arkadaşlar yakın zamanda motorolanın bu modelini almayı düşünüyorum kullanan varsa görüşlerini bildirirse sevinirim saygılar...
aynı cihazdan şu an kullanıyorum. büyük olması bir dez avantaj vede renkli ekran olmaması. Ama özellik ve gprs bağlantısı yeterince güzel. Sanırım fiatına değen bir telefon. Ancak anlamadığım bir noktası var modem hızı seçeneğinde 115200 bps var ama 115200 yapınca modemi makina tanımıyor. Bu seçenek kızıl ötesi bağlantı içinde konulmuş olabilir bilemicem ama seri kablo ile 57600 bps lik bir modem bağlantısı yapıyor ve ben genelde 3,7-3,9 k indirebiliyorum. Bazen 4,4 e çıktığı oluyor ama nadiren. Tabii bazende telsim sürünüyor 1,9 larda oluyoruz o zamanda. Ama telefonun diğer özellikleride güzel. Mesela el yazını öğrenebiliyor. Gerçi benimki hala gocalıyor ama yazıdan kaynaklansa gerek :)))
Eğer sadece gprs için kullanacaksan al Ama dışarıda kullanmak için çok büyük gözüküyor Yani cepte taşınmıyor kılıfylada biraz itici gözüküyor :)
Saygılar
valla bende aynı telefonu kullanıyorum kaba maba ama bence gprs için en ideal telefon.sadece gprs için alacaksan mutlaka bunu al derim.belki bende satabilirim.alacağın zaman benimle irtibata geç.kesin değil ama satmayı düşünüyorum...
ben baya bir zamandır motorola accompli 008 kullaniyorum, kendimin telefonile entegre etmiş durumdayim, yani not defterini cok aktif biçimde kullaniyorum, randevi defterini hakeza çok mukellem zamanı gleince haber vermesi cok işime yariyor, ve ozellikle email gondrebilmem ve emaillerimi cebimden okuyabilmem benim için cok ideal bir olay, ve aktif biçimnde kulalnıyorum. Ayni zamanda laptopum ile de gpsr bağlantisi cok muekkemmel infrared ile bağlanıyorum, (infrared ile bağlanırkeen 115.000 tercih ediyorum, ilke once data kablosunu takacaksin sonra 115.000 tercih ettikten sonra data kablosunu çıkar ve infraredden bağlan bu şekil 115.000 ile bağlanmış olursun, bir fark hissediyor gibiyim, beilemiyorum belkide duygusaldir) bu kadar ozellikli bir telefon+pda icin buyuklugu gozumde fazla bir kabalık gibi görunmuyor, ne de olsa elim de biraz geniş, ancak uyuyor:) Arkadaşlar motorola accompli 008 kullanicisi olarak şu adresler işinize yarar gibime geliyor; www.merkezdestek.8m.com www.modeksan.com.tr www.semistan.com www.midlet.org. javamobiles.com jams.to www.handango.com http://tagtag.com/melodigrafik www.remgsm.com http://midlet.org/category.jsp?parentLevel=222 mimessenger http://midlet.org/category.jsp?parentLevel=224 webviewer http://midlet.org/index2.jsp
Bilginize,..
Ben de bir şeyler yazayım. gprs de sorunsuz (telsimden kendi sorunları hariç) class 4 gprsdeyken tel çalıyor. Yani meşgul gözükmüyor. Java uygulamalrı az. messenger internetten bulunuyor. Ama çalıştıramadım. Tetris oyunu yükledim tuşları olmadığından oynayamadım. İyi yanları yazı, çizim programları. 1000 kişilik adres defteri. Saygılar.
pphammer oyunları hangi siteden ve nasıl yükledin bizi aydınlatır mısın?
asik_shakespeare oyun olayı zor değil :) ya cd sinde gelen true sync midir nedir ondan yapacan yada
wap.midlet-central.com mu wap.midlet-center.com muydu böle bişeydi hatırlayamıyom şincik java kısmına girip ota indir dedikten sonra gprs üzerinden wapa bağlanıp jad veya jar uzantılı uygulamaları çekebiliyon bu arada tetris için de soldaki trimi kullanın öndeki ok tuşlarıda sağa sola oynatır işte telefondaki ses ve menü gezme tuşları tetris gibi oyunlarda kullanılıyor deneyin görüceksiniz :)) ben poker indirdim onuda oynuyom ama bilmediğimden hep kaybediyom :)
he bu arada telefonda 33 Mhz bir işlemci ve 8 mb bellek olduğu düşünülürse :) küçük bir bilgisayar için fazlada büyük değil :)
werbinich saol.bir ara deniyecem...
ASiK_SHaKeSPeaRe teklifini unutma eğer satacak falan olursan icq pm yada maille bana bildirirsen sevinirim diğer arkadaşlar hepinize teşekkür ederim saygılar...
arkadaşlar accompli 008 için java ile hazırlanmış icq programini ariyorum, indirip kullanan var mi? Indiren varsa, adresi kopyala yapiştir ile bu tropice yapıştırabilir mi? Teşekkurler,..
walla nashi java programini bulamadim ama wap88.com a bi bak online çalışan bi versiyon var ? açılış sayfası gibi kullanırsan sorun olmaz heralde ? sonuçta ordan yüklenende aynı işi yapıyor...
ve nihayet mimessenger programini buldum, arakadaşlar A008 kullaıcısı olarak mimessengeri ancak buldum ve şimdi telefona yukleyip kullancağim, indirebileceğiniz direk adresi aşağıdadır, tiklayin acilan sayfada download kısmını tıklarsaniz yüklenir,.. Kolay gelsin. şimdi deneyeceğim,..
Merhabalar A008'in fiyatı 200milyon a düşmüş ve yok yok. data kablosu,masaüstü şarj aleti falan.
alsam mı acaba? şuan t260 kullanıyorum. sanırım güzel. Nashi diyorsa öyledir. t260 'ı alırken onun tavsiyelerine göre almıştım. saolsun.
beni düşündüren boyutu. yani kullanışlı olurmu? telefonla konuşurken mesela., herkes bana bakarmı ? :) telsiz telefon ne biliyim, uydu telefonu gibi mi?
el yazısı,1000 telefon defteri, oyun ve program yükleme var mış messenger icq oha mesaj yazarken kalemle mi yazılıyor ? biraz anlatın yahu. nedir bu telefon herşeyini. gprsini geçtim. koca ekran boşuna yapmamışlar dır.
kalemsiz ekran çalışmıyor mu ?
flyho iltifatina teşekkur ederim,.. buyuklügü izafidir; ben cok memnunum, zaten elimde biraz buyuk:) accompli 008 ozelliklerini cok aktif kullanıyorum; not defteri, randevü, adres defteri (acik adres ve email), ses kaydı,baslica sık kullandığım ozellikleri,.. sahsen tavsiye ederim, ama ozelliklerini kullanabileceklere,..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme