1. Resimdeki vento diğer karry' Kütahya da fazla bir seçenek yok. Bu motoru satan yer le hesabımız olduğu için senetle fu fiyata alabiliyorum. Bu yüzden bu markayı tercih ettim. Sadece bu iki motor arasında tavsiye istiyorum.
Görünüm olarak vento daha çok hosuma gitti. Ama evim biraz yokuşta bu yüzden acaba zorlanırmı diye düşünmeye başladım burda da karry seçeneği öne çıkıyor. Vento çok sade üzerinde fazla yazı ve nikelaj yok ( nikelaj en sevmediğğim şey nedense ) Karry de sade fakat ön kısmında gereksiz bulduğum nikelajlar var.
Cevap yazan herkeze şimdidenn teşekkürler. Yalnız ya bu fiyata git 2, el şunu al japon italyan iyidir çinli kötüdür gibi muhabbetler olmazsa sevinirim çünkü imkanlar dahilinde bu modellerden birini istiyorum yoksa bende isterim daha iyi birşey almayı ;)
Görüntü olarak ikisi de güzel duruyor.Vento 100 ün vergisi yok galiba yanlış hatırlamıyorsam.Karry 125 de daha güçlü.Hangisinin avantajı daha iyi geliyorsa onu seçerdim ben olsam
quote:
Orijinalden alıntı: Ducati 1199 Panigale
Görüntü olarak ikisi de güzel duruyor.Vento 100 ün vergisi yok galiba yanlış hatırlamıyorsam.Karry 125 de daha güçlü.Hangisinin avantajı daha iyi geliyorsa onu seçerdim ben olsam
evet ventoda vergi yok. vergisi çokta önemli değil tek düşüncem acaba yokuşu çıkarken zorlanırmı 1km den fazla fazla dik olmayan bir yokuş 15 derce falandır tahminen. Zaman zaman 2 kişi olabiliriz motorda. şuanki tek kıstasım motorun görünüşü zaten çok fazla anlamam motorlardan :) ben vento yu seçecek gibiyim ama ay sonuna daha var iyi düşünmem lazım
quote:
Orijinalden alıntı: oknglr
quote:
Orijinalden alıntı: Ducati 1199 Panigale
evet ventoda vergi yok. vergisi çokta önemli değil tek düşüncem acaba yokuşu çıkarken zorlanırmı 1km den fazla fazla dik olmayan bir yokuş 15 derce falandır tahminen. Zaman zaman 2 kişi olabiliriz motorda. şuanki tek kıstasım motorun görünüşü zaten çok fazla anlamam motorlardan :) ben vento yu seçecek gibiyim ama ay sonuna daha var iyi düşünmem lazım
Vergi sorun değilse 125lik daha mantıklı.Fiyat farkı da yok neredeyse.İki kişi Ventoda sıkıntı yaşayabilirsiniz
50cc ve üzeri motorlarda vergi alınıyor,bir yanlışlık olmasın?
scooter da emin ol o aradaki 25 cc yi anlamıycaksın onun için bence gel sen her altı ayda bir 45 lira vericeğine ventoyu al derim güzelde motor
quote:
Orijinalden alıntı: UsbÇaydanlık
Hocam satan yerde vergisi yok diyor 100cc ye kadar yok diye biliyorum. Vento modeli 97 cc olarak geçiyor
BayernM yorum için sağol bende vento yu istiyorum ama birkaç kişi yokuşu çıkamazsın falan dedi 100cc ile o yüzden kararsız kaldım.
Hocam satan yerde vergisi yok diyor 100cc ye kadar yok diye biliyorum. Vento modeli 97 cc olarak geçiyor
BayernM yorum için sağol bende vento yu istiyorum ama birkaç kişi yokuşu çıkamazsın falan dedi 100cc ile o yüzden kararsız kaldım.
ben 84 kiloyum ve arkamada 97 kilo olan arkadaşımla 100cc çin malı motorla çokda rahat çıkıyoruz yokuşları yani çıkamazsın diyen YALAN SÖYLER.
not: hızın düşük olabilir nedir yani 70 le çıkmazsın 40 la çıkarsın ??
Zaten amacım hız falan değil günde en az 5 km yol yürüyorum ve geceleri çekilmiyor belki birazdaha fazla. 30 la gitmişim 40 la gitmişim çokta önemli değil zaten motorun kapasiteside belli. genelde tek olucam çok nadir bi artçı olur. bu durumda galiba ventoyu alacağım .
bende vento 100 var hunuz 500km de tek kişilik bir motor ikikişi veya tek kişi binecekseniz 150cc den aşağı düşünmeyin çinliler için yazıyorum vento için yakıt tüketimi 3 lt. ile 150-160 km. gidiyor. sele şık ve rahat sele altı bağaj kaskla birlikte eldiven ve birkaç bişeyler alıyor ön taraftaki kapaksız torpido çok işe yarıyor farları çok güzel motor sesi gürültüsüz sinyaller yerli yerinde, şık ve gayet iyi görünürlükte... benzin depo kapağı sele altında süspansiyon ne sert ne yumuşak orta karar...çift ayakla birlikte yan ayak standart .kısa mesafe semt içi pratik ve ideal bir scooter son hızı ruzgar arkada 80 60 a rahat çikiyor istanbul için ideal çünkü 10 senedir iktidarda olan basiretsiz bir yönetim yüzünden araba bir ulaşım çözümü olmaktan çıktı .
quote:
Orijinalden alıntı: nokiaxxx
bende vento 100 var hunuz 500km de tek kişilik bir motor ikikişi veya tek kişi binecekseniz 150cc den aşağı düşünmeyin çinliler için yazıyorum vento için yakıt tüketimi 3 lt. ile 150-160 km. gidiyor. sele şık ve rahat sele altı bağaj kaskla birlikte eldiven ve birkaç bişeyler alıyor ön taraftaki kapaksız torpido çok işe yarıyor farları çok güzel motor sesi gürültüsüz sinyaller yerli yerinde, şık ve gayet iyi görünürlükte... benzin depo kapağı sele altında süspansiyon ne sert ne yumuşak orta karar...çift ayakla birlikte yan ayak standart .kısa mesafe semt içi pratik ve ideal bir scooter son hızı ruzgar arkada 80 60 a rahat çikiyor istanbul için ideal çünkü 10 senedir iktidarda olan basiretsiz bir yönetim yüzünden araba bir ulaşım çözümü olmaktan çıktı .
Hocam yorum için teşekkürler. Ay sonunu bekliyorum büyük ihtimalle vento alacağım.Çok nadir iki kişi kullanılacak onun dışında tek kullanıcam şuan mesafeyi tam olarak tahmin edemiyorum ama günlük 10 15 km arası bir mesafe gidilecek evden işe , işten eve yani.
Vento 100 kullacısıyım motoru ikinci el olarak 287 km aldım sıfırı plaka dahil 2650 geliyordu. Sıfır alacak arkadaşlara tavsiyem bu motora 2650 tl verilmez ama benım gıbı 1500 tlye 1 aylık motor bulursanız kacırmayın derım gelelım motora vento 100 dıyor ama 97 cc ben 110 kg yum benı rahatlıkla 80 km hız cıkarıyor tam sehır içi aracı iki kışıde cok iyi 200 kg kadar 2 kişi sorun yok yıne 60-70 görüyor. farı frenlerı kornası dengesı super 15 tl depo doluyor 150-160 km gidiyor buda cok iyi bagaj her seyı alıyor bır kas bır mont cok ıyı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme