Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.464
Cevap
120
Favori
1.157.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SIRLI

quote:

Orijinalden alıntı: selenli

quote:

quote:

quote:

quote:

ATRİX ŞU AN DA ELİME GEÇTİ AÇTIM AMA HİÇBİŞEY ANLAMADIM EKRANDA VERİ PLANI ETKİN DİYE BİŞEY ÇIKTI İLERLİYORUM BU NASIL BİŞEY AÇILMADI MENÜ DE YOK :((( YARIM LÜTFEN...

Nasıl menü yok

MENÜYÜ BULDUM AMA VERİ PLANI ATLA DEDİM NE DEMEKSE MENÜ AÇILDI AMA KABLOSUZ BAĞLANTIYI NASIL YAPICAM? KAYIT FALAN OLUN GİBİ ŞEYLER ÇIKTI MOTOROLANIN KENDİ HESABIYMIŞ OFFFFF...

Cihazın özelliklerini etkin kullanabilmen için bir motoblur hesabı almanız gerekiyor, geçerli bir e-mail adresiyle birlikte şifreni belirleyip üye olursan bir sıkıntı kalmayacaktır. Veri planını yalnızca internet paketiniz varsa aktif edin, yoksa wlan'dan bağlanıp işlemleri tamamlamalısınız...

evet motoblur hesabı istiyor radyoyu açmam gerekiyormuş ne radyosu anlamadım... varsa nerde acaba...

İnan nasıl bir sorunla karşı karşıya olduğunu anlayamadım bile.

neden gülüp dalga geçiyosunuz bana yardımcı olun lütfen ne radyosu bu....

• quote:

Orijinalden alıntı: iu80

quote:

Orijinalden alıntı: Rokhdall

herkese merhaba...
    motorola atrix almayı dusunuyorum t20 mimi satıp... forumu inceleyecek vaktim yok su an o yuzden affınıza sıgınarak bi kac soru sormak istiyorum.
    cevaplarsanız cok sevinirim..

atrix en son android versiyonunu destekliyormu?
    cift cekirdekli islemcisi gercekten hakkını veriyormu? ozellikle webde gezerken (flashlı sitelerde) ve oyun oynarken?
    motorolanın kendi arayuzu kullanıslımı?
    16gb telefon hafızası aynı zamanda uygulama hafızası olarak kullanılabiliyor degilmi?
    resim kalitesi yeterlimi? update ile 1080p hd video cekimi geldimi?

son olarak s2 ye 1300 civarı vermektense atrix e 800 vermek sanırım cokta sacma olmaz... 2 telefon arasında tabiki fark var ama o kadar fiyat farkını karsılamayacak kadar.

simdiden cevaplar icin tesekkur ederim. dort gozle bekliyorum ona gore telefonu alacagım.

*şuan android 23.4 ile geliyor piyasadaki son sürüm sayılır 2012 üçüncü çeyreğinde android ics 4.0 geleceği kesinleşti gibi
    *işlemci hakkını veriyor açmadığı oyun yok gibi oyunlarda kasılma hemen hemen hiç olmuyor
    * atom işlemcili netbookundan daha hızlı web sayfalarını açıyor flaşlarda sorun yok
    * motorolanın kendi arayüzü demek yanlış olur normal android arayüzünden bir farkı yok ama fazlaları var ama beğenmessen go launcher yüklersin çok farklı bir arayüze sahip olursun tercih meselesi
    * uygulama hafızasına 2 gb ayırıyordiye biliyorum ama herhangi bir dolma boş yer sorunu hiç olmadı bu arda 16 gb hafıza 11-12 gb civarında kullanılabiliyor gerisini telefon kendi sikullanıyor
    * açıkçası fotaraf çekimi süper değil ışığı iyi yakalarsan fena değil ortanın üstü diye bilirim
    * video çekimi son derece tatmin edici
    1080 p hd daha desteklemiyor ama sorun edilecek bir durum değil bazıları lc camerayı yükle çekersin diyorlar ama ben o programı yüklediğimde telefon desteklemiyor diye hata veriyor başkalrınınki nasıl bilemiyorum
    bir faydası olduysa ne mutlu

cok saol super oldu bu cevaplar. su an kesin kararımı verdim t20 telefonu sattım sayılır zaten artık adam gibi bi android e gecmenin zamanı gelmisti.
    motorola yı zaten google satın aldıgı icin marka konusundada bi suphem yoktu.
    sanırım su an piyasadaki en iyi f/p urunu m.atrix. yuzumuzu kara cıkartmıyıcak bu gidisle.

