Şimdi Ara

MOTOROLA ADIM ADIM SKİN YÜKLEME VE SİLME KILAVUZU(Resimli Anlatım) !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
16.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SKİN YÜKLEMEDE II. YÖNTEM : SKINS MANAGER (SKIMAN) PROGRAMI ile SKİN YÜKLEME !!!

YAKINDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 17 Mayıs 2007; 22:44:50 >
  • p2ktools ile bazı skinler yüklenemiyor; ayrıca p2ktoolsda skinleri silmede sorun yaşayan çok sayıda arkadaş var..Bu nedenle, İLK MESAJIMI Skin yüklemenin en kolay ve sorunsuz yöntemi olan SKIMAN ile SKİN YÜKLEME'yi anlatarak değiştirdim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 20 Mayıs 2007; 0:52:58 >
  • Bütün motorola modellerine SkiMan ile Skin yükleyebilirsiniz
  • BU SKİMAN PROGRAMININ RAR DOSYASINI WİNRARLA AÇAMIYORUM HATA VERİYO AÇMIYO NAPICAM LÜTFEN YARDIN EDİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: gestopa

BU SKİMAN PROGRAMININ RAR DOSYASINI WİNRARLA AÇAMIYORUM HATA VERİYO AÇMIYO NAPICAM LÜTFEN YARDIN EDİN

Nasıl bir hata veriyor..
  • Ok. linki değiştiriyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 20 Mayıs 2007; 12:27:19 >
  • error
    c/document and setting/destop
    böyle ingilizce bir şeyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: planlamacı

Burdan indirebilirsin :

http://rapid-share.com/files/32324274/SKIMAN0_51.zip.html

oldu çok teşekkürler indirdim birazdan skin yüklemeyi denicem sağol
  • Rica ederim..
  • evet skin yüklemeyi başardım silmesyide başardım önceden silemediğim skin yüzünden telefonumu baştan flahlardım 10-15 kere flahlamışımdır çok teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: gestopa

evet skin yüklemeyi başardım silmesyide başardım önceden silemediğim skin yüzünden telefonumu baştan flahlardım 10-15 kere flahlamışımdır çok teşekkürler

Ok. halletmene sevindim kardeş..
  • Burdakilerin hepsini denedim neden olmuyor. Yardım. İmdatttt...
  • motorola "L6i" Oluyormu bu işlemler....
  • ellerine sağlık dostum Skiman ile tema yüklemek ne kadarda kolaymış
  • Bana da yardım edin Lütfen..
    öncelikle en büyük sorunum USB kablom yok ve skin yüklemek istiyorum.Bluetoothla yapmanın bir yolu yok mu?
    ikinci soruma gelince p2k programında AT mode ta telefonumu görüyo.diğer modta görmüyo. Ve telefonun modeli olarak V3r diyor :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: jilar

Bana da yardım edin Lütfen..
    öncelikle en büyük sorunum USB kablom yok ve skin yüklemek istiyorum.Bluetoothla yapmanın bir yolu yok mu?
    ikinci soruma gelince p2k programında AT mode ta telefonumu görüyo.diğer modta görmüyo. Ve telefonun modeli olarak V3r diyor :S

Ne yazık ki bluetoothla olmaz..Tekrar dene tanıtmayı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sehzade_288

Burdakilerin hepsini denedim neden olmuyor. Yardım. İmdatttt...

Tanıtma işlemini yapamadın sanırım..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.