Şimdi Ara

Motorla universiteye gitmek ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: UçamayanHollandalı

Gerekli techizat yanınızda olduğu sürece her zaman yola çıkılır. Fakat bu ülkede iki tekerlekli bir aracı sürmek çok zor. Bazen 4 tekerlekli aracı sürmek bile zorlaşıyor. Üzerine kıran mı dersin sıkıştıran mı dersin,kaba dayı mı ayı mı dersin çok bu ülkede..

Kask ve go prosuz yola asla çıkma.

Ayılara karşı katlanabilir teleskopik çelik jop var ayağını kırar devam ederim ne yalan söyliyim fazla yediremem ben kişiliğim yüzünden

Ama diğer söylediklerinize tek çözum saglam ekipman herhalde hocam

Ekipman saglam olmazsa sıkıntı buyuk olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu havalarda şartlar zor olsa bile gidilir. 22 şubat gibi Kocaeli'ye gideyim martta dönüp makineyi alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

Bu havalarda şartlar zor olsa bile gidilir. 22 şubat gibi Kocaeli'ye gideyim martta dönüp makineyi alıcam

Motorun verdigi zevki arabadan almak daha zordur hocam

• NaughtyDogg kullanıcısına yanıt
    Hocam boşver ayıya ayıkla cevap vermeye. Sende kamera olsun. Görüntüleri polise ver yeter. Sende jop var ama karşı tarafta kim bilir ne yada neler var. Bilemezsin. Görmüşsündür haberlerde geçenlerde poğaça simit satan bi kıza 17 yaşındaki bir köpek kurşun yağdırdı. 17 yaşında ya ve elinde silah var. Çok kolay oldu alması. Bazısı var bırak silahı elinde bir alet olmadan insanın canına kast ediyor. Arabayla otobanda 140-150 ile giderken çarpmaya çalışıyor. Allah akıl fikir versin bu millete.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanHollandalı

Hocam boşver ayıya ayıkla cevap vermeye. Sende kamera olsun. Görüntüleri polise ver yeter. Sende jop var ama karşı tarafta kim bilir ne yada neler var. Bilemezsin. Görmüşsündür haberlerde geçenlerde poğaça simit satan bi kıza 17 yaşındaki bir köpek kurşun yağdırdı. 17 yaşında ya ve elinde silah var. Çok kolay oldu alması. Bazısı var bırak silahı elinde bir alet olmadan insanın canına kast ediyor. Arabayla otobanda 140-150 ile giderken çarpmaya çalışıyor. Allah akıl fikir versin bu millete.

Haklısınız hocam bazı insanlar kafayı sıyırmış bu ulkede.Karsi taraf da yediremeyip vurabilir mazallah mok yolunda gitmeyelim

Binmeyen anlayamaz. Çevremde herkes motoru ne yapacaksın o parayla araba alınır dedi ama arabadan zevk alamadığımın farkında değiller. Üniversiteye arabayla da gittim ama buzdolabı kutusunda gidiyor gibi hissediyordum ve yol bitmiyordu. Zar zor motoru aldırdım şimdi üzerinden inmiyorum
  • quote:

Binmeyen anlayamaz. Çevremde herkes motoru ne yapacaksın o parayla araba alınır dedi ama arabadan zevk alamadığımın farkında değiller. Üniversiteye arabayla da gittim ama buzdolabı kutusunda gidiyor gibi hissediyordum ve yol bitmiyordu. Zar zor motoru aldırdım şimdi üzerinden inmiyorum

Hangi arabadan hangi motora geçtiniz ?

Araba trafikte ortada kalsa bile motor yandan döktürebiliyor daha ne olsun hocam

Evin ortak malı olan Fiat Albea'dan, Yamaha R25'e uzanan bir hikaye

Daha önce motora binmemiş arkadaşlarımı bindirdim. Tek şerit sıkışık bir trafikte ne kadar seri gittiğimi görünce "motoru hiç böyle düşünmemiştim" demişti.

Memlekete dönerken arada Gölcük-Karamürsel taraflarında iş çıkışı trafiğe takılıyorum. Bilen bilir o bölgede çok fazla trafik lambası var. Herkes arabada kara kara otururken ben her ışıkta en önde oluyorum. Tarif edilemez bir duygu
  • quote:

Evin ortak malı olan Fiat Albea'dan, Yamaha R25'e uzanan bir hikaye

Daha önce motora binmemiş arkadaşlarımı bindirdim. Tek şerit sıkışık bir trafikte ne kadar seri gittiğimi görünce "motoru hiç böyle düşünmemiştim" demişti.

Memlekete dönerken arada Gölcük-Karamürsel taraflarında iş çıkışı trafiğe takılıyorum. Bilen bilir o bölgede çok fazla trafik lambası var. Herkes arabada kara kara otururken ben her ışıkta en önde oluyorum. Tarif edilemez bir duygu

Yamaha r25 size cennet gibi gelmiştir o arabadan sonra

Zaten hayallerimi süslüyordu şu an kendimden daha iyi bakıyorum Şekil yapmamak için demişsin ama motor insana farklı bir şeyler katıyor
  • quote:

Zaten hayallerimi süslüyordu şu an kendimden daha iyi bakıyorum Şekil yapmamak için demişsin ama motor insana farklı bir şeyler katıyor

O egzozun etkisi falandır hocam olsun o kadar motor bosuna bagirmiyor ya

• Tabi tabi hava atmak değil , yedik bizde (sen disindasin) motoru bölümun önüne çekip ,ders arasında sigara içmeye motorun yanına falan gitme bari :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Adoring

la ilahe

sorun ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

Tabi tabi hava atmak değil , yedik bizde (sen disindasin) motoru bölümun önüne çekip ,ders arasında sigara içmeye motorun yanına falan gitme bari :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.