• motoblur ayarını nasıl yapıcam yardımcı olur musunuz radyo açmamı istiyor ...bilen yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanalove

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: discrepancy

Arkadaşlar ben bu telefon ile xperia neo v arasında kaldım. Atrix şuan hepsiburada da 855 tl ye altı taksit, peşin 827tl, hızlıalda neo v 710 tl (bu fiyatlara kargo dahil) Benim kafama takılan atrıx in kamera ve video özelliği. İki telefonda da 5mp kamera mevcut ve ayrıca 720 p video kayıt yapabiliyor. Motorala 1080 p video kaydı yapabilecekmiş ıcs guncellemesi ile. Hangisinin video ve kamera performansı daha iyidir diye kullanıcılara sormak istedim.

Kamera performansı neo v'nin daha iyi olabilir fotograf çekiminde...

ben xperia neo mu verip atrix aldım.neo nun kamera kalitesi gerçekten iyi.fakat diğer tüm aklına gelen özelliklerde atrix diyorum.ha bide ben normal 8mp kameralı neo dan bahsediyorum.neo v yi bilmem.bence fiyat/performans kralı atrix tir.

Yorumlarınız için çok teşekkürler, çok sağolun, video performansı daha iyi, oğlum olacak yakında inşallah, onun görüntülerini çekmek için de kullanacağım bu telefonu, yanımda fotoğraf makinesi veya video olmadığında anı yakalamak için kullanmak istiyorum. Ayrıca diğer tüm özelliklerinin iyi olması açısından sanırım bu telefonda karar kılacam. Yalnız acelem yok , biraz daha bekleyeceğim, belki hepsiburada çek yada world puan kampanyası yapar yakında, çekte işime gelir nede olsa bebek için alınacak daha çok şey,yapılacak daha çok alışveriş var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi discrepancy -- 5 Mart 2012; 22:19:29 >

• arkadaşlar bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim
    1-) bu telefonun ses çıkışı nasıl?
    2-) ekranına kimsenin girmemesi için şifre koyabiliyor muyuz?
    3-) dokunmatik ekranı hassas mı?
    4-) telefonda 3,5mm kulaklık girişi varmı ve kulaklıkta müzik kalitesi nasıl?
    4-) hepsiburada.com dan alırsak telefonu arıza olduğunda nereye gönderecez?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c_none84 -- 5 Mart 2012; 21:38:54 >
  • Bu telefon kac gram
    1080 video cekemiyosa kac cekiyor
    Sarzı nekadar gidiyor pil kac amper

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_none84

arkadaşlar bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim

1- Ses çıkışı bana göre çok çok iyi ama göreceli bir kavram sana yeten bize yetmez bize yeten sana yetmez

2- Efet şifre + parmak izi okuyucu + belli bir işaret kombinasyonu istediğini seç

3- Efet yeterince hassas algılamama vb sorunu yok

4- Kulaklıkla denemedim ama 2+1 ses sistemi bağladım çok güzeldi

5- Hızlı al olsun Hepsiburada olsun yetkili servis TR teleservice

• quote:

Orijinalden alıntı: c_none84

arkadaşlar bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim

Ses kurtarır ama çok çıkmıyor
    parmak izi ile şifreleye biliyorsun
    ekran gayet iyi
    çıkış var.motorolanın verdiği kulaklığı çok iyi değil
    servisi varda bozuk çıkmasına çok ihtimal vermiyorum

SeWD@Li 3saniye ile benden önce cevaplamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc-rıdvan -- 5 Mart 2012; 22:01:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

Bu telefon kac gram
    1080 video cekemiyosa kac cekiyor
    Sarzı nekadar gidiyor pil kac amper

Hocam ağırlık gibi bilgilerini her sitede bulabilirsiniz biz terazi alıp tartmıyoruz biraz araştırmacı olsak !!!

http://www.hepsiburada.com/Liste/motorola-atrix/productDetails.aspx?productId=telcepmotatrix&categoryId=371946

135 Gr

1080 çekiyor aslında , üzerinde gelen yazılımla 720 çekiyor ama ek programlarla veya roma müdahale ile 1080 çekiyor

yada uğraşma Android 4 ile 1080 çekim kesin gelecek deniliyor.

