Şimdi Ara

Motorola, Arris ve diger kablo modemlerin Turksat Kablonet ile kullanilabilir hale getirilmesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
3
Favori
5.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Arris SB6190 ait
    https://sourceforge.net/projects/sb6190.arris/files/
  • Benim modemim cisco epc 3208 uzun bir süredir bu modemi kullanmaktayım. Bazen 3 hafta hiç sorun olmadan güzel gidiyor sonra birden bağlantı kopuyor. Fabrika ayarlarına getirince reset çekince bir 3 hafta daha gitmektedir. Bir ara motor ola modem de kullandım. Ondada bağlantı sorunu oldu uydu netten gelen yetkili modem başka bir şehirden geldiği için ayarları farklı olabilir dedi. Ayarları ile oynadılar düzeldi. Şaka gibi şehirden şehire ayarlar fark ediyor herhalde peki netmasterda bu sorunu nasıl çözmüşler. cisco epc modem tavsiyeleriniz nedir.
  • open wrt mi yüklesek acaba modemlere denemesine denenir ama modemin kitlenip tugla olama ihtimali var.
  • memo277 M kullanıcısına yanıt
    Oyle bir sansim olsa denemek isterdim ama arastirdigim kadariyla boyle birsey goremedim. Turksat ile ugrasmaktan cok yoruldum, bu haftasonu taahudumden kalan aylarin ucretini pesin odeyip Turksat aboneligimi sonlandiracagim.
  • csh kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hangi altyapıya geçeceksin?
  • Valla ben şahsen iyi kötü idare ediyorum. Doğum günlerimde 100mps hız veriyor. Ada birde bana lazım oluyor. 100 mps günü birlik kullanıyorum. Modem sorununu çözdüm mü yeme de yanında yat. Diğer markalarda da bu sorun var mı. Asusun da Netgearında docsis 3 modemleri var. Bu markaları kullananlar var mı?
  • Charmlander kullanıcısına yanıt
    Evimde ayni zamanda TurkNet ADSL kullaniyorum, 12mbps hiz aliyorum. Turksat'in agiz kokusunu cekmektense 12mbps hiz ile idare etmeyi dusunuyorum. Birkac yila kadar da her yere fiber gelebilir, o zaman da fibere gecmeyi planliyorum. TurkNet'ten cok memnunum, ulkemiz sartlarinda kotunun iyisi sonucta. Eskiden en baslarda Turksat da cok iyidi sonradan boyle rezalet bir firma oldu. ilerde TurkNet de Turksat gibi rezalet bir firma olursa o zaman gunun sartlarina gore dusunurum.
    Fiber geldiginde secme sansim olursa TurkNet'ten fiber Internet almak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: csh

Evimde ayni zamanda TurkNet ADSL kullaniyorum, 12mbps hiz aliyorum. Turksat'in agiz kokusunu cekmektense 12mbps hiz ile idare etmeyi dusunuyorum. Birkac yila kadar da her yere fiber gelebilir, o zaman da fibere gecmeyi planliyorum. TurkNet'ten cok memnunum, ulkemiz sartlarinda kotunun iyisi sonucta. Eskiden en baslarda Turksat da cok iyidi sonradan boyle rezalet bir firma oldu. ilerde TurkNet de Turksat gibi rezalet bir firma olursa o zaman gunun sartlarina gore dusunurum.
    Fiber geldiginde secme sansim olursa TurkNet'ten fiber Internet almak isterim.
    fiber yayılmaz bu saatten sonra,5G yi bekleyeceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: power-pc

fiber yayılmaz bu saatten sonra,5G yi bekleyeceğiz

Alıntıları Göster
    Bircok yerde fiber calismalari yapiliyor, fiber yayilmak zorunda sonucta.
  • Merhaba , Kadıköyde kablo net kullanıyorum firmanın verdiği modemden memnun değilim, Amerikadan gelen bir arkadaşıma Motorola MB8600 3.1 Docsics 32x8 sipariş vericeğim. Kablonete mac numarasını verip kullanabileceğim söylendi. Acaba doğrumu, formda ek firware gerektiği yazıyor. Bilgisi olan varsa kısa sürede okuduklarında bilgi verirlerse çok makbule geçecek, Motorola değil 3.1 başka markada getirtebilirim sorunsuz çalışacaksa.

teşekkür ederim şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: turkturkiye

Merhaba , Kadıköyde kablo net kullanıyorum firmanın verdiği modemden memnun değilim, Amerikadan gelen bir arkadaşıma Motorola MB8600 3.1 Docsics 32x8 sipariş vericeğim. Kablonete mac numarasını verip kullanabileceğim söylendi. Acaba doğrumu, formda ek firware gerektiği yazıyor. Bilgisi olan varsa kısa sürede okuduklarında bilgi verirlerse çok makbule geçecek, Motorola değil 3.1 başka markada getirtebilirim sorunsuz çalışacaksa.

teşekkür ederim şimdiden

Hocam Aris ve Motorola us versiyonu olsun eu versiyonlar çalışmıyor bilgine Ama sana tavsiyem Modemi Bridge moda alıp yanına Xiaomi Mi WiFi AC1200 Router 4A Giga veya işte kaliteli bir 5 ghz destekli Router alman

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.