Şimdi Ara

Motorini Geri Dönüştüren Makine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 1 ay önce televizyonlar Motorini geri dönüştüren bir makine tanıtmıştı.
    Yanlış hatırlamıyorsam 5Bin ytl civarındaydı...
    Bunlardan almak istiyorum.Nereden bulabilirim?

• Bilen Yok Mu Yaw?
  • Uydurmadır.Motorin yandıktan sonra geri nasıl dönüştürebilirler ki?
  • Motorini geri dönüştürme değildir o,
    başka bir şeydir, TVler hangi başlığı düzgün yazıyorlar ki, bunu yazsınlar..

Belki verimini arttıran birşey olabilir,
    yada egsozdan çıkmadan önce yanmayan motorin varsa onun tekrar kullanımı ile ilgili birşey olabilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: rb.atasoy

Uydurmadır.Motorin yandıktan sonra geri nasıl dönüştürebilirler ki?

evet yanan motorin dönüştürlemez bencede ama @www.fan1.com(bu nasıl bir nicktir yaa )un dediği gibi atık motorinin içinde bulunan yanmayan motorini ayrıştırıyor olabilir
  • motorinde 1000 joule enerji olsun. bundan daha fazla enerji açığa çıkması imkansız fiziğe aykırı.
  • geri dönüştüren derken?
    petrole döndürüp yeraltına mı gönderiyo

şaka bi yana işe yarar bişi olaydı şimdiye kadar çoktan haberi nette dolanırdı.ben böyle bişi duymadım hiç.yukarıda bi arkadaşın dediği gibi yanmamış motorini tekrar yakmaya yönelik bi alet olabilir ama astarı yüzünden pahalı bişe olur gibime geliyo o zaman da.sinekten yağ çıkarmak gibi bişi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biodiesel olabilir mi bu?
  • tamay_aytam %90 biodizel üreten makinedir.5000 ytl pahalı demişler bursada tanju çolak üretip satıyodu diye biliyorum.adam üretimhane kurmuştu. ilk zamanlarıdna 3500-4000 ytl ye satılıyodu şimdi daha ucuz olması laızm bence.biodizel hangi araçlarda kullanılabilir??bizde bi 407 dizel var bide traktör bari birinde kullansak maşallah mazor 2,4 ytl yakında benzini sollar bio dizel en son 1.5 miydi neydi:) traktörde kullansak yine kar yabi el atın şuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpertas -- 17 Ağustos 2007; 0:27:33 >
  • quote:

Biodiesel olabilir mi bu?

BÜyük ihtimal arkadaş biodisel üretimiyle ilgili bir programda duyduğunu yanlış anlamış olabilir.
    Ama yok, cidden birileri yanmış motorini (ki o da enerjiye dönüşmüş oluyor) ; atık gazları - emisyonları alıp tekrar motorin olarak sunduğunu iddia ediyorsa eywallah. Kutlarım ; yakın zamanda cesetleri canlandırmasını filan da beklerim.
    -------------------------
  • biodizeldir arkadaşın duyduğu..benim bildiğim tüm dizel motorlarda kullanılıyor.fiyatları değişkenlik gösterebilir çünkü bir partide(8 saat) 100 lt.üreten makinadan 10.000 lt. üretene kadar değişik kapasitede olanları var
  • ya baan o kdr abarlıtı olanları laızm değil mümkünse en ufağı.bi kullanım alanı daha buldum:) bizim kat kaloriferide mazotluydu:)doğal gaz gelene kdr onada kullanabilriim.bu konuda ciddiyim arkadaşlar.
    her dizel araçta kullanılabilir ama şimdi 407 yede kıyamıyorum açıkcası.özellikle 1.6 hdi araçta kullananlar varsa bişeyler yazarsa çok iyi olur

• Dizel arabaya trafo yağı koyunca süper gidiyor beyler normal motorinden daha iyi nerdeyse performans düşüşü olmadığı gibi artış bile oluyor. Orta büyüklükte bi trafo 180 lt yağ alıyor. 3 depo mazot demek bu da. Türkiye turu yapılır valla bi trafo boşaltsak
  • ondan sonra ne kadar pompa enjektör varsa elimize alıp bi araba parası (şahin) yesek türkiye turu için yaa biri ciddiye alacak etme gözünü sevim
    quote:

Orjinalden alıntı: ecar limon

Dizel arabaya trafo yağı koyunca süper gidiyor beyler normal motorinden daha iyi nerdeyse performans düşüşü olmadığı gibi artış bile oluyor. Orta büyüklükte bi trafo 180 lt yağ alıyor. 3 depo mazot demek bu da. Türkiye turu yapılır valla bi trafo boşaltsak
  • Valla ben yaptığımı söylüyorum. Ben elektrik mühendisliği öğrencisiyim işim gereği stajda fln çoğu trafo işi yapan firmalara girip çıkıyorum. Adamlar 2004 model arabada aldıklarından beri kullandıklarını arabanın tık demediğini söylediler. Gözümün önünde doldurdular trafo yağını depoya. Araba da hakkaten hala taş gibi herhangi bi problemi yok.
  • chp mhp mazotu 1 ytl yapacaktı çiftçi gene akp ye verdi, şimdi aramasınlar boşuna biodizeldi bilmemneydi.

Vatandaş boşuna kaz gibi yolunuyor. PAra babalarından vergiyi alamıyor devlet , gidip kaçak olmayan dürüst vatandaştan başkasının vergisini peşin peşin tahsil ediyor.

Emekçi gene sandıkta tercihini bu kötü düzenin yanında kullanıyor ilginç
  • Nası yapacaklardı acaba çok merak ediyorum. Bu milletin artık boş vaatlere karnı tok.
  • aslında bu akp ye verenlere müstehak ama kurunun yanında yaşın yanması kötü.hocam böyle geçirmeleri normal.nasılsa gıkları çıkmıyor diye daya vergiyi daya vergiyi.dizel diye araba aldık.maşallah mazotun lt si 2450 oldu ne anladım ben dizelden
  • Bu hükümet zaten parayı otomobil sektöründen vuruyor. Biodizel en çevreci, kullanılmış, bitkisel ve hayvansal yağlardan üretilen yakıt olmasına rağmen petrol ürünü olarak vergilendiriliyor. Ekmeğe zam yapsalar bukadar oy alamazlardı ama adamlar işi biliyor içki, sigara, otomobil gibi lüks görülen şeylere bindirince diğer şeylere insanlar dikkat etmiyor. Zaten sata sata bişey kalmadı şimdi naapacaklar acaba merak ediyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.