Şimdi Ara

Motorola Atrix 2 Aldim ama :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Al al dediniz türkce dil destegi yokmusya telefonda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 17 Ekim 2012; 8:08:47 >

• Bence ikisine de bakma Ace 2 al derim. Sonuçta güncellik önemli ve 4.1 JB sürümü gelecek. Ama illa ikisinden hangisi dersen 3d ve atrix 2 birbirlerine yakın cihazlar. Hangisi hoşuna giderse onu düşün derim ama benim fikrim ikisi arasında atrix olur
  • ace 2 den nefret ediyorum hocam 2 arkadasimdada var ghz az geliyor bana göre degil

atrix 2 secmenizde yön nedir hocam peki?
  • Ben de HTC Evo 3D, Atrix ve Atrix 2 arasında kararsızlık yaşıyorum. Kardeşime alacağım. Topiği takip ediyorum.
  • atrix2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler atrix 2 ama ne gibi avantajlari var bilginiz var mi onuda yazarsaniz sevinirim :)

• alabiliyorsan atrix 2 bulamazsan atrix daha performanslı ve tegra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone Se 2
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kacirdim bi tane atrix 2 arayislardayim bakalim

• Gelen gecen atrix 2 demiş senin yazdıklarını okumuyorlar sanırım :) nedenini yazmamıslar..
  • Atrix de kullandım Atrix 2 de. Hatta daha yeni Atrix 2 aldım yeğenime kullanamadı satıyorum şu anda.

Performans olarak Atrix çok az önde. Boyut, ekran olarak Atrix 2 önde. Çok daha ince, daha büyük ve canlı ekrana sahip. Atrix 2 resmi ICS desteğine sahip. ICS çıktı Atrix 2 için. Ses kalitesi ve multimedya özellikleri Atrix 2 nin daha iyi. Batarya ömründe Atrix daha iyi. Aynı şekilde (2-3 saat kesintisiz internet, 2 saat konuşma, 2 saat müzik ve 3-5 mesaj) kullandığımda Atrix 1.5 gün, Atrix 2 ise 1 gün gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgboy

Atrix de kullandım Atrix 2 de. Hatta daha yeni Atrix 2 aldım yeğenime kullanamadı satıyorum şu anda.

Performans olarak Atrix çok az önde. Boyut, ekran olarak Atrix 2 önde. Çok daha ince, daha büyük ve canlı ekrana sahip. Atrix 2 resmi ICS desteğine sahip. ICS çıktı Atrix 2 için. Ses kalitesi ve multimedya özellikleri Atrix 2 nin daha iyi. Batarya ömründe Atrix daha iyi. Aynı şekilde (2-3 saat kesintisiz internet, 2 saat konuşma, 2 saat müzik ve 3-5 mesaj) kullandığımda Atrix 1.5 gün, Atrix 2 ise 1 gün gidiyor.

karşilaştirma için tesekkurler hocam :)
  • Beyler yardim

• iosdan androide gecmek pişmanlik gibi sanki :)
  • interneti ayarladim simdi türkçe sorunum var sadece :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.