :/ bi bakayım

ses açıkmış :/ şimdi de ses yok sanırım bi reboot edeyim telefonu.

edit:
    reboot edince düzeldi :) youtube 720p jellybean de calısıyor.
    Tam ekran yapınca browser gidiyor yalnız. olsun buda bir şeydir Zoom yaparak oturtuyorum ekrana
    edit:
    bir buton var bilirsiniz. youtube da görüntüyü genişletiyor ona basınca tam ekran oluyor zaten bizim telefonda
    edit:
    önce 480p tam ekran sonra 720p yapınca tam ekran 720p video kasma yok sorun yok.

buda burada biter

Artık yarinki vizeme çalışmalıyım ama özet geçersek:
    BU JB ROM bir harika:
    XDA Developers
    [ROM] CM10 (JellyBean) for Atrix
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1781970

HW Acceleration Desteğide var, olmasa 720p flash oynatamazdım.
    kasma, donma bir sıkıntı yok, bataryayı içmiyor?!?!? cidden şaşırdım. Daha çok kullanıyor ama içmiyor. bu bütün tablet,telefon için geçerlidir.
    CamRecorder çalışmıyor.
    FingerPrint çalışmıyor.(ayarlarda seçenek var sanırım yapacaklar)
    Flash çalışıyor.(kamera)
    FlashPlayer yukarıda anlattım okursanız anlarsınız yukarıdan aşşağıya ilerlemelerimi
    edit:
    dock çalışmaz diyerek dock a taktım. DOCK görüntüsü Çok güzel!.
    Şarj olurken Sarı led yanıyor birde
    unlock ettiğime pişman oldum ilk 1-2 rom denememde ama bu rom tamamdır harika

2.3.4 romdan daha seri bir rom ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazymania56 -- 12 Kasım 2012; 1:33:42 >

• servetxy abimizin yardımlarıyla bugün cihazın bootloader kilidini kırarak MROM yüklemiş bulunmaktayım.Orjinal roma göre eksiği yok bi sürü de artı özellik geldi.Kimseye sebep olmak istemem ama bootloader kilitlerinin sonu gelmeli artık :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BU JB ROM bir harika:
    XDA Developers
    [ROM] CM10 (JellyBean) for Atrix
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1781970

demiştim.

Umarım bu arkadaşımız üstüne koymaya devam eder. zira çok iyi cidden iyi

şöyle açıklıyayım telefonu dün aldım, bugün romlara baktım pekde unlock edesim gelmedi ama yinede dayanamadım ettim.
    daha sonra rom yükledim romu gördüm pişman oldum Unlock ettiğime ama bu rom çıktı karşıma iyiki unlock etmişim

• Telefona 720p 720p derken chainfire 3d yükleyip bozdum

üstte verdiğim romla chainfire kullanmayın

Benim durumuma gelip boot edemeyenler içinde not düşeyim:
    telefon kapalıyken Ses kısmaya basılı tutup telefonu açın.
    Fastboot yazısı gelince assagi ses dugmesi ile Android Recovery'e inin.
    ses açma düğmesi ile ona giriş yapın.
    tataa CWM recovery :P herşey baştan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankanet59

arkadaşlar telefonu alalı 20 gün oldu gayet memnunum hatta bu paraya bedava diyebilirim ... sizlere 1-2 sorum olucaktı yardımcı olursanız çok sevinirim.

1- İndirdiğim tüm call recorder yani konuşmaları kaydetme programları işe yaramıyor kaydediyor ama ses çıkmıyor araştırdım amerikada üretildiği için orada ses kayıt olayı yasa dışı olduğundan dolayı bu özellik çalışmıyormuş sizlerden teyit etmek istedim doğrumu ?
    2- Lig tv android uygulamasını indirdim hiç bir şekilde videolar açılmıyor bu videoları açabilen var mı mutlaka maçları takip eden arkadaşlar vardır ?
    3- 1920*1080 videoları oynatamıyorum çok kasıyor bunun bir çözümü varmı ?
    4- batarya %40 iken açıp kapatınca %70 filan oluyo bunu düzeltebilirmiyim...

teşekkürler....

1) daha önce de deyindim, xda-developers vs dahil olmak üzere library vs custom rom vs hiçbiri işe yaramıyor. Çin romunda ses kaydı olabiliyormuş sadece.
    3) son moda TV'ler bile full hd usb'den oynatırken zorlanmakta. çift çekirdek olmayan ama güçlü donanımlı bilgisayarlar ful hd oynatmakta zorlanmakta. 1600-2400mhz celeron, centrino, m atom vs. ilk nesil i3 de dahil olmak üzere core duo bile. 1920/2 ve 1080/2 tam cihazın ekranı. encode edilebilir, 720p o kadar kasmaz.
    Takılmasının bir nedeni de hafıza kartı ve emmc okuma yazma hızı bu arada bunu da unutmamak gerek. class 2 ve 4 full hd filmi oynatacak okuma hızına erişemeyebilir. teoride class2 karttan saatte 10gb veri okunabilir olsa da (1,5 saatlik full hd film 8gb olsa gayet yeterli gibi aslında) pratikte olmayabilir.
    4) atrix'in zayıf yönü. bir iki program yapmışlar basınca gerçek değeri göstereceğini iddia eden. faso fiso. atrix'in pili de dandik kendi iç voltaj ölçümü yapan elemanları da dandik bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: haylazromeo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VenomLegions

quote:

arkadaşlar Motorola XT 615 mi yoksa Motorola Atrix mi ? hangisi alim çok acil yarın alacam ama kararsızım.

arkadaşlar bir yardımcı olursanız çok sevinirim ya acil lütfen

yav bari kıyaslıyacagınız telefonların özelligini karşılaştırın..512 ram 800mhz hız Motorola XT 615

atrix 1gb ram 1000mhz hız ..hangisini almak istersin

peki Atrix mi Lg Optimus mu S.galaxy wonder mı ?