Şarzı Wifi 7/24 Açık arkada planda sürekli açık onlarca program ekran parlaklığı en sonda 1.5 gün gidiyor

dediğim vb ek ayarlarla 2 gün üstüne çıkar, batarya 1940 mAh yukarıdaki linkte o bilgide var.

• Hangi launcher'ı kullanıyorsunuz acaba? Launcher Pro kullanıyordum düne kadar fakat ekranı yatırınca ikonların bozulması silmem için yeterli oldu. Şuan ADW EX adlı launcher'ı kullanıyorum fakat Launcher Pro kadar hızlı gelmedi. Tavsiyelere açığım bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fahoge

quote:

Orijinalden alıntı: yeniyil09

quote:

Orijinalden alıntı: hanjin

Arkadaşlar navigasyon için ne kullanıyorsunuz, ben İgo kullanıyordum önceki telefonumda, fakat şimdi çözünürlük 540*960 olduğu için hata veriyor igo
    Eğer yükleyebilen varsa nasıl yaptığını yada program linkini koyabilirmi

http://www.fileserve.com/file/wFakfT6

şimdi yukarıda ki işlemde dosyanın içinde 480x800 çözünürlükteki bir telefon için uygun olan apk var ve bir tanede igo dosyası var.igo klasörünü sd kartınıza atın.480x800 çözünürlük için apkyı ise cihazınız öyleymiş gibi kurun.sonra igoyu açın ayarlarınızı şöyle bi göz gezdirin ne var ne yok bakın sonrada uygulamadan çıkın.daha sonrada ayarlar uygulamaları yönet kısmından igoyu kaldırın ama sd kartınız içinde igo diye bir dosya silme işleminin sonucunda yine kalacak onu sakın ellemeyin ve aşagıda ki dosyayı indirin içinden çıkan igo klasörünü sd kartınıza atın ve degiştirilsinmi sorusuna evet diyin.klasördeki diger apkyıda ardından kurun son kurdugunuz apk bizim telefondaki çözünürlüğe uygun olan tam ekran çözünürlüğüdür.diyeceksiniz ki niye böyle uğrastık direk kursak ne olacak? buna cevabım şöyle :) tahminimce bendeki igo ile indirdigim son dosya arasında bazı uzantıların çakışması ekran görüntüsünü etkiledi tam ekran olmadı biraz arastırmam sonucu bu çözümü buldum ve halloldu.. [bu arada telefonunda igo yüklü olupta ekrana tam oturtamayanlar varsa direk 2. aşamaya geçip alttakini indirsinler yukarıda ki anlatıma göre denesinler]

http://www.fileserve.com/file/NyzjfqX/demo540.960.rar

hocam dediklerini yapmaya çalışıyorum ama yükleme yaptıktan sonra uygulamayı açmaya çalışırken "please insert your SD card containing İGO content files" diye bir uyarı geliyor ve uygulama açılmıyor? ilk rardaki 97mb'lık İGO dosyasını da dediğin gibi attım SD karta

alla alla :) böyle bi hata vermemesi lazımdı hiç basıma gelmedi.o zaman şöyle yapalım.sd kartı hiç karıstırma telefonun kendi hafızasına at o şekilde yap kurulumu yukarıda anlattıgımı gibi.daha sonra eger çalısırsa hafızaya attıgın igo klasörünü sd karta taşır çalısıp çalısmadıgını denersin eger hata vermez calısırsa sıkıntı yok ama çalısmazsa telefonun hafızasında bırak.belki hafıza kartını görmemiştir ihtimali üzerindeyim ama emin değilim.sen dene bisonucu tekrar yaz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: discrepancy

Arkadaşlar ben bu telefon ile xperia neo v arasında kaldım. Atrix şuan hepsiburada da 855 tl ye altı taksit, peşin 827tl, hızlıalda neo v 710 tl (bu fiyatlara kargo dahil) Benim kafama takılan atrıx in kamera ve video özelliği. İki telefonda da 5mp kamera mevcut ve ayrıca 720 p video kayıt yapabiliyor. Motorala 1080 p video kaydı yapabilecekmiş ıcs guncellemesi ile. Hangisinin video ve kamera performansı daha iyidir diye kullanıcılara sormak istedim.

neo v kamera video konusunda kesinlikle daha iyi kullandıgım için biliyorum fakat atrixin kamerası yazılım ile iyileştirilirse bir adım öne gecer diger özellikleri zaten açık ara önde...
  • quote:

motoblur ayarını nasıl yapıcam yardımcı olur musunuz radyo açmamı istiyor ...bilen yok mu?