S.galaxy wonder alınmaz bataryası çok zayıf. arkadaşımda var aldığı için hergün kendine kızıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar Motorola XT 615 mi yoksa Motorola Atrix mi ? hangisi alim çok acil yarın alacam ama kararsızım.

arkadaşlar bir yardımcı olursanız çok sevinirim ya acil lütfen

yav bari kıyaslıyacagınız telefonların özelligini karşılaştırın..512 ram 800mhz hız Motorola XT 615

atrix 1gb ram 1000mhz hız ..hangisini almak istersin

peki Atrix mi Lg Optimus mu S.galaxy wonder mı ?

bunların hepsi de 512 ram var atrixle kıyaslayamassın bile
    1gb ramı olan telefon varsa onlarla kıyasla ..onlarıda 1100 tl aşagı bulamassın

arkadaşım ona bakarsan S.Galaxy Wonder da 1.4 Ghz
    atrix 1 ghz

çift işlemcimi ?

atrix 1 gb ram ve dual core işlemci ve 4 '' ekran ona bakarsan.
    hdmı çıkışda cabası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punkcu26 -- 12 Kasım 2012; 7:04:57 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İyi günler
    Arkadaşlar atrix geçen hafta elime geçti, telefonun kutu içeriği çok güzel, uygulamalarda hız performans süper, kamerası bence anlatılanlar kdr kötü değil
    fakat galeriye girince resimlerde çok kasıyor, önceden böyle değildi
    2-3 gündür, galeriye girdiğim zaman resimlerin önizlemelerini yükleme de zorluk çekiyor, videolarda önizleme resmi yok
    sayfayı aşağı yukarı yaparken bile o kdr çok kasıyor ki resimlere bakamıyorum
    resimlerin önizlemesini bekliyorum, yüklüyor
    fakat sayfayı aşağı yukarı yaparken önizlemeler tkrar gidiyor sonra tkrar yüklemeye çalışıyor
    telefon galeriye girince tıkanıyor

Yardımlarınızı bekliyorum.

Ayni sorunu bende yasiyorum suan ben temizleme programi kullandiktan sonra oldu sen kullandin mi oyle bisey ?

evet kardes heralde ondan yaw, geçen temizleme programı yüklemiştim o yaptı heralde

Çok uyuz bişey walla yag gıbı akan galerı sımdı kasıla kasıla yukluyor sırf bu yuzden telefonu formatlıyacam walla

kardes nasıl format atıyoruz, oyunları, değerli şeyleri yedekleyip format atabiliyor muyuz

Ayarlar-gizlilik-fabrika verilerine sifirla burdan format atiliyor.hafiza kartin varsa oraya yedekle resimlerini ve oyunlarini yoksa usb kablo ile bilgisayara bagla istedigin dosyanin ve resimleri bilgisayarina yedekle.

• quote:

Orijinalden alıntı: keladam

pcden bluetooth ile dosya göndermek istiyorum fakat işlem onaylanmadı uyarısı çıkıyor
    halbuki atrixte onay bildirmi falan gözükmüyor

bir de birrşey indirmek istediğimde (marketten uygulama dahil) kablosuz ağ bekleniyor diyo mobil ağdan indirme yapmıyor

bu iki sorunu nasıl çözülür?

2. sorun için veri tasarrufu açık olabilir bir bak pil ve veri yöneticisinden
  • dün gold mağaza'dan atrix alacaktım. ellerinde vitrindeki kalmış, almadım. hb'de de hediye çeki kampanyası başlamış bugün. bunlar bir işaret mi Allah'ım? şeytan diyohb'den al. şeytanın iyiliği mi tuttu nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK

Ekstra birşey yapmadım. Sadece kablosuz klavye-mouse setinin usb aparatını dock'un arkasındaki usb portlarından birine taktım. Daha sonra TV'yi hdmi moduna aldım. Telefondan da webtop arayüzünü seçtim. LCD TV ekranına görüntü geldi. Fareyi denedim. Çalışıyordu. Dolphin browser'a girdim ve klavyeyi dedim. O da çalıştı. Ekstra birşey yapmadım yani. Basit anlamda PLUG & PLAY oldu.

Bende ilk kullandığımda uf şimdi bir sürü bişeyler yapmak gerekiyordur vazgeçsem mi bu sevdadan demiştim lakin mouse u takmamla çalışması bir oldu :) çok mutlu oldum. ama klavyeyi çalıştıramadım, onun için webtop arayuzunu mu secmek lazım ?
  • 
Sayfa: önceki 611612613614615
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.