Radyo olmayan bir cihazda radyo açmanızı nasıl ister ben onu anlamadım Ben kurulumu yaparken böyle bir şey hatırlamıyorum. Acaba kalbosuz ağdan mı bahsediyorunuz anlayamadım, kurulum için sizden internet bağlantısı istiyor olabilir.
  • Arkadaşlar bu konuda yanı sorular sürekli soruluyor ve program vb paylaşım olmuyor
    Android bölümünde soruları ilk mesaja alacak ve prgramları ekleyeceğimiz bir konu açtım
    soruları buradan sorabilirsiniz genel soru ve cevapları ilk mesaja ekleyeceğim.

http://forum.donanimhaber.com/m_58414514/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergincenk

Atrix e Android 4.0 yüklenebiliyormu?
    Hala canlı göremedim telefonu. Hiçbir Turkcell İletişim merkezinde yok.

ben kadıkoyden 2 gun once turkcell tımden aldım..gina elektronık. 970*tl pesın fıyatına 8 taksıtle aldım.
  • arkadaşlar bu arada geçen oyun oynuyordum birşey dikkatimi çekti. Racing Moto. Bilmeyen yoktur diye umuyorum. Gaza basmak için ekrana bastıktan sonra 15-20 sn sonra hız kesiliyor. Tekrardan elimi ekrandan çekip bir daha ekrana dokununca tekrardan hızlanmaya başlıyor motor. 15-20 saniye sonra yine aynısı. Bu döngü devam ediyor böyle. Oyundan değil çünkü başka bir arkadaşımda HTC var. onda denedim yok böyle birşey. Benim eski lg optimus black'te de böyle bir sıkıntı olmuyordu. ayarlar'dan mıdır diye bakayım dedim ilgili birşey bulamadım :S sizde var mı böyle bir problem?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: buzahir

ankarada hangi timlerde var bilen varmı acaba ? birde turkcellden aldığımız telefonlarda turkcell reklamıyla dolu programlar vs. oluyor mu ?

Zannedersem hala M.atrix satan hiç bir tim yok, bu sebeple turkcell cihazı kullanan bir arkadaş da yok aramızda...

Ben 2 gun once kadıkoy turkcell timden aldım. gilan iletişimden.. 970 pesın fıyatına 8 taksıkle aldım.
  • quote:

motoblur ayarını nasıl yapıcam yardımcı olur musunuz radyo açmamı istiyor ...bilen yok mu?

Radyo dediği kablosuz özelliğidir. Tüm kablosuz (wi-fi, bluetooth, Gps) ayarlarını açarak tekrar deneyin.

Edit : @ lerolande
    ekran algılamasında problem olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR_001 -- 6 Mart 2012; 1:19:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR_001

quote:

Radyo dediği kablosuz özelliğidir. Tüm kablosuz (wi-fi, bluetooth, Gps) ayarlarını açarak tekrar deneyin.

Edit : @ lerolande
    ekran algılamasında problem olabilir.

Nasıl yani? Donanımsal mıdır diyosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lerolande

arkadaşlar bu arada geçen oyun oynuyordum birşey dikkatimi çekti. Racing Moto. Bilmeyen yoktur diye umuyorum. Gaza basmak için ekrana bastıktan sonra 15-20 sn sonra hız kesiliyor. Tekrardan elimi ekrandan çekip bir daha ekrana dokununca tekrardan hızlanmaya başlıyor motor. 15-20 saniye sonra yine aynısı. Bu döngü devam ediyor böyle. Oyundan değil çünkü başka bir arkadaşımda HTC var. onda denedim yok böyle birşey. Benim eski lg optimus black'te de böyle bir sıkıntı olmuyordu. ayarlar'dan mıdır diye bakayım dedim ilgili birşey bulamadım :S sizde var mı böyle bir problem?

evet böyle bir ekran sorunu var, daha doğrusu motorola mühendisleri bunu bir önlem olarak almışlar adı da raindrop protection

quote:

This is not a bug, it is a feature. (A stupid feature)
    It it called something like raindrop protection, and it is supposed to prevent drops of water from fucking with the functionality of the screen.
    A fix has been made that disables it, and the fix can be found on XDA. (But don't try it if you don't know what you're doing)

şurda da bikaç çözüm var

XDA Developers
    [MOD/FIX][Photon/Electrify] WaterDrop Detection (Finally DISABLE this "Feature"!!)
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=21936400

